A onda sam mu recitirala Emily Dickinson.Almost Rosey » wrote:Ili neće![]()
Priče s plavog kauča
Kad smo kod sranja i sl., ne znam jesam to negdje već napisala, a bed mi je ogovarati (ovako javno
), ali kad god vidim jednu žensku s topica o higijeni žena sjetim se kako je napisala da hoda zapišana okolo i zgadi mi se sve, moram gasit topic, gotovo. A ne mogu je izbjeć.
Ajd sad to prevaziđi. :gadljiva:
Umrla sam zbog ljepote.Margarita » wrote: A onda sam mu recitirala Emily Dickinson.
Uh...
Slušaj, ex, ja želim o psiholozima steći mišljenje kao o korisnim i potrebnim stručnjacima. Kako ću nakon tvog vica?
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Ovo ne stavljam na onu temu o živciranju, ono, not good enough.
Treba mi psihološka pomoć nakon tretmana cajkama u vozilu 2x4 sata = 8 sati cajki.
Ilustracije radi, Doberman je bio najveći hit.
Kliknite ako se usuđujete! Dear you!
I Mišo moj, isto.

Odluka je donesena: na put u takvom sastavu idem ponovno jedino pod uvjetom da ja vozim i jedina imam pristup cd plejeru.
Treba mi psihološka pomoć nakon tretmana cajkama u vozilu 2x4 sata = 8 sati cajki.
Ilustracije radi, Doberman je bio najveći hit.
Kliknite ako se usuđujete! Dear you!
I Mišo moj, isto.
Odluka je donesena: na put u takvom sastavu idem ponovno jedino pod uvjetom da ja vozim i jedina imam pristup cd plejeru.
Bilo ih je više.ex anais » wrote:Ja jebeno ne mogu vjerovati.![]()
Zapravo, ne mogu vjerovati da si to istrpjela, a da nisi zavela red među klincima.
![]()
Htjela sam ja povesti pasa, ona bi im jebala majku kako ja ne bih znala, ali mi ni to nisu dali. Jebi ga, tako je to kad ne ideš svojim autom, a ekipu poznaješ odokativno.Drugi put spakiraj mačku, znaš već koju, u torbu pa je izvadi u strateškom trenutku. Ima da gase dok kažeš mjau.
Ili biste sazreli i imali bolji brak. Na primjer.Perzefona » wrote:
Ali, ali...
Ako smo mi nakon tretmana kod psihologa ostali u braku koji nas je psihologu i doveo i koji smo ocrnili, onda zaključujemo da taj psiholog i nije nešto od koristi i pomoći bio. Da jest, mi bismo se uz pomoć psihologa iz toga braka izvukli.
Meni je kod svih tih psiho nešto najveći problem što mislim da ih je mnogo - loše.
Recimo, znam za jednu terapeutkinju koja radi realitetnu, i ta je žena klijentici/pacijentici/ne znam kako ih zovu koja je došla tražit pomoć da lakše hendla tešku bolest svog djeteta rekla da majčino negativno razmišljanje privlači bolest na dijete i da je, u principu, ona to uzrokovala, pa svojim pozitivnim mišljenjem može i promijeniti. William Glasser ft. žena koja je napisala Tajnu.
Ja otkidam na Davida Schnarcha, onog o kojem sam ti pričala, k njemu bih išla svakog ponedjeljka popodne dok god ne bi prestao raditi, da mogu. Onako kako skidam apdejte za linuks.
Znaš li možda rasplet ove situacije? Je li ta žena terapeutkinja pritvorena, za početak?kuki » wrote: Recimo, znam za jednu terapeutkinju koja radi realitetnu, i ta je žena klijentici/pacijentici/ne znam kako ih zovu koja je došla tražit pomoć da lakše hendla tešku bolest svog djeteta rekla da majčino negativno razmišljanje privlači bolest na dijete i da je, u principu, ona to uzrokovala, pa svojim pozitivnim mišljenjem može i promijeniti. William Glasser ft. žena koja je napisala Tajnu.
Ako nije, je li joj ta žena, pacijentica whatever, napravila nešto gadno?
Ako nije, zašto nije?
Mi možemo odlučiti što ćemo osjećati. Ako ne možemo direktno utjecati na to što osjećamo i na svoju fiziologiju, možemo na svoje misli i ponašanje čime indirektno utječemo na svoje osjećaje. Ako to ne činimo, to je naš izbor. Ljudi koji su tužni jer im bliska osoba umire od raka izabiru biti tužni. Mogli bi izabrati i da ne budu.
Štajaznam, na terapiju bih išla da se riješim svojih deniala i naučim hendlati ono od čega se branim denialima, ne da uzgojim nove.
No, Glasser, autor tog sranja, tvrdi da to pomaže njegovim pacijentima koji su homicidalni, da ne ubiju nekoga.
Također ima neku pričicu o djevojci koju su roditelji doveli na terapiju jer se jebala. Ali on nije išao liječiti roditelje nego nju. Ne sjećam se kako je to završilo, samo svoje WTF reakcije.
Također, žene alkoholičara trebaju ih čekati srećušne, dotjerane i prpošne, jer ne mogu utjecati na ponašanje svojih muževa nego samo na svoje. U nekoj sam knjizi vidjela da i Gruden piše nešto slično.
Naime, zbog poradi straha da neutemeljeno smatram da je RT brutalno sranje, dala sam si truda da iščitam ponešto literature. Onda sam počela utemeljeno mislit da je sranje.
Štajaznam, na terapiju bih išla da se riješim svojih deniala i naučim hendlati ono od čega se branim denialima, ne da uzgojim nove.
No, Glasser, autor tog sranja, tvrdi da to pomaže njegovim pacijentima koji su homicidalni, da ne ubiju nekoga.
Također ima neku pričicu o djevojci koju su roditelji doveli na terapiju jer se jebala. Ali on nije išao liječiti roditelje nego nju. Ne sjećam se kako je to završilo, samo svoje WTF reakcije.
Također, žene alkoholičara trebaju ih čekati srećušne, dotjerane i prpošne, jer ne mogu utjecati na ponašanje svojih muževa nego samo na svoje. U nekoj sam knjizi vidjela da i Gruden piše nešto slično.
Naime, zbog poradi straha da neutemeljeno smatram da je RT brutalno sranje, dala sam si truda da iščitam ponešto literature. Onda sam počela utemeljeno mislit da je sranje.
Cura koja je bila na praksi u tom savjetovalištu je promijenila praksu nakon toga i zbog toga. Drugo ne znam.Tea Tree » wrote: Znaš li možda rasplet ove situacije? Je li ta žena terapeutkinja pritvorena, za početak?
Ako nije, je li joj ta žena, pacijentica whatever, napravila nešto gadno?
Ako nije, zašto nije?
Ono što mene silno brine je što ljudi a) upišu edukaciju iz toga, b) završe tu edukaciju, c) prakticiraju tu "terapiju", i nijednom si ne pucaju u mozak od siline gluposti, što znači da im to izgleda prihvatljivo. I takvi ljudi, kojima je to prihvatljivo, smatraju se kompetentnima da pomognu nekome tko smatra da mu treba pomoć. Dakle, ne samo da ta osoba tada gubi vrijeme i novac a ne dobiva pomoć koja joj je vjerojatno potrebna, nego joj se još čini šteta. Horor.
Ali zašto ne? Potiskivanje je relativno lagano, pogotovo, pretpostavljam, kad imaš stručnu pomoć.ex anais » wrote:Među 10 najpopularnijih u Americi.
Odakle ti ovo?ex anais » wrote:Viš, nisam to znala. Znam da je KBT više manje sranje, onako više trening nego terapija. Ali za ovu nisam nikad puno čula. Čitala sam nešto o tome, ali mi nije ostalo puno u glavi, čudna mi je.
-
- Information
-