Šoping kutak, a da nije za jesti
Stvarno?Morticia » wrote: Najiskrenije, meni ni jedne takve papuče (zimske ili ljetne) nisu lijepe i ne bih u njima mardnula iz kuće ni mrtva.![]()
Meni su ljetne lijepe i za po vanka.
meni uopce ne izgledaju ortopedski, pogotovo kad su na nogama (ono, ortopedske su u smislu te potpore svoda, ali su mi strasno simpa), cesto sam ih nosila po vani, pogotovo otvorene modele.
ortopedski mi izgleda ovo:
i ovo:
i obuca kakvu nosi masa zdravstvenih djelatnika.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Ja imam one s jednim cvijetom na sredini između prstiju, nemrem ih sad nać.
Super su mi.
To mi je skoro jednako grozno k'o one "sandale" koje kontinentalci nose na more.

Ali ne, ipak, od ovoga ništa nije gore.

Da sam muško od toga bih iste sekunde postala impotentna, gej i škrta, sve u jednom.

Ali ne, ipak, od ovoga ništa nije gore.
Da sam muško od toga bih iste sekunde postala impotentna, gej i škrta, sve u jednom.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
hahahaha a daaj šta vi niste to tako zvali?
Trike trake?
To su one gumene sandale za u more iz 80-tih.
Oriđiđi to su babske crne vlaške sandale. Ali u moderna vremena se tako nazivaju te krasne šlapice za umore
Ove su nezamjenjive...

Uploaded with ImageShack.us
Ove prekokrasne...

A ove će biti hit ljeta...

Eto...

Ove prekokrasne...

A ove će biti hit ljeta...

Eto...
a sta ti, morti, onda nosis preko ljeta?
ja itekako hodam u takvim sandalama (doduse, ne u bilo kakvim, moje su jepe
). imam model koji mi pase i u vodi i na suhom, i na setnjicu po sljemenu i na bicikl. http://www.teva.com/ u njima doslovce mogu hodati po vodi, izaci iz vode i nastaviti hodati uzbrdo bez da mi se izuvaju k'o obicne natikace. a pasu i u grad, na sportsku robu.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
Ah, da, sad sam se shvatila na što misliš.BoDerek » wrote: hahahaha a daaj šta vi niste to tako zvali?
Trike trake?Ili trikice
![]()
To su one gumene sandale za u more iz 80-tih.
Oriđiđi to su babske crne vlaške sandale. Ali u moderna vremena se tako nazivaju te krasne šlapice za umore
Jednom, kad sam imala nekih 5 godina, tako nešto, mi je naivna mater to pokušala navući na peraju, jer smo bili u nekoj divljoj pripizdini pa ju je bilo strah da se ne nabodem na ježa ili rasječem na grotu.
Dobila sam takav histerični napad da sam cijeli dan nakon hiperventilirala.
I ona skupa sa mnom.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Nisam ni ja to nikad htjela navuć na svoju noguMorticia » wrote:
Ah, da, sad sam se shvatila na što misliš.
Jednom, kad sam imala nekih 5 godina, tako nešto, mi je naivna mater to pokušala navući na peraju, jer smo bili u nekoj divljoj pripizdini pa ju je bilo strah da se ne nabodem na ježa ili rasječem na grotu.
Dobila sam takav histerični napad da sam cijeli dan nakon hiperventilirala.
I ona skupa sa mnom.
Japanke, bez tisuću i jednog tog kurca palca, trake.*jezebel* » wrote:a sta ti, morti, onda nosis preko ljeta?ja itekako hodam u takvim sandalama (doduse, ne u bilo kakvim, moje su jepe
). imam model koji mi pase i u vodi i na suhom, i na setnjicu po sljemenu i na bicikl. http://www.teva.com/ u njima doslovce mogu hodati po vodi, izaci iz vode i nastaviti hodati uzbrdo bez da mi se izuvaju k'o obicne natikace. a pasu i u grad, na sportsku robu.
Slatke su mi npr. ove koje su na vrhu stranioce, na ovom tvom linku.
Ne bih ušla u more u nekoj obući ni da me zakolješ.
Ako idem negdje u šumu ili prirodu obujem tenisice.
-
- Information
-