poslije ide samo od sebe
Alkoholne avanture
Mene "pojede" stolac na kojem sjedim i mijenja mi molekularnu strukturu guj'ce...baja » wrote: da, rano vam je tulum završio, a baš ste bili slatki
došlo mi da otvorim šljivu imena 'stršljen'![]()
inače, ne paše mi baš alkohol po ovim vrućinama
ako je hladno, prvih par gutljaja je ok... kako odmiče imam osjećaj da mijenjam agregatno stanje i da će me asfalt asimilirati
Sjetih se da je jednom postojala šljiva imena "zmaj od bosne"....
i ova je iz jedne paradržavne tvorevine, etiketa je na ćirilicikarambol » wrote: Sjetih se da je jednom postojala šljiva imena "zmaj od bosne"....
Margarita, nemojte naložiti parkete
Moj je kompa imao običaj, nakon kaj bi se sašili po gradskim bircuzima, pričati s lavovima ispred Esplanade...Euklid » wrote:... i rigati vatru
Živa istina. Nedavno smo imali takav slučaj. Potpuna amnezija.Margarita » wrote:Ako možeš pisati o tome što si radio kad si se napio znači da se nisi napio.
was?Margarita » wrote:Ako možeš pisati o tome što si radio kad si se napio znači da se nisi napio.
imam respektabilne količine alkohola iza sebe ali samo jednu crnu rupu
pih, amater
cijela večer mi je nestala; bila na koncertu iggy popa u ljubljani, zadnje što se sjećam je predgrupa i da nam je bilo super
šifra: gin
nemam puno alkoholnih rupa, ali čeoni režanj promijeni ponašanje pa radim pizdarije.
gin : prisjeća se:
imala sam nekoliko prepijanstava s ginom na faxu. puhali smo karte na bocu. jel zna itko tu igru? špil se složi na vrh boce, i puše se po nekim idiotskim pravililma, i tko zajebe, mora pit. naravno, pije se i dok ne griješiš jer ti se oće pit, i od tog silnog puhanja se napiješ tako jako brzo.
jednom smo krenmuli u 7 navečer, do 09 smo svi ležali po podu; ovi koji su kasnili na tulum nisu imali na što ni doći

gin : prisjeća se:
imala sam nekoliko prepijanstava s ginom na faxu. puhali smo karte na bocu. jel zna itko tu igru? špil se složi na vrh boce, i puše se po nekim idiotskim pravililma, i tko zajebe, mora pit. naravno, pije se i dok ne griješiš jer ti se oće pit, i od tog silnog puhanja se napiješ tako jako brzo.
jednom smo krenmuli u 7 navečer, do 09 smo svi ležali po podu; ovi koji su kasnili na tulum nisu imali na što ni doći
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Šta nisi rekao, ja sam jučer pila i u kasni i u rani sat
To što sam bila u lagano alkoholiziranom stanju (dobro, ne baš toliko laganom, ali bolje zvuči) uopće ne bi bilo tragično da nisam bila obučena kao lutka (Halloween party je bio u pitanju, nisam potpuno poludjela
).
Natjecala sam se s 3 frajera u tome tko ima bolje čarape, bolje vruće hlačice i bolju suknju od tila. Ja sam pobijedila u kategoriji cipela. Imala sam crvene štikle, a oni tenisice.
Kad sam išla doma, došla sam na genijalnu ideju da se nasred trga preobujem u čizme
Prije toga sam još navukla termo čarape, da mi ne bude zima.
Kad sam hodala prema doma sam čula neke ljude kako raspravljaju jesam li ja maskirana ili sam se malo zanijela pri šminkanju jer sam imala duge umjetne trepavice, jarko crveni ruž i crvene krugove na obrazima od rumenila.
Naučila sam par važnih životnih lekcija: nemoj piti s Rusima, eksanje tekile kad si već pijan nije dobra ideja i nemoj piti maskirana u lutku
Natjecala sam se s 3 frajera u tome tko ima bolje čarape, bolje vruće hlačice i bolju suknju od tila. Ja sam pobijedila u kategoriji cipela. Imala sam crvene štikle, a oni tenisice.
Kad sam išla doma, došla sam na genijalnu ideju da se nasred trga preobujem u čizme
Kad sam hodala prema doma sam čula neke ljude kako raspravljaju jesam li ja maskirana ili sam se malo zanijela pri šminkanju jer sam imala duge umjetne trepavice, jarko crveni ruž i crvene krugove na obrazima od rumenila.
Naučila sam par važnih životnih lekcija: nemoj piti s Rusima, eksanje tekile kad si već pijan nije dobra ideja i nemoj piti maskirana u lutku
Desire makes slaves out of kings.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Molim da moderatori provjere da li je netko provalio u Eowyn korisnicki racun jer ovako nesto nikad ne bi napisala djevojka koja je sjedila pokraj mene na proslom okupljanju.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ne bi očekivao da sam se maskirala u lutku? Pa svi su mi rekli da sam u svom elementuEuklid » wrote:Molim da moderatori provjere da li je netko provalio u Eowyn korisnicki racun jer ovako nesto nikad ne bi napisala djevojka koja je sjedila pokraj mene na proslom okupljanju.
Desire makes slaves out of kings.
Tko zna, zna..a unda » wrote:euklide, ne podcjenjuj nikad efekte dum dum tekile. mos jedino plakat sto nisi bio u blizini.
Eowyin, zvuci zabavno
Ja sam upravo drmnula drugu casicu rakije s biljem
-
- Information
-