Kako ste danas obučeni?

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
Pješčana

Post 11 Apr 2012, 20:09

fora, izgledaju, ombia. nisam nikad probala geox. udobne?

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ombia

Post 11 Apr 2012, 22:39

Pa...meni izgledaju dosadno/previse unisex i zato nisam bila sigurna kupiti ili ne.
Ali kad sam obula. :S :S :S Ne znam sta su stavili u ove, i jezik je podstavljen necim ultra mekim i ono iza pete, nisu mi to prve geoxice ali najudobnije do sad jesu. Mozda djecje verzije rade extra udobno? :ne zna: :zubo:
Imam i njihove stikle i to su najudobnije stikle koje imam.
Zapravo njihov sistem je cipela koja dise. :zubo: Dakle imaju te rupice u dzonu gdje vlaga ide van, ali ne i unutra. Da su udobne je dodatni bonus.
E da u uzem izboru su bile ove, al taj bubuljicavi dzon mi je bio cudan.
http://img850.imageshack.us/img850/1320 ... sl1500.jpg
klonka

Post 11 Apr 2012, 23:02

Povratak bubuljičavih džonova? O ne. :visi:
gonj špadi
baja

Post 12 Apr 2012, 12:14

klonka » wrote:
Crne tajice, siva spavaćica na točke i Felixa, crvena majica s MaFest logom, sivi flis.

:hekla:
ne mogu zamisliti ovo :o
đe je majica, a đe spavaćica? :D
*jezebel*

Post 12 Apr 2012, 13:33

geox je meni strasno los i precijenjen. isprobavala sam neke tenisice, bile su mi uzasno tvrde, jedina fora je ta njihova respira tehnologija ili kako se vec zove to sto ''dise''. a meni to ne treba pretjerano, zgodno je za ljeto, ali nemam problema sa znojenjem nogu.

dragi si je kupio neke geox klasicne cipele i sportske sandale, one su mu ok. ali tenisice. tenisice od 1000 kn su se raspale nakon drugog pranja, nema sta se nije odlijepilo na njima. k-a-t-a-s-t-r-o-f-a. a forma nikakva, support nikakav, stoje mu k'o neke slape. bolje su bile one moje rabbit patikice koje mi je mama kupila u osnovnoj skoli za 150 kn ili koliko je to vec bilo hiljada dinara. sve tenisice koje posjedujem imaju vrijednost izmedju 100 i 200 eura i nijedne se nisu tako brzo u*ebale kao ove geoxice.

mislim, ak' vam se svidja, vi si geox kupite (kazem, te njegove klasicne cipele i sandale su sasvim ok), ali s tenisicama budite oprezni.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Margarita

Post 12 Apr 2012, 13:56

Godinama kupujem geox tenisice i čizme klincima i uvijek su im bile dobre. Za sebe nisam nikad našla nešto njihovo što bi me privuklo.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Morticia

Post 12 Apr 2012, 14:29

Crna dolčevita, smeđa (ili maslinasto zelena, neikad ne mogu skužiti koja je to ustvari boja :misli:) uska haljina, crne, rebraste, debele najlonke, smeđe, niske čizmice, smeđa kožna jakna i smeđa kožna torba, narančaste naušnice i smeđe narančasta narukvica.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ombia

Post 12 Apr 2012, 14:38

*jezebel* » wrote:geox je meni strasno los i precijenjen. isprobavala sam neke tenisice, bile su mi uzasno tvrde, jedina fora je ta njihova respira tehnologija ili kako se vec zove to sto ''dise''. a meni to ne treba pretjerano, zgodno je za ljeto, ali nemam problema sa znojenjem nogu.

dragi si je kupio neke geox klasicne cipele i sportske sandale, one su mu ok. ali tenisice. tenisice od 1000 kn su se raspale nakon drugog pranja, nema sta se nije odlijepilo na njima. k-a-t-a-s-t-r-o-f-a. a forma nikakva, support nikakav, stoje mu k'o neke slape. bolje su bile one moje rabbit patikice koje mi je mama kupila u osnovnoj skoli za 150 kn ili koliko je to vec bilo hiljada dinara. sve tenisice koje posjedujem imaju vrijednost izmedju 100 i 200 eura i nijedne se nisu tako brzo u*ebale kao ove geoxice.

mislim, ak' vam se svidja, vi si geox kupite (kazem, te njegove klasicne cipele i sandale su sasvim ok), ali s tenisicama budite oprezni.
Ovakvo iskustvo prvi put cujem. Dapace moje polutenesice zadnje tek nakon cetiri pune godine nosenja i pranja se ocufale. I jos su bile dobre, ali su mi dosadile.
Trebali ste reklamirati. :ne zna:
Ovo sto ste vi dozivjeli nije tipicno za geox, vise da su neku skart robu prodavali po Hrvatskoj. :ne zna:
Oko mene ih dosta ljudi nosi i moj bivsi si je kupovao te sportske cipele kod njih i citavu vjecnost su im drzale.
Ne moras dati 1000 kuna za njih, odes u outlet, cekas rasprodaju ili uzmes sa djecjeg odjela u pola cijene. :zubo: (ja sam uzela jer sam zeljela izbjeci znirance a to za odrasle ne rade).
Ovi oko mene su sparni i ne padaju nesto na marku i fiskalno odgovorni kakvi jesu :rofl: ne bi dali te novce za losu cipelu.

Imaju udobne mokasinke, balerinke, stikle a i sandale. :) I super sportske jakne za proljece.

Danas: nove cipele, tamnije traperice, uska elasticna pamucna majca neke bezh boje dugih rukava, gore zuta kosulja na neke sare i na puf rukave kratke, debela viseredna drvena zuta narukvica.
*jezebel*

Post 12 Apr 2012, 15:10

ombia » wrote:
Ovakvo iskustvo prvi put cujem. Dapace moje polutenesice zadnje tek nakon cetiri pune godine nosenja i pranja se ocufale. I jos su bile dobre, ali su mi dosadile.
Trebali ste reklamirati. :ne zna:
Ovo sto ste vi dozivjeli nije tipicno za geox, vise da su neku skart robu prodavali po Hrvatskoj. :ne zna:
Oko mene ih dosta ljudi nosi i moj bivsi si je kupovao te sportske cipele kod njih i citavu vjecnost su im drzale.
Ne moras dati 1000 kuna za njih, odes u outlet, cekas rasprodaju ili uzmes sa djecjeg odjela u pola cijene. :zubo: (ja sam uzela jer sam zeljela izbjeci znirance a to za odrasle ne rade).
Ovi oko mene su sparni i ne padaju nesto na marku i fiskalno odgovorni kakvi jesu :rofl: ne bi dali te novce za losu cipelu.

Imaju udobne mokasinke, balerinke, stikle a i sandale. :) I super sportske jakne za proljece.

Danas: nove cipele, tamnije traperice, uska elasticna pamucna majca neke bezh boje dugih rukava, gore zuta kosulja na neke sare i na puf rukave kratke, debela viseredna drvena zuta narukvica.
i meni se cini da je netipicno, pogotovo kad uzmem u obzir cijenu (iako mislim da dobar dio cijene otpada na tu njihovu membranu), ali svejedno si necu nikad kupiti nesto kod njih. sve i kad bi bilo triput jeftinije, ne bih. al' najsmjesnije mi je, cipele i sandale koje mu valjaju je kupio u humanicu ili tak' nekom ducanu, a tenisice koje su se raspale bas u geox shopu. :D
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
ombia

Post 12 Apr 2012, 15:24

*jezebel* » wrote:
i meni se cini da je netipicno, pogotovo kad uzmem u obzir cijenu (iako mislim da dobar dio cijene otpada na tu njihovu membranu), ali svejedno si necu nikad kupiti nesto kod njih. sve i kad bi bilo triput jeftinije, ne bih. al' najsmjesnije mi je, cipele i sandale koje mu valjaju je kupio u humanicu ili tak' nekom ducanu, a tenisice koje su se raspale bas u geox shopu. :D
Ne znam fakat sto vam se dogodilo. :ne zna: Cula sam price za druge proizvode tipa kozmetika, prasak za ves da nisu identicni proizvodi za svako trziste al pojma nemam jel to i kod obuce slucaj. Zaista ste imali pravo dobiti natrag novac.

Ove mi se svidjaju al mi je peta preuska

http://www.shopgeox.com/resizer/Geox/Si ... 92x286.png

Imaju sad i killer weges u vise boja. I neke modele nude samo u pojedinim zemljama. Najbolji izbor stikli u Rusiji, kako tipicno. :zubo:
klonka

Post 12 Apr 2012, 15:59

baja » wrote: ne mogu zamisliti ovo :o
đe je majica, a đe spavaćica? :D
Majica preko spavaćice. Grozno je. :facepalm:

Danas: crna haljinica (ovakva, samo s 3/4 rukavima; tražeći je, naletjela na ovu i sad slinim), štrumpf plave hulahopke, crne oksfordice, sivi kardigan s crnim točkama. Crni baloner, crna marama. Svijetloplave naušnice na neka čudovišta. Rozonarančasti i magnenta nokti. :D

Ovako kad pišem što imam na sebi onaj gore k'oka stil uopće ne zvuči ni približno toliko grozno koliko u stvarnosti izgleda, a ovo što imam sad pak zvuči kao totalni treš, a zapravo izgleda sjajno.

:tuzni:
gonj špadi
Morticia

Post 12 Apr 2012, 16:38

Meni i jedno i drugo zvuci sjajno, a uvjerena sam da na tebi tako i izgleda.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
klonka

Post 12 Apr 2012, 18:48

Aw :cerek: :kiss:
gonj špadi
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 12 Apr 2012, 20:32

Tamnoplave traperice, blijedo rozi HH flis s fuksija šavovima, bijele pumice, modra HH vjetrovka i bijela kava Com8 poštarska torba (za knjige i pernicu, jel :D ).

Sportski, kao i obično.
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
rh4ps0dy

Post 12 Apr 2012, 20:41

Veselo. :D Roza dolčevita, omiljena siva štrikana haljina, fuksija najlonke, crne cipele s petom. :)
blue
Asgard

Post 12 Apr 2012, 21:51

Tamnoplava pidžama, tamnoplava flis majica, tamnoplave čarape, zelena deka :D
Herp
Nikki Gauda

Post 12 Apr 2012, 21:54

Bijeli ovratnik. :D
Trenirkasta majica (al za na pos'o :o) crna, s fuksija kapuljačom i nekim fuksija/srebrnim šljaštećim ornamentima.
Crni donji dio trenirke.
Čarape na fuskija/crne/bijele pruge. :raspa:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pješčana

Post 12 Apr 2012, 23:08

crne najlonke, crne balerinke, crni samt sako sitnih rebara, tunika bijelo crna sa žutim i crnim i sivim praznim krugovima
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Pješčana

Post 12 Apr 2012, 23:22

nije od danas, od ovog tjedna

Image
Herp
Nikki Gauda

Post 12 Apr 2012, 23:35

Sviđam ljučibasto-crne pruge, ja sam imala sličnu majicu neki dan :cerek:
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
Pješčana

Post 13 Apr 2012, 13:06

isto što i jučer.
postajem ko Morticia :visi:
Morticia

Post 13 Apr 2012, 13:16

:rofl:

Danas imam tamne uske traperice, smeđe čizmice, crnu kanotijericu s debelim bratelama, preko crnu majicu s nekim ogromnim dekolteom, na preklop, smeđu jaknu i smeđu torbu, bakrene, viseće naušnice i pun kurac bakrenih, metalnih narukvica.
Margarita

Post 13 Apr 2012, 16:15

Petak je. Traperice, majica i ovakve ali bijele cipele.
Image
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 13 Apr 2012, 23:23

Te cipele, uf, ah, su ružne. :tuzni:

Tamne traperice, naravno, karirana tunikasta majica koja izgleda kao da si na majicu dugih crnih rukava obukao tuniku kratkih rukava, maslinasta duga ratno radna jakna, smeđe kožne čudne cipele, opet ona torba od jučer i crveni kišobran s volančićem i srčekima. :D
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
dejzi

Post 13 Apr 2012, 23:35

Bios » wrote:Te cipele, uf, ah, su ružne. :tuzni:
Kako si blaga. :rofl:
Hand over the chocolate and nobody gets hurt.
  • Information