Seksčet i ino
Vidi se da si stravicno cedna i da ne zalazis u takve ducane. Delfin je standardni lik.
U perlice isto.
Imali smo tu jedan dućan u blizini, ne znam jel još postoji, ajme u malim sredinama je nekako bed uć tamo. : provincijalka: A doma naručit pored babe, u jebote, mogla bi ga iskoristiti kao kuhinjsko pomagalo.ombia » wrote:
Vidi se da si stravicno cedna i da ne zalazis u takve ducane. Delfin je standardni lik.![]()
U perlice isto.
ocu. al imam jos neke dugove od prije skoro godinu dana.Perzefona » wrote:Unda, hoćeš mi napraviti horoskop?
Ja sam svoj više puta znala pročitati opet. Jako je lijep. Osim što me užasava činjenica da ovako lijenoj osobi poput mene stoji da je većina stvari u njenim rukama...a unda » wrote: ocu. al imam jos neke dugove od prije skoro godinu dana.
Posudim ti ja moju clansku karticu ex anais.
Idem iz znatizelje redovito i to coporativno prije nego zasjednemo na kavu, a za stidljive ima "ladies only" kat.
I...salju u VRLO neutralnoj ambalazi. Ako ti clanovi obitelji ne otvaraju postu adresiranu na tebe, nikad nece pogoditi.
Od tamo je i tjestenina u obliku penisica koju je greskom moja mama skuhala nama za uhu. I prekrizila se prije jela.
Idem iz znatizelje redovito i to coporativno prije nego zasjednemo na kavu, a za stidljive ima "ladies only" kat.
I...salju u VRLO neutralnoj ambalazi. Ako ti clanovi obitelji ne otvaraju postu adresiranu na tebe, nikad nece pogoditi.
Od tamo je i tjestenina u obliku penisica koju je greskom moja mama skuhala nama za uhu. I prekrizila se prije jela.
Uvijek tako kažeš, a ja ne volim biti nametljiva. Osim kad moram, a misim da je to sad...a unda » wrote: ocu. al imam jos neke dugove od prije skoro godinu dana.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
..a cuj, sad. na takvom smo topiku da ti sad tesko mogu reci ili nereci da ti vecina stvari stoji u rukama. ali, takav ti je horoskop, sta cu ja sad..ex anais » wrote:
Ja sam svoj više puta znala pročitati opet. Jako je lijep. Osim što me užasava činjenica da ovako lijenoj osobi poput mene stoji da je većina stvari u njenim rukama.
ombia » wrote:Posudim ti ja moju clansku karticu ex anais.![]()
Idem iz znatizelje redovito i to coporativno prije nego zasjednemo na kavu, a za stidljive ima "ladies only" kat.![]()
Znam za ambalažu, ali bio je to prevelik rizik. Nikad ne znam kad baba može dobit napadaj znatiželje.
Btw, imam potpuno neurotičnu mačku na krovu i više ne znam šta da radim. Mačka se već mjesec dana nesnosno dere, nit je žedna nit je gladna.
da te poguram? nista mio ne treba, samo..vruce mi je. cek malo da padne ona prima pjodza in agosto.Perzefona » wrote: Uvijek tako kažeš, a ja ne volim biti nametljiva. Osim kad moram, a misim da je to sad.Njima se ionako nećeš iskupiti, uvijek ćeš za njih ostati onaj koji im je dužan bio. Proguraj me. Što ti treba? :rock:
O Boze..a unda » wrote: ..a cuj, sad. na takvom smo topiku da ti sad tesko mogu reci ili nereci da ti vecina stvari stoji u rukama. ali, takav ti je horoskop, sta cu ja sad..
..a unda » wrote: ..a cuj, sad. na takvom smo topiku da ti sad tesko mogu reci ili nereci da ti vecina stvari stoji u rukama. ali, takav ti je horoskop, sta cu ja sad..
A jebiga. Uvijek sam se nadala da sudbina ima neki masterplan za mene gdje će se sve fino posložiti.
..a unda » wrote: da te poguram? nista mio ne treba, samo..vruce mi je. cek malo da padne ona prima pjodza in agosto.
Ako zaboraviš na obećanje, ja ću te podsjećati redovito.
Uzmi si par mjeseci za to, budi pasivno agresivna i aktivno agresivna. Iz iskustva.
ima, ima. sad, sve zavisi od toga sta smatramo pod..fino posloziti, ko ce sve bit gore, ko sve dole i tako to..ex anais » wrote:
![]()
![]()
A jebiga. Uvijek sam se nadala da sudbina ima neki masterplan za mene gdje će se sve fino posložiti.
O tome mi ne pričaj. Tu me tek zajebala, napustila i sve...a unda » wrote: ima, ima. sad, sve zavisi od toga sta smatramo pod..fino posloziti, ko ce sve bit gore, ko sve dole i tako to..![]()
Uz samo aktivnu agresiju moglo bi i prije, a? Ili uz.. ovaj... igrice.ex anais » wrote:
Uzmi si par mjeseci za to, budi pasivno agresivna i aktivno agresivna. Iz iskustva.
aj, za koji tjedan. podsjecaj, budi uvjerljiva.
Dammit.Perzefona » wrote: Uz samo aktivnu agresiju moglo bi i prije, a? Ili uz.. ovaj... igrice.
To su već više svrhe. U pitanju je sve, cijeli život.
-
- Information
-