Šoping kutak, a da nije za jesti
ne kuzim sta bi to bio remen za glavu. 
ja mrzim kupovati stvari koje necu odmah nositi. iako se tako nerijetko vise isplati.
ja mrzim kupovati stvari koje necu odmah nositi. iako se tako nerijetko vise isplati.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
h&m:
- 2 majice na debele špaline, duge su, prekriju pola guzice pa mogu bit i donje majice - modra i kričavo zelena
- crna majica na poludebele špaline, duboki izerz naprijed i nazad...jako dugo, skoro ko tunika
- modra majica bez rukava, poluprozirna, na sisama ima V izrez koji se može zavezati špagićima
- crna majica kratkih tukava, lađa izrez, ima mali džepić na lijevoj sisi
- bijela majica tri kvarta rukava, šišmiš...kad se ruke rašire izgleda ko veliki polukrug, samo je na bočnim stranama prišiveno! prozračna, lagana...
250kn
- 2 majice na debele špaline, duge su, prekriju pola guzice pa mogu bit i donje majice - modra i kričavo zelena
- crna majica na poludebele špaline, duboki izerz naprijed i nazad...jako dugo, skoro ko tunika
- modra majica bez rukava, poluprozirna, na sisama ima V izrez koji se može zavezati špagićima
- crna majica kratkih tukava, lađa izrez, ima mali džepić na lijevoj sisi
- bijela majica tri kvarta rukava, šišmiš...kad se ruke rašire izgleda ko veliki polukrug, samo je na bočnim stranama prišiveno! prozračna, lagana...
250kn
meg ti je glupa!!! :xlux:
iza ima elastični dio, kao gumicu kosu, naprijed je "kožni", crni, i ima kopču za remen*jezebel* » wrote:ne kuzim sta bi to bio remen za glavu.
dva takva. i gugl mi nije po tom pitanju prijatelj
inače, ja većinu stvari kupujem za budućunost. sad jesenje izimske stvari, u jesen za proljeće itd. jeftinije mi je, a ne slijedim slijepo modu
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
isuse kriste, to je onda kao ona traka koju je nosio mark knopfler, ali s kopcom?! pazi da ne dobijes osip na tom mjestu. 
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
-
zeleni zub
Baš su slatki.
Meni trake klize s glave, ima li neki dodatni štos ili ja imam neku dinaridnu glavu?
-
- Information
-