Ugađanje partnerima
Ali ti ipak ugodi.Emericzy » wrote:Najbolje je kad dobiješ genijalnu ideju i polomiš se da to napraviš, a dama kaže, joj, znaš, ja ti to baš ne volim.
Ili ne?
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Moja genijalna ideja najčešće nije doživljena kao genijalna...Emericzy » wrote:Najbolje je kad dobiješ genijalnu ideju i polomiš se da to napraviš, a dama kaže, joj, znaš, ja ti to baš ne volim.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ma mislila sam na kramp ko lijek. Il vakcinu.Margarita » wrote: Ne mislim da ni u ludilu ne bih krampala. Tako da onda ni krampanje ne bi upalo u ugađanje. Ispada, na kraju, da po tim kriterijima nikad nikome nisam ni ugađala. A jesam, časna riječ. Čak sam pravila i ja onu tortu od sira koju ne mogu smisliti. Zato bih je sad, kako mi je sugerirala Elli, trebala nositi u torbi, ako naiđe. Ma, nek mu je išla u tek, nije mi žao. I opet bih je pravila.
Duboko vjerujem u njegovu ljekovitost glede nekih stvari.
uf. i obrnutoEmericzy » wrote:Najbolje je kad dobiješ genijalnu ideju i polomiš se da to napraviš, a dama kaže, joj, znaš, ja ti to baš ne volim.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Pa... govorim o mojem ugođivanju njoj.Margarita » wrote: Ali ti ipak ugodi.
Ili ne?
Kad se meni to dogodi, pretrpim i prešutim. Žao mi je razočarati damu koja je bila puna volje. A rijetko mi se dogodi jer je malo toga što ja ne volim, ako objektivno valja, a nije bolno.
Pitanje je bi li se ti osjećao "ugođenim" time što je ona pristala na tvoju genijalnu ideju iako je zapravo pretrpjele i prešutjela. Ugađanje mi ima smisla kad je s voljom a ne preko kurca. No, kao što prije rekoh, teško mi je zamisliti nešto što bi mi bilo teško napraviti.Emericzy » wrote: Pa... govorim o mojem ugođivanju njoj.
Kad se meni to dogodi, pretrpim i prešutim. Žao mi je razočarati damu koja je bila puna volje. A rijetko mi se dogodi jer je malo toga što ja ne volim, ako objektivno valja, a nije bolno.
Pokušavam se sjetiti - neki manji kompromisi mi idu pod normalno, npr. napravit tursku, a ne nes koji meni više odgovara, ali mogu piti tursku. Ugađanje tipa selidba na Madagaskar zbog boljeg posla i jer ljubav pobjeđuje sve, mi nekako ne dolazi u obzir 
Ovisi kako bi vješto to ona napravila. Ako ne primijetim... Nekad je upravo tako nešto ugađanje. Ona ne voli to čime sam joj 'ugodio', ali to prešuti, e da bi meni ugodila.Margarita » wrote: Pitanje je bi li se ti osjećao "ugođenim" time što je ona pristala na tvoju genijalnu ideju iako je zapravo pretrpjele i prešutjela. Ugađanje mi ima smisla kad je s voljom a ne preko kurca. No, kao što prije rekoh, teško mi je zamisliti nešto što bi mi bilo teško napraviti.
Ma ima tu jako komičnih situacija, s tim glumljenjem ugode, e da bi ugađaču ugađanje bilo zadovoljstvo. Ali slatki su ti paradoksi. Slatko je ugađanje. Kad imaš zašto. Kad imaš zašto željeti.
Tako i treba. Odlučna žena 21. stoljeća!nina williams » wrote:
Ne, ostajem pri tom da je upravo to luđačka stvar koju nikad neću napravit. Kako god da treptao.
O čemu pričamo? Razbojstva, masovna ubojstva, ubojstva kojima prethodi mučenje?
Kako ti je to uopće palo na pamet i zašto?
A, život u kojem odlučuješ o bitnim stvarima ti se ne događa dok nisi u vezi? Ili misliš da je dovoljno da ti se počne događati takav, samostalan, život da bi imao jasnu predodžbu što je veza? Misliš da to uopće ima veze jedno s drugim?Jasna je predodžba da ti se događa život u kom ti odlučuješ o bitnim stvarima. Nejasna je, recimo, ona u kojoj ti roditelji, još uvijek, kuhaju ručak, peru veš i daju novce, a ti nekako još nisi okusio/la kako stvari izgledaju dok se sam/a brineš za to.
E, nek' si mi rekla! Baš si mi rekla, sad.Ako nije riječ o kakvoj fobiji, ljudi koji će takve stvari nazvat nečim što ni u ludilu ne mogu zamislit su razmažene šmizle. Pravit pitanje od nečeg tolko svakodnevnog kao što je večera, nazvat ga nečim za što smo mislili da će nas bit iznimno teško nagovorit...
Jebote. Vau.
Ma najbolje od odbijanja prihvaćanja uobičajenih stvari napravit jako slatku, svima simpatičnu, te nadasve luckastu, eksentričnost. To će nas učinit baš cukreno univerzalnim i neodoljivim.
Jebogaja, jel to neka izafektiranost u modi? Šta, gdje, zašto? Regresija postala in?
Ono, to je priča za curetke od 13, 14, 15 godina, njima to priliči. A čak ni oni izvan te dobne skupine neće baš reć da im stoji, al bar im priliči.
Pičkumilematere, kud će ovi svijet. Svima bi ja kramp u ruke.
Dakle, ako mi je mrsko baviti se kuhinjom i kuhanjem i gošćenjem nekog broja ljudi, to me čini razmaženom šmizlom, koja hoće ostaviti dojam jako slatke, svima simpatične te nadasve luckaste i ekscentrične, ali sam zapravo izafektirana i na razini 13, 14, 15 godina.
Pa dobro, možeš i tako. Iako, moram priznati da nisam nikada imala priliku vidjeti da netko do te mjere ne može pojmiti da svi ne vole iste stvari da automatski vjeruje da se preserava netko tko ne voli iste stvari kao i on.
Kuhanje nije seks pa da ga svi vole. Zapravo, ne vole svi ni seks, ali to je već problem po definiciji pa neću sad o tome.
Uostalom, da svi baš tako jako vole kuhanje, onda imućniji ljudi ne bi zapošljavali kuharice. Što će im? Da im oduzimaju taj užitak pripremanja hrane i još da za to plate?
Pa to bi onda bilo kao da platiš kurvu mužu. (dobro, ima i toga, ali nećemo ni o tome
Meni ne bi palo na pamet prišiti ti (ili bilo kome) ovo sve što si ti meni, da si ti rekla da ti je teško napraviti nešto što meni nije. Smatrala bih samo da smo različite.
Eto, upravo to sam i mislila kad sam otvorila temu. Posebno na te komične situacije koje mogu nastati od sitnih ugađanja i pratećih nesporazuma.Emericzy » wrote: Ovisi kako bi vješto to ona napravila. Ako ne primijetim... Nekad je upravo tako nešto ugađanje. Ona ne voli to čime sam joj 'ugodio', ali to prešuti, e da bi meni ugodila.Zadovoljstvo od ugađanja bude veće od neugode podnošenja. Nema toga tako malo u vezama, prije nego se ljudi međusobno uhodaju.
Ma ima tu jako komičnih situacija, s tim glumljenjem ugode, e da bi ugađaču ugađanje bilo zadovoljstvo. Ali slatki su ti paradoksi. Slatko je ugađanje. Kad imaš zašto. Kad imaš zašto željeti.
uf, nije valjda ona po 'mom' receptu?Margarita » wrote: Čak sam pravila i ja onu tortu od sira koju ne mogu smisliti.
ne. ustraj u tome i ne popuštaj. ja se divim takvima. moja kuma je takva, divim se i njojTea Tree » wrote: Dakle, ako mi je mrsko baviti se kuhinjom i kuhanjem i gošćenjem nekog broja ljudi, to me čini razmaženom
On topic: sutra idem s njim, tj. zbog njega na nekakvu izložbu apstraktnog slikarstva. Dobro, možda odem. OK, vjerojatno ne idem. Ali spremna sam otići. Čak pregovaram o tome. 
Ne znam to poetično upakirati. Uglavnom, reći ću da mi se slike sviđaju.
Ne znam to poetično upakirati. Uglavnom, reći ću da mi se slike sviđaju.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Tebe muči što ne volim tortu od sira po tvom receptu ili što sam pravila tortu od sira po tvom receptu? Ne volim slatki sir ni u kojoj kombinaciji. Ali jela bih kad bi to nekome predstavljalo veselje. I tako bih zdušno mljackala i uvjerljivo uživala kao da volim. I poslije bi mi dugo bilo drago što sam voljela nešto što ne volim radi nekog koga volim.blaze » wrote: uf, nije valjda ona po 'mom' receptu?
Danas sam htjela kupiti cipele ali ni jedne mi se nisu svidjele. I palo mi je na pamet da bih mogla ići toliko daleko u ugađanju da bih čak bila u stanju obuti i balerinke.
Ajde ti pred ogledalo trenirati oduševljenje slikama. Onako, iskreno.Perzefona » wrote:I kako da sad išta što ja napišem nakon Margarite izgleda dovoljno požrtvovno i ugađajuće, kako?
Margarita » wrote: Ajde ti pred ogledalo trenirati oduševljenje slikama. Onako, iskreno.
To ti je apstrakcija, draga moja. Morat ću nešto pripremiti o bojama, linijama, oblicima, kontrastima, kompoziciji, perspektivi, dinamici, ritmu i štatijaznam. Ma da se barem mogu kakvog motiva uhvatiti.
Prošli sam put.. gle! pa ja sam već ugađala
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
A i ti ga kompliciraš. Obuci nešto dekoltirano i šuti. To ti je konkretizacija, draga moja.Perzefona » wrote:![]()
To ti je apstrakcija, draga moja. Morat ću nešto pripremiti o bojama, linijama, oblicima, kontrastima, kompoziciji, perspektivi, dinamici, ritmu i štatijaznam. Ma da se barem mogu kakvog motiva uhvatiti.
evo tiPerzefona » wrote: To ti je apstrakcija, draga moja. Morat ću nešto pripremiti o bojama, linijama, oblicima, kontrastima, kompoziciji, perspektivi, dinamici, ritmu i štatijaznam.
prestanite gaditi apstraktno slikarstvo, gadite murtića
ili neka obuce minicu. to je minimalizam.Margarita » wrote: A i ti ga kompliciraš. Obuci nešto dekoltirano i šuti. To ti je konkretizacija, draga moja.
-
- Information
-