u autoškoli najbrža je bila brza cesta
Ljeto i vožnja i automobil i ...
Nisam polagala u Hrvatskoj. Ucila sam po autoputu, dapace jedno 5+ sati cistog autoputa. Inace nema izlaza na ispit.
Nema auto skole koja smije pustiti nekoga na ispit bez toga.
E sad da li zelim biti iza pocetnika koji nikad prije nije vozio 150 i vise na sat. Ne zelim.
I naravno proba se hydroplaning, abs i sto sve ne.
Polagala sam prije vise godina.
Nema auto skole koja smije pustiti nekoga na ispit bez toga.
E sad da li zelim biti iza pocetnika koji nikad prije nije vozio 150 i vise na sat. Ne zelim.
I naravno proba se hydroplaning, abs i sto sve ne.
Polagala sam prije vise godina.
E pa sad... zavisi u kojoj si zemlji...Ako si u Finskoj polagat ćeš sve moguće uvjete i biti vrlo kompletan vozač početnik. Tamo ćeš isprobati i čavlerice na ledu i makadam i izbjegavanje jelenskih rogova na cesti. U Njemačkoj je normalno da moraš savladati autobahn jer gdje ćeš se voziti po Njemačkoj (ozbiljnije) nego na autobahnu...U Belgiji su prije 20ak i malo više godina tek uveli auto školu, dakle, nije je niti bilo, a vozačka dozvola ti je vrijedila doživotno...
Negdje si vozio i učio, a negdje si jednostavno kupio dozvolu...diplomu, drogu, ženu...
No, eto vremena se mijenjaju pa i autoškole uvode nove aute i nove metode...i nove cijene...
Negdje si vozio i učio, a negdje si jednostavno kupio dozvolu...diplomu, drogu, ženu...
No, eto vremena se mijenjaju pa i autoškole uvode nove aute i nove metode...i nove cijene...
Autoput ne uopće, noću i po kiši na moje isključivo inzistiranje.
It's always darkest just before the dawn so stay awake with me, let's prove them wrong
prerizično je za instruktora izići na autoput s početnikom koji se boji svoje sjenePješčana » wrote:kakav autoput?![]()
ok za ostatak hrvatske ali u zg bi stvarno bilo zgodno da učenik ima priliku voziti po obilaznici npr.
zapravo, trebali bi svi jer mreža autoputeva raste, a nažalost imamo priliku vidjeti da se neki ne znaju niti uključiti u pravi smjer
Bajo
rizicnije je tog istog pocetnika pustiti samog tamo.
A cijena, pih sitnica 2000 eurica. Bez padanja, bez posebnih troskova, bez ikakvih ekstra.
A tko te ucio voziti?.U Belgiji su prije 20ak i malo više godina tek uveli auto školu, dakle, nije je niti bilo, a vozačka dozvola ti je vrijedila doživotno...
A cijena, pih sitnica 2000 eurica. Bez padanja, bez posebnih troskova, bez ikakvih ekstra.
Nitko. Dođeš, kupiš auto i voziš. Kao s biciklom... Danas više nije tako. Bravoooo!ombia » wrote:Bajorizicnije je tog istog pocetnika pustiti samog tamo.
A tko te ucio voziti?
Pa kako se nisu pobili svi medjusobno?!karambol » wrote:
Nitko. Dođeš, kupiš auto i voziš. Kao s biciklom... Danas više nije tako. Bravoooo!
pa ća rade?Euklid » wrote:Ovo kako Slovaci (i poneki Ceh) voze po nasim cestama je trava i uzas.
da znam ja njima prva to napravit
Daleko najgori su madjari pa poljaci. To sta oni rade je zivi uzas. Trebalo bi im zabranit drzavu 
nemam pojma, ne mogu više baš reć čiji me auti najviše iznerviraju na cesti. mijenja se...
al ono što me jako nervira, a što sam primijetila kod premnogijeh stranaca, je kad se uključuju u promet iz trake za ubrzavanje kao da imaju svu jebenu prednost pred svima
i to ne mislim na autoputima, nego megaprometnim cestama u gradu, magistrale i tako.
mislim, rado propustim aute iz sporedne trake, ako postoji lijeva traka, maknem se u nju; ako ne postoji, malo ću i usporit ili ubrzat ne bi li se ovaj što lakše uključio, ali ti kreteni istrčavaju matere mi bez gledanja.
i to vidim isključivo kod stranaca. kolko god u nas bilo debosa na cesti, takvo što još ne viđeh
al ono što me jako nervira, a što sam primijetila kod premnogijeh stranaca, je kad se uključuju u promet iz trake za ubrzavanje kao da imaju svu jebenu prednost pred svima
i to ne mislim na autoputima, nego megaprometnim cestama u gradu, magistrale i tako.
mislim, rado propustim aute iz sporedne trake, ako postoji lijeva traka, maknem se u nju; ako ne postoji, malo ću i usporit ili ubrzat ne bi li se ovaj što lakše uključio, ali ti kreteni istrčavaju matere mi bez gledanja.
i to vidim isključivo kod stranaca. kolko god u nas bilo debosa na cesti, takvo što još ne viđeh
Madjari su najgori. Kolonu naprave od splita do rima, nece stisnit gas priko 40 
užas, daEuklid » wrote:Upravo Slovaci prednjace u ovome.
Na autoputu se ukljucuju u promet bez da koriste traku za ubrzanje.
I to s 20km/h...
-
- Information
-