Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini.
ajde mačko pitaj Norca koja je domovina bolja. Jeli bolje da ga zovu generale ili konobar..meni ćeš jedno pivo. Ma kurac pivo, on je sad general i sad ćes ti njega ubijediti da je bolje bilo prije. To je ono, kakvo sjedište takvo gledište, prije su metalostrugari imali vise šanse da postanu generali, a sad su više na cijeni uslužne profesije za ta visoka mjesta.
Ali jedna je velika prednost zbog koje je Sjeverna Koreja bilo najbolje rješenje za ovaj narod. Ako ništa 50 godina se pokušavala pobijediti ta primitivna plemenska svijest i to jeste bio vrijedan pokušaj. Nije se uspjelo ali nije da se nije pokušalo.
Ovako polusvijet je dobio svoju državu dje može da zaradi na patriotizmu sto je sigurno bolje nego da raznosi ture u kafani i dobije proširene vene od stajanja i sve za nikakve pare. I isto tako svaki konobar iz pičke materine može da zaradi kuću tako što ce da kaže da je njegova i na njegovom, iako je neko drugi štedio za nju, zidao, kupovao ciglu i to. I to nije stvar linija na karti nego primitivne svijesti i sto su ljudi loši. Možeš da nacrtaš da karta bude kao sveska na kockice ili na linije, i plus da razbiješ ogledalo jednako cemo biti ružni.
U slučaju Hrvata ta svijest ima precizno trajanje, od 1522 bar se tako moze zaključiti sa youtube videa dje Averel Dalton i time machine rulja slave povratak u 1521. A tu svijest prenosi svako, od konobara do svetaca. Ovaj svetac je na primjer citiran u knjizi "Triple Myth" od Stelle Alexander:
All in all, Croats and Serbs are of two worlds, north pole and south pole, never will they be able to get together unless by a miracle of God. The schism (Eastern Orthodoxy) is the greatest curse in Europe, almost greater than Protestantism. Here there is no moral, no principles, no truth, no justice, no honesty. (Alexander, op.cit.)
... the times are such that it is no longer the tongue which speaks but the blood, by its secret union with the soil, in which we have glimpsed
the light of God, and with the people from which we spring ... it is easy to see the hand of God at world..
Ono što je lako vidjeti u ovim propovijedima je jedino ruku što je donijela ljudima užasne patnje. Nije važna pamet, krv je važna i tlo. To se broji. I posle imaš reptile koji to ponavljaju, i ginu jurišajuci zakrvavljenih ociju na tudju muku. Tačnije gologuzani poginu a generali i kardinali ne jer su zauzeti podstrekavanjem drugih na pokolj.Norac je sam rekao da bi poginuo da je bilo potrebno, ali nije bilo potrebno. Potrebno je bilo da sirotinja pogine.