kužim
Kako ste danas obučeni?
- Maleficent
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
- Maleficent
Normalno.
Al pitam čemu to u slučajevima ak nemaš onog svog il ak imaš, al nije prisutan?
Pa kad potegneš hlače, potegneš i gaće, svejedno je imaš li gaće ako imaš hlače na sebi. Ja hodam bez gaća samo ako sam u haljini/suknji/nečem većem, to je biznis 
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Pa ugodnije je doma tako.Maleficent » wrote:
Normalno.![]()
Al pitam čemu to u slučajevima ak nemaš onog svog il ak imaš, al nije prisutan?
inače, danas traper šos, scrni samtasti sako opet, točkasta starinska košulja s tankom vrpcom pod vratom i pufastim dugim rukavima, crne najlonke, i žarko crvene gumene buce gležnjače 
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
crne guste najlonke, crna haljina kratkih rukava, smeđe cipele na petu, velika dugačka siva pašmina oslikana bijelom bojom, srebrno sive i roze narukvice, njih 10tak
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Balerinke, tamne traperice, crnu usku majicu, šarenu maramu (crna s tisuću i jednom dodanom bojom), ružičastu, kožnu jaknicu s ruskom kragnom, ružičaste naušnice i tamno sivu, kožnu, vrećastu torbu.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ovo zvuči dobroMorticia » wrote:.., ružičastu, kožnu jaknicu s ruskom kragnom, ...
komornu, crno-sivu, kombinaciju sam ubila narančastim cipelama i žarko crvenim te širokim remenom
-
zeleni zub
Sve se uređujete. Ja kao da nisam žensko
. Uvijek mislim ma šta ćeš se sad kititi za kroz dan, ma šta ćeš se sad kititi za bicikl, ma, ma, ma...
Ja danas: ljubičasta tunika sa veeelikim dekolteom kojeg sam zasjenila sa ljubičasto rozom maramom, crne tajice, sivo kremkaste platforme, rose narukvica, sat, srebrne velike naušnice sa rose kamenom....i preko toga nešto kao vesta bez rukava, koja glumi jaknu
e da, samo da vam kažem, ja sam onaj tip žene koja se baš radnim danom i ne voli oblačiti, šminkavati, već to više volim raditi kad sam onako free, na godišnjem i tako...al nekako sama sebe bolje doživljavam, sretnija sam i zadovoljnija kad se našminkam i dotjeram (čitaj lijena sam za to)....
i evo ovih par dana što se intenzivno sređujem stalno dobijam komplimente i od muškaraca i od žena, tako da godi egu....
a daleko sam od idealnih mjera
a i djeluje dosta hm hm raspaljujuće

P.S Do neki dan sam bila sretnija kad bi si kupila grm, drvo nego komad robe, al eto...došlo malo i to na red
e da, samo da vam kažem, ja sam onaj tip žene koja se baš radnim danom i ne voli oblačiti, šminkavati, već to više volim raditi kad sam onako free, na godišnjem i tako...al nekako sama sebe bolje doživljavam, sretnija sam i zadovoljnija kad se našminkam i dotjeram (čitaj lijena sam za to)....
i evo ovih par dana što se intenzivno sređujem stalno dobijam komplimente i od muškaraca i od žena, tako da godi egu....
a i djeluje dosta hm hm raspaljujuće
P.S Do neki dan sam bila sretnija kad bi si kupila grm, drvo nego komad robe, al eto...došlo malo i to na red
Ti, naravno, nemaš svog fotografa ili...?Vodena » wrote:Ja danas: ljubičasta tunika sa veeelikim dekolteom kojeg sam zasjenila sa ljubičasto rozom maramom, crne tajice, sivo kremkaste platforme, rose narukvica, sat, srebrne velike naušnice sa rose kamenom....i preko toga nešto kao vesta bez rukava, koja glumi jaknu
-
- Information
-