Lijepi li su, ružni li su...
Ovi moji, ruski.karambol » wrote:
Na nekoj svadbi je bila rakijetina u bocama od jamnice...koji gemišti su to bili....
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
judolino » wrote: A dobro, votever. Danas imam spoj s forumskim komadom (ženskim)
Meni postovi djeluju k'o da na spoju neće biti sposoban za valjanje.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
O, jebote, patim se deset minuta da uredim jebeni post.karambol » wrote:Evo Ze - vidiš!
Ode ja među pedere pred seoskim dućanom.
Bar me Mortiša razumije... :vino rakija kurac palac benzin:
Ze, nije to neka velika investicija, ali, kao što kažeš, šljaka je neprocjenjiva, znam ja to buraz, i ja sam svojedobno informatičario...
A niš, bumo čekali. Sreća naša što se Latan već infiltrirao među okupatore :uči đubre kineski:
To se i meni čini. A ja sam obično ko ovaj na 3:20.
A kaj si ti očekivala? Velečasnog Sudca?
Sama si napisala da se na tebe više ne može pristojan FAP naslonit.
Kaj sad oćeš?
Pička vam materina, sad fakat moram pogledat to sranje...
Čudim se da od tih tvojih gemita nije i dvajst.judolino » wrote: O, jebote, patim se deset minuta da uredim jebeni post.
Je kiflu. 3:56.
PS. A vidi na 5:00 ...
Ma znam ja to, ali kad ga seciram u parčiće, sve ode u krvoproliće...Morticia » wrote:Judolino, i svi ostali koji još ne znate- kad kvotate nekog, NE MORATE sami sređivati kvot, samo napišite svoj post i objavite, forum sam izbriše višak, tj. one postove od ranije.
judolino » wrote: Ma znam ja to, ali kad ga seciram u parčiće, sve ode u piće...
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Jašta.karambol » wrote:Uzeli Guzdu zajebavat...tc,tc,tc....
Meni samo drago vidjet kad se ljudi dobro zabavljaju.
Ma, znam ja da je njemu drago...
Moralo bi se probat tog organskog gemišta...
Lako tebi srat kad se svojih pijanstava ni ne sjećaš...
Jebeš pijanstvo kojeg se sjećaš.judolino » wrote: Lako tebi srat kad se svojih pijanstava ni ne sjećaš...
A koga će drugog, brate...karambol » wrote:Uzeli Guzdu zajebavat...tc,tc,tc....
Jedino kad umrem u 89. godini, svi ćete se poklat. I džabe ma zazivat.
Tinkm vajl stil hev mi muv, vajl ju stil si mi, jul bi lost end voteverels ven ajm gon :superegomanija:
Alo, pun mi kurac samog sebe, Ode ja u dućan međ pedere.
Sori, Margerita. Dobit ćeš me baš onakvog kakav sam.
Da. Najbolje je ono kad ti drugi, poznati i nepoznati, pričaju koje si svinjarije izvodio...I kad to isto uđe među kvartovske legendarne priče na klupici...
karambol » wrote:
Da. Najbolje je ono kad ti drugi, poznati i nepoznati, pričaju koje si svinjarije izvodio...I kad to isto uđe među kvartovske legendarne priče na klupici...

Mortiša i Ze, pička vam malena materina, ja bih vas posvojio. Nemam djece, a vi ko da ste iz vražjeg šupka ispali!
O, deco, deco, život ste mi ulepšali
A sad ipak idem među pedere, da mi Margerita ispadne žemstvenija...
O, deco, deco, život ste mi ulepšali
A sad ipak idem među pedere, da mi Margerita ispadne žemstvenija...
Alkohol deblja. 
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
-
- Information
-