Moja šogi je isto imala Peg Perego i bila je prezadovoljna, dala bi mi ih, ali sad su već stvarno odradila svoje, jer je svih troje djece u njima vozala.
Možeš mi reći koliko si platila kolica i AS?
Ma znam da imam vremena, dragi i ja smo odlučili da ćemo tek tamo na ljeto početi kupovati stvari, dotle moramo sve proučitiMorticia » wrote:
Ma daj, opusti se, imas jos vremena za sve.
Pogledaj ova koja mi imamo, odlicna su za visoke ljude jer na cijelom trzistu nema visih.
Plus sto imaju prave gume, koje mozes napumpati na pumpu (i pumpu dobijes uz kolica), a ne one plastice, rondave i vrte se oko svoje osi, tako da su pigodna za apsolutno svaki teren, mi smo ih i po sumi bez problema vozili.
E sad, za njih sve mozes kupiti odvojeno.
AS, kosaru i sportski dio.
Ja ti savjetujem za pocetak samo konstrukciju i AS, a kasnije procijeni da li ces uzimati sportski dio ili ces odmah prijeci na kisobran.
Nemam pojma kako ide sa jesenskim bebama, mi smi tjedan dana nakon poroda vec bili u dugoj setnji od par km, i to u 9, 10 navecer.
Ali bilo je ljeto i pakleno vruce.
Svejedno, ljudi su nas gledali k'o femili Adams.
Ne znam koliko je praktično seliti AS iz auta u kolica, jel to problem? Ili je bolje kupiti kolica koja imaju nulti položaj, a AS posebno i nju stalno držati u autu? Što mislite curke?
ajme, sad sam vas zatrpala pitanjima