vrrrlet » wrote:
Veš mašina nije podvig , to je stvar opće kulture. Kao i seks u autu. Ja recimo nikada nisam imao potrebu za seksom u autu, ali sam to učinio u kasnim dvadesetima opće kulture radi.
Ja sam nekulturna.
Položila sam vozački u tridesetima.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Leteća » wrote:
Ja sam nekulturna.
Položila sam vozački u tridesetima.
To nema veze. Ja sam položila vozački s osamnaest, a auto položila u tridesetima kad su došli klinci. Kad klinci dobiju vozačke (na sreću još samo 2 od 5) onda je stan opet naš.
Margarita » wrote:
To nema veze. Ja sam položila vozački s osamnaest, a auto položila u tridesetima kad su došli klinci. Kad klinci dobiju vozačke (na sreću još samo 2 od 5) onda je stan opet naš.
Ček, ček, imaš pet klinaca i sedam automobila i mniješ da će svi klinci provoditi vrijeme u autu nakon položenog vozačkog mjesto u stanu s vama? Aha, imate kuću, na Tuškancu...
Ja sam auto, silom prilika, polagao od vozačkog ispita sa 18 pa u intervalima sve do negdje 36. Posebno su bili zanimljivi susreti s voajerima. Većinom su to bili plašljivci, koji bi se dali u bijeg, čim bi shvatili da su otkriveni. Jedino je jedan bio nasilan. Kad je otkriven, pokušao je nasilu otvoriti vrata kroz otvoreni suvozačev prozor (tada je klima u autu bila neopisiv luksuz). Nakon kratkotrajne tuče preko prozora, dao se u bijeg. To me toliko razbjesnilo da sam ga bio spreman zgaziti i krenuo za njim niz put. Nakon nekoliko desetaka metara skočio je u grmlje sa strane puta i tako je priča završila.
Svi tezimo harmoniji. Mir je harmonicniji od nemira. Utazena zedj od zedji i tako dalje...
Pomalo je razocaravajuce citati vase reakcije. Odakle vam pomisao da je pomladjivanje iskljucivo estetski pojam? Pomladjivanje u velikoj mjeri nosi sa sobom doze smijeha, energije i entuzijasma, a smirivanje donosi duhovno zadovoljstvo.
Oboje su mocniji od laznih brakova i operacija nosa.