Je li vjernost lakša ženama?

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
ombia

Post 11 Jul 2012, 12:11

Karambole takvi preljubi gdje ona trazi emocije i leptirice su mnogo pogubniji za brak nego odnosi bazirani na seksu.

Sto jos? Ima neka nacionalna tv emisija gdje se smijes besplatno prijaviti i oni plate test ocanistva, za uzvrat ti malo prostituiras svoju intimu pred kamerama. Uglavnom pola prijavljenih nisu ocevi toj djeci.
U tom slucaju smiju doticnoj isto pred kamerama reci- drolijo.
Ne bih to uzeo kao pravilo. Zapravo, mislim da su raskoš i dekadencija, također, vrlo plodno tlo za istu vrstu aktivnosti... Čak plodnije od neimaštine...
Da.

Problem nezakonite djece je kad ljubavnik/ljubavnica imaju drugaciju bozu koze nego ti i zakoniti/zakonita.

Emericzy

Post 11 Jul 2012, 12:31

karambol » wrote:Zapravo, mislim da su raskoš i dekadencija, također, vrlo plodno tlo za istu vrstu aktivnosti... Čak plodnije od neimaštine...
Ne mora biti ni raskoš. Najplodnije tlo za preljub kod žena mirno je, pomalo monotono zadovoljstvo na koje nemaš prigovora. Tu se, naime, susreću dva vrlo važna faktora.

Jedan je podsvjesna želja za promjenom, i to ne egzistencijalnom, nego psihološkom. Ne želja za bijegom, nego za osvježenjem.

Drugi je hormonalna spremnost tijela na zadovoljstvo.

Nesretne žene rijetko kad misle na flert i na seks. Njih najprije treba izvući iz negativnog, depresivnog stanja i tek onda polagati temelje za zadovoljstvo. Kad se nesretna žena upušta u preljub to najčešće i nije želja za flertom i seksom, pa ni za drugom osobom nego nešto treće, nekakva supstitucija. Često zna biti podsvjesno vraćanje mužu onog lošega što joj je napravio. Bad karma.

Preljub je najčešći tamo gdje mužu ni na kraj pameti nije da bi se mogao dogoditi.
blaze

Post 11 Jul 2012, 12:31

Pero » wrote: Nedavno sam na nekom srpskom sajtu (više nemam pojma gdje) čitao o tamošnjim DNA analizama za utvrđivanje očinstva. Ispalo je da negdje trećina muškaraca (riječ je naravno samo o onima koji su zatražili testiranje) nisu očevi svoje navodne djece.
oni koji zatraže su oni koji sumnjaju, jer im se ne da plaćati alimentacija, ženiti, ju nejm it. tako da bih ja sasvim obrnuto interpretirala taj podatak. čak dvije trećine djece nisu "tuđa", koliko god bi njihovi očevi htjeli da jesu
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
karambol

Post 11 Jul 2012, 12:36

Emericzy » wrote: Ne mora biti ni raskoš. Najplodnije tlo za preljub kod žena mirno je, pomalo monotono zadovoljstvo na koje nemaš prigovora. Tu se, naime, susreću dva vrlo važna faktora.

Jedan je podsvjesna želja za promjenom, i to ne egzistencijalnom, nego psihološkom. Ne želja za bijegom, nego za osvježenjem.

Nesretne žene rijetko kad misle na flert i na seks. Njih najprije treba izvući iz negativnog, depresivnog stanja i tek onda polagati temelje za zadovoljstvo. Kad se nesretna žena upušta u preljub to najčešće i nije želja za flertom i seksom, pa ni za drugom osobom nego nešto treće, nekakva supstitucija. Često zna biti podsvjesno vraćanje mužu onog lošega što joj je napravio. Bad karma.

Preljub je najčešći tamo gdje mužu ni na kraj pameti nije da bi se mogao dogoditi.

Potpis!
:S :S
Morticia

Post 11 Jul 2012, 12:36

Pero » wrote: Misliš da kad je bio rat devedesetih (pa su po meni bila zaista teška vremena) bilo više nevjere? Nekako imam drugačije mišljenje.
Nisam mislila na takvu ekstremnu vrstu "nezadovoljstva" nego na činjenicu da brakovi i odnosi generalno sve češće i sve više sliče na sprdnju.

Doduše, i ovo što Emericzy piše mi djeluje vrlo realno.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
ombia

Post 11 Jul 2012, 13:02

Emericzy » wrote: Ne mora biti ni raskoš. Najplodnije tlo za preljub kod žena mirno je, pomalo monotono zadovoljstvo na koje nemaš prigovora. Tu se, naime, susreću dva vrlo važna faktora.

Ovo je dobro napisano.
I razumljivo mi iako kod mene to nije bio slucaj.
I zadnja recenica isto da. :)
Pero

Post 11 Jul 2012, 13:06

blaze » wrote: oni koji zatraže su oni koji sumnjaju, jer im se ne da plaćati alimentacija, ženiti, ju nejm it. tako da bih ja sasvim obrnuto interpretirala taj podatak. čak dvije trećine djece nisu "tuđa", koliko god bi njihovi očevi htjeli da jesu
To me podsjeća na dilemu da li je čaša dopola puna ili dopola prazna.
  • Information