Što kuhate? (recepti i sličke poželjni)
A sad probaj napraviti to isto, ali tako da umjesto mljevenog mesa upotrijebiš meso narezano na sitne kockice.sabaa » wrote:Danas za rucak chilli con carne (po mome) sa mljevenom puretinom i cevenim grahom.
Mislim da od sada samo tako jedemo grah.
Javi ima li razlike.
Otkad su ga reotvorili, vlada neviđena gužva
Pa bio je mjesec dana zatvoren jebote
Promijenili su uniforme, boje interijera....
......i tamo gdje je bio dio za djecu je sada McCaffe sa kavom i kolačima.
ali » wrote: Pa bio je mjesec dana zatvoren jebote![]()
Promijenili su uniforme, boje interijera....![]()
......i tamo gdje je bio dio za djecu je sada McCaffe sa kavom i kolačima.
Pa nisam mjesec dana išla tamo jesti.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
I planirali smo idući put probati s komadima mesa.judolino » wrote: A sad probaj napraviti to isto, ali tako da umjesto mljevenog mesa upotrijebiš meso narezano na sitne kockice.
Javi ima li razlike.
The planet is fine. The people are fucked.
Sinoc sam napravila u kalupu za pite, pitu od jabuka. Jebiga dosli iz grada gladni i nisam ni vadila recept, nego sam odoka zamjestila, naribala tijesto gore itd. I par minuta kasnije u pecnicu. Lakse ne moze. Uz sladoled od vanilije to je bila vecera. Vruca americka pita i sladoled.
Danas mora bolja vecera imam jede i malodobno dijete.
Velike pljeskavice petkovne u posnoj pogači...judolino » wrote:S obzirom da je Veliki petak, mislim da ću za ručak zaroštiljati pljeskavice...

Uploaded with ImageShack.us
Ne, zamjesila sam prhko tijesto sa hladnim maslacem i dok sam jabuke rezala stavila sam tijesto u zamrzivac. Nisam ga razvaljala nego rukama utisnula u kalup.Bios » wrote:Tijesto si već imala u dubokom, a dio u hladnjaku?
To nije ni po kojem receptu, moralo je biti brzo. Al je bilo fino.
nekidan sam u varivo od tikvica (onak' ribano pa na mlijeku/slatkom vrhnju) ubacila ribani dimljeni sir, jako fino pase.
nisam dugo bila na gastronomiji, ne sjecam se sta sam jos pravila.
jucer sam ispekla quiche s brokulom, dimljenim i svjezim sirom, vrhnjem, sunkom, paprikom i malo mladog luka. mljac. 
na uskrs sam pojela samo jedno jaje (nisam bas sklona jajima), ali sam zato prvak u tucanju.
nisam dugo bila na gastronomiji, ne sjecam se sta sam jos pravila.
na uskrs sam pojela samo jedno jaje (nisam bas sklona jajima), ali sam zato prvak u tucanju.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Morticia » wrote:Super izgleda, al' kunem se, ako iducih 7 dana pojedem ijedno kuhano jaje umrijet cu.
ja sam pojela samo jedno, ono blagoslovljeno, za uskršnji doručak!
i pobijedila u tucanju
da objasnimblaze wrote:ja sam tek na trkeljanju čula za quiche![]()
nikad jela
pita - pečeno jelo, sastoji se od tijesta, preko njega nadjev, i preko njega opet tijesto! možebit slano i slatko!
tart - isto što i pita, al bez gornjeg tijesta! dakle, samo tijesto nadjeveno nadjevom, slanim ili slatkim!
quiche (čita se 'kiš') - je vrsta slanog tarta, dakle nema pokrova od tijesta, slano je, a sastoji se od tijesta i nadjeva (povrće, meso, kombinacija...votevr) sa 'kremom' od jaja, mlijeka i sireva!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Dobra ideja. Imam puretine i kopriva. I brokule.Morticia » wrote:Mi danas polpete od puretine i blitve, a uz to pohana brokula i pohani poriluk.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Margarita » wrote: Dobra ideja. Imam puretine i kopriva. I brokule.
Inače to radim sa špinatom, ali jučer nisam našla špinat, a blitva mi je djelovala fino.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-