Šoping kutak, a da nije za jesti
rapsody, lajkam haljinice! 
i 2 etažera za kolače!
jedan na 2 kata, drugi an 3 kata...čisto bijeli! 
imali su i stalke za torte, neke kičaste!
al je sve skupo! etažeri i stalci su po 200-300kn !
e da, ja nisam bila u šopingu, vodena je bila za mene
kupila mi je kalup za torte promjera 22 cm, uz njega se dobije i kalup za pite!
onda mini kalup za torte, s dnom za kuglof...16cm!
onda silikonske kalupe za muffine! već sam ih isporbala, muffini ispadaju iz njih!
i one mjerice, kao cups-i, al u mililitrima!
i još je u paket utrpala brdo čokoladica
da se razumimo, ja sam joj rekla samo da želim kalup za torte od 16cm! ako ne nađe, onda ovaj od 22!
ovakve slične sam vidila tu kod mene na koteksu, jedan mali dućan, koji je zapravo cvjećarna, ali imaju 3-4 police finog posuđa! imali su stalak za torte s ukrašenim rubom, ajme preprepredivan je!ombia » wrote:Ma ja sam isla probati jel se moze saviti rub. Ne znam zasto. :facep alm:
E da ovakvu bi ja
http://1.bp.blogspot.com/-IRdJ-R0Wfjw/T ... 252529.jpg
i slozila si one male kolacice, minjone na to. Voce moze cekati. :zu bo:
http://littlegreenturtle.files.wordpres ... mg3980.jpg
imali su i stalke za torte, neke kičaste!
al je sve skupo! etažeri i stalci su po 200-300kn !
e da, ja nisam bila u šopingu, vodena je bila za mene
kupila mi je kalup za torte promjera 22 cm, uz njega se dobije i kalup za pite!
onda mini kalup za torte, s dnom za kuglof...16cm!
onda silikonske kalupe za muffine! već sam ih isporbala, muffini ispadaju iz njih!
i one mjerice, kao cups-i, al u mililitrima!
i još je u paket utrpala brdo čokoladica
da se razumimo, ja sam joj rekla samo da želim kalup za torte od 16cm! ako ne nađe, onda ovaj od 22!
meg ti je glupa!!! :xlux:
Vodena ajde budi i moja frendica.
Mulice od koga su ti kalupi jesu kaiser ili oetker mozda?
Da ti etazeri su dosta skupi, zato i zavrse uvijek na dnu liste potrebitog.
Villeroy radi divne bijele ali ne dam toliko novaca, jedino ako netko dobije njemu nepotreban poklon i jeftino proda na ebayju, zna se dogoditi. 
Mulice od koga su ti kalupi jesu kaiser ili oetker mozda?
Da ti etazeri su dosta skupi, zato i zavrse uvijek na dnu liste potrebitog.
Probaj u Tally Weijl.rh4ps0dy » wrote:Tražila sam i hlače roze/ljubičaste al ne nađoh.A ja bih baš uske ljubičaste hlače.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
posve slučajno , ušla sam u Svijet obuće i na sniženju ubola cipele/sandale za ljeto.
Kožne crvene, Khrio.
Sad sam ih malo guglala i imaju divne primjerke, i shvatila sam da su ove moje ne baš najnovija kolekcija (2009)
ali koštale su 89 kuna i super su, tako udobne za hodati.
Kožne crvene, Khrio.
Sad sam ih malo guglala i imaju divne primjerke, i shvatila sam da su ove moje ne baš najnovija kolekcija (2009)
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
meni isto izgledaju kao birke*jezebel* » wrote:mislim da nisu birkenstock, ali nisam 100% sigurna.
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
Mislim da je koža samo na ulošku, gornjište je (predmnijevam) umjetno.rh4ps0dy » wrote:Ne znam smrde li ili ne, nadam se da ne (previše).Piše da je prava koža, a o smradu ćemo nakon nešto vremena u njima.
Meni se u takvima znoji noga, u kožnima ne. Ali ne smrde.
Moje zimske su kao ove crne.

Ljetne su mi ovakve, ali druge boje remena.

Ne da ne smrde nego se uopće u njima ne znoji noga, a udobne su savršeno, nikad bolje papuče nisam imala.

Ljetne su mi ovakve, ali druge boje remena.

Ne da ne smrde nego se uopće u njima ne znoji noga, a udobne su savršeno, nikad bolje papuče nisam imala.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
vidim da sam bila u pravu!
naime, birkice su naprijed maaalo drukcije oblikovane. a ovaj remencic kod tih oslikanih (maria) modela je blizi prstima.

ja sam od tih zatvorenih imala ove, nedavno sam ih ostavila kod kontejnera jer su vec dosta stare, gaziste se malo izdeformiralo jer su bile iz kategorije soft fussbett:

btw, smrada nikad nije bilo. decko ocito ima problem sa stopalima ili ih previse nosi na bosu nogu.
sto se gornjista tice, ovakvi modeli su od umjetnog materijala, prirodno je jedino gaziste. s koznim gornjistem su dosta skuplje i uglavnom su jednobojne.
zimske mortine mi nisu lijepe.
izgledaju mi prezatvoreno i nisu slatke. 
nego... jel' vama gaziste na birkicama pusta boju? meni je znalo pofarbat' svijetle carapice, a ponekad malo i dijelove tabana.

ja sam od tih zatvorenih imala ove, nedavno sam ih ostavila kod kontejnera jer su vec dosta stare, gaziste se malo izdeformiralo jer su bile iz kategorije soft fussbett:

btw, smrada nikad nije bilo. decko ocito ima problem sa stopalima ili ih previse nosi na bosu nogu.
sto se gornjista tice, ovakvi modeli su od umjetnog materijala, prirodno je jedino gaziste. s koznim gornjistem su dosta skuplje i uglavnom su jednobojne.
zimske mortine mi nisu lijepe.
nego... jel' vama gaziste na birkicama pusta boju? meni je znalo pofarbat' svijetle carapice, a ponekad malo i dijelove tabana.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Ne smrde sad. Nego recimo nakon godine dana nosenja, ma koliko ja ribala unutrasnji dio (vidim gornjiste se spominje, to je neka nova hrvatska rijec?) i prala.rh4ps0dy » wrote:Ne znam smrde li ili ne, nadam se da ne (previše).Piše da je prava koža, a o smradu ćemo nakon nešto vremena u njima.
Samo te zatvorene. Otvorene ne smrde al te su mi gadne.
Ljepse su mi onda njihove japanke.
Decko
Da imao je one gdje je i gornjiste
od koze, tamno plave je furao. I znale su mu se sportske carape malo ofarbati.
Meni treba da na bosu nogu udjem zimi u nesto mekano, recimo idem na wc nocu, tako da imam papuce od flisa, bacim u masinu svako malo. Te zatvorene su mi pretvrde i prehladne zimi, dala sam mami.
A i mimo toga su mi te ortopedske cipele/slape ruzne.
Meni treba da na bosu nogu udjem zimi u nesto mekano, recimo idem na wc nocu, tako da imam papuce od flisa, bacim u masinu svako malo. Te zatvorene su mi pretvrde i prehladne zimi, dala sam mami.
A i mimo toga su mi te ortopedske cipele/slape ruzne.
Nisu ni meni bile prvi izbor, ali ponovno, moj broj je bio samo u tom dezenu.
Najiskrenije, meni ni jedne takve papuče (zimske ili ljetne) nisu lijepe i ne bih u njima mardnula iz kuće ni mrtva.
Ali su nešto najugodnije što sam ikad stavila na nogu.
Moje nisu Bircks nego Papillio.
Ne smrde ni nakon tri godine nošenja svaki dan, niti puštaju boju.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
-
- Information
-