zato što nisu polpeti
nego pelati
zato što nisu polpeti
Dobro da te nitko ni došel v žutu hižu pelati...

Ne znam kaj mi izgleda gore, to u činiji ili čaporci Denija de Vita...Margarita » wrote:Vongole na buzaru.
Nasjeckaš češnjak, luk i paradajz (može i bez paradajza) i staviš na maslinovo ulje. Kad omekša dodaš vongole, pozoveš Poludalmoša, zatrepćeš i zamoliš ga da nježno promiješa i protrese čvrstom rukom. I da otvori vino. Malo vina naliješ u rajnglu a ostalo u čaše. Pijuckaš dok krčka. Dodaš peršina. Poludalmoš se već osjeća moćno jer je pomogao bespomoćnoj ženskinji pa su školjke zapravo i suvišne. Ali možete ih pojesti i dovršiti vino.
Margarita » wrote:.... Malo vina naliješ u rajnglu a ostalo u čaše. Pijuckaš dok krčka. Dodaš peršina. ...
blaze » wrote:mladi grah, najobičnije
svima dopizdilo ono dinstano povrće naokolo, s dodacima algi, ječma i sojasosa![]()
tako je ovoga puta u lonac išao grah, s pola lovora, tri zrna papra i pola kapule
kad je bio pri kraju, na tavi prodinstala nareckanu drugu polovicu kapule, protisnula češnjak, malo crvene paprike, smiješala s grahom i eto
isto fino, a puno manje posla
judolino » wrote:Ja sam danas skuhal minestrone i batake u pirjanom raznom povrću (luk, tikvice, mrkve, vrganji, krumpiri, korabice uz dodatak nekih ludih začina i vrhnja).
A kako sam skoro sjebo stvar!
Vidio sam na stolu čašu nepopijenog crnog vina od sinoć i skoro je ubacio u jelo. Na svu sreću, Leteća ga je popila. Jer to uopće nije bilo crno vino, nego sok od bazginih bobica! Zamalo sam ga usro do balčaka!
Šuti, blesane, još će neki marketinški genij zalutat na forum pa će bit sranja...
A zvat će se uroler.judolino » wrote: Šuti, blesane, još će neki marketinški genij zalutat na forum pa će bit sranja...
Piva s lubenicom - Isuse, koji zločinački um...
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests