Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
karambol

Post 01 Aug 2012, 16:32

*jezebel* » wrote:pjescana, sretan ti dan oslobodjenja! :lux:

procitajte ovaj oglas, barem drugu polovicu. obozavam kad naidjem na ovakve grandiozne krelce. o-bo-za-vam. :rofl: http://www.njuskalo.hr/nekretnine/stan- ... as-1353720
:rofl: :rofl:
Možda je, sasvim u maloj količini, konzumirao neka opojna sredstva pa mu se pobrkao redoslijed padeža, logike, pravopisa i opisa...

Za kaj je taj sposoban? Mislim, takav prekrasni blenton... :giggle: Da nije to jedan od ovih popularnih dužnika koji daje petama vjetra pa prodaje priču da ide živjeti u Aziju... :misli: I baš u Aziju...hm?

Nica

Post 01 Aug 2012, 17:08

Sashice. :cheer:

Mrvica i uho. :cerek: :cerek:
Groupie :cerek:
Pješčana

Post 01 Aug 2012, 17:13

Sašenka » wrote:Moju mrvu su danas polegli potrbuške, prvi put sam joj sad vidjela leđa :D I skužila sam da ima sfrkano uho, kako je ležala tako ga je 'zaležala' pa se srolalo, izgleda kao mali Spock :zubo:
SpoČica :cerek:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 01 Aug 2012, 17:40

Sašenka wrote:Moju mrvu su danas polegli potrbuške, prvi put sam joj sad vidjela leđa :D I skužila sam da ima sfrkano uho, kako je ležala tako ga je 'zaležala' pa se srolalo, izgleda kao mali Spock :zubo:
lezanje potrbuske je totalno kul,

uheko :cerek:

:top:
'if you fall, i'll be there' (floor)
*jezebel*

Post 01 Aug 2012, 18:04

sirota mala mrvicica. :rofl: ne znam jeste li joj dali ime, ali predlazem b'elana, saavik, t'pol, t'lar, t'pau, t'pring... :D

zapravo izbacujem b'elanu, ona je klingonka, a i usi su joj uvijek pokrivene. dijete mora imati vulkansko ime. :o
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
*jezebel*

Post 01 Aug 2012, 18:23

i am not a trekkie! i repeat, i am not a trekkie! you call me a trekkie one more time, i will beam myself up and disintegrate you with a phaser!
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Nica

Post 01 Aug 2012, 18:46

*jezebel* » wrote:i am not a trekkie! i repeat, i am not a trekkie! you call me a trekkie one more time, i will beam myself up and disintegrate you with a phaser!
:rofl: :cerek:

I Image trekkies.
MightyMe

Post 01 Aug 2012, 20:18

:nogica:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 01 Aug 2012, 20:25

di mi je oni topik o zvizudurinama i horoskopima. dajte mi link, ne mogu ga nac..
Perzefona

Post 01 Aug 2012, 20:54

Napravit ćeš mi horoskop? :trep:

Na: viewtopic.php?f=15&t=86
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
..a unda
Undaminator

Post 01 Aug 2012, 21:04

Perzefona » wrote:Napravit ćeš mi horoskop? :trep:

Na: viewtopic.php?f=15&t=86
ne sad. ovdje cu napisat sto sam htio..vec sam poceo..
..a unda
Undaminator

Post 01 Aug 2012, 21:21

..a dobro, onda cu ovdje.

nemojte poslije rec da vam nisam rekao.
ne znam kako vi sve zovete meteore..padalice, padajuce zvijezde, meteoriti, suting starovi
ali negdje 12/13 ovog mjeseca, pa i cetrnaestog cak, bit ce maksimum perzeida, predivnog meteorskog potoka, roja.
traje on vec neko vrijeme, ali najvise meteora ce ove godine biti negdje tu noc. ne ocekuje se bas neki veliki broj, tj u odnosu na neke druge prije godine, ali ce ih biti.

jednom davno ili ne bas tako davno sam ih u citavu noc (da, da, brojao sam nekada meteore, pisao kutne brzine, tj procjene i ostale karakteristike, putanje, svasta nesto) opazio oko 180 perzeida.
zestoki znaju bit, u dva, tri i vise bljeskova, pa i raznih boja, dugi, bolida ima.

srp mjeseca, nesto veci ce se pojaviti u drugom dijelu noci, pred jutro negdje, tako da nece bas bit idelano, ali ce se moc dovoljno vremena promatrat, narocito sto isgleda da ce ove godine bit vedro i bistro posvuda u ovim krajevima.
eto, preporucujem da se malo zastane ovih veceri i odvoji neko vrijeme za sebe, narocito ako se ima sreca da se netko nadje na nekom otoku, brodu na sred mora, u brdima nekim, postoji velika mogucnost da cete osjetit nesto sto je tesko opisati.
i molim, ako vidite neki meteor, nemojte nikakve zelje zamisljati, ne trosite vrijeme na to, steta je..uzivajte.

a ako bude mirno oko vas i vidite neki narocito sjajni, nakon sto izgori, a ostane samo sve bljedji trag, koju sekundu nakon toga cuje se i sum, sum meteora..ja ga volim nazvati necim slicnim poput zvuka kad se val mora povlaci natrag kroz zalo. jeka meteora..
MightyMe

Post 01 Aug 2012, 21:26

unda svaka čast, dobro si me sjetio, treba uteć u neku zapizdinu da se to dobro vidi. :)
Nica

Post 01 Aug 2012, 23:03

..a unda » wrote: a ako bude mirno oko vas i vidite neki narocito sjajni, nakon sto izgori, a ostane samo sve bljedji trag, koju sekundu nakon toga cuje se i sum, sum meteora..ja ga volim nazvati necim slicnim poput zvuka kad se val mora povlaci natrag kroz zalo. jeka meteora..
:cerek: :cerek:

Hvala što si mi skrenuo pažnju. :kiss:
ombia

Post 01 Aug 2012, 23:22

Pješčana » wrote:ovak:

potpunu dijagnozu dobiti ću mjesec dana. u međuvremenu, dok se ne ustanovi jel ovo MS il nije, je ustanovljena i hipotireoza.

tako da za sada liječim štitnjaču, moram se jako jako jako odmarati i jako paziti na prehranu
Pjescana drzi se :grli:
Pješčana

Post 02 Aug 2012, 09:49

dobrojutro svima :)

divan divan sunčan neradni dan
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Morticia

Post 02 Aug 2012, 09:58

..a unda » wrote:..a dobro, onda cu ovdje.

nemojte poslije rec da vam nisam rekao.
ne znam kako vi sve zovete meteore..padalice, padajuce zvijezde, meteoriti, suting starovi
ali negdje 12/13 ovog mjeseca, pa i cetrnaestog cak, bit ce maksimum perzeida, predivnog meteorskog potoka, roja.
traje on vec neko vrijeme, ali najvise meteora ce ove godine biti negdje tu noc. ne ocekuje se bas neki veliki broj, tj u odnosu na neke druge prije godine, ali ce ih biti.

jednom davno ili ne bas tako davno sam ih u citavu noc (da, da, brojao sam nekada meteore, pisao kutne brzine, tj procjene i ostale karakteristike, putanje, svasta nesto) opazio oko 180 perzeida.
zestoki znaju bit, u dva, tri i vise bljeskova, pa i raznih boja, dugi, bolida ima.

srp mjeseca, nesto veci ce se pojaviti u drugom dijelu noci, pred jutro negdje, tako da nece bas bit idelano, ali ce se moc dovoljno vremena promatrat, narocito sto isgleda da ce ove godine bit vedro i bistro posvuda u ovim krajevima.
eto, preporucujem da se malo zastane ovih veceri i odvoji neko vrijeme za sebe, narocito ako se ima sreca da se netko nadje na nekom otoku, brodu na sred mora, u brdima nekim, postoji velika mogucnost da cete osjetit nesto sto je tesko opisati.
i molim, ako vidite neki meteor, nemojte nikakve zelje zamisljati, ne trosite vrijeme na to, steta je..uzivajte.

a ako bude mirno oko vas i vidite neki narocito sjajni, nakon sto izgori, a ostane samo sve bljedji trag, koju sekundu nakon toga cuje se i sum, sum meteora..ja ga volim nazvati necim slicnim poput zvuka kad se val mora povlaci natrag kroz zalo. jeka meteora..
:cerek: :cerek: :cerek:
Hvala ti.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
karambol

Post 02 Aug 2012, 10:28

Unda.... :)
Image

Uploaded with ImageShack.us

:cerek:
Pješčana

Post 02 Aug 2012, 10:51

karambol » wrote:Unda.... :)
Image

Uploaded with ImageShack.us

:cerek:
Sašenka...:)

samo ženska verzija Mrve :rofl:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 02 Aug 2012, 10:57

MightyMe » wrote:Osti na podvodnoj puški su mi pomogle. :D
Mali, ti si fakat moćan! :top:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 02 Aug 2012, 11:01

Margarita » wrote: Čekala sam te na Čiovu da dođeš na mojito i tako to.
A kako te nema na vidiku, odoh malo visiti na Visu.
Baja, moš navratit i na moj, i to sam tako... :rofl:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 02 Aug 2012, 11:05

MightyMe » wrote: Pa slušaj, kako kad i kako kome. Evo primjer. Sad kad sam bio na moru par dana u vali u kojoj smo spavali ja i ekipa bila je još jedna jedrilica puna mladih dama. I da smo uhvatili ribe koju nismo mogli pojest dobili bi je mukte(a to nam se događalo). Ali, nažalost, uhvatili smo samo sipu od kila koju smo sami pojeli u obliku crnog rižota. :D
Mali, riba za ribu il ništa od posla, zapamti! :mudri:
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 02 Aug 2012, 11:06

Pješčana » wrote:ovak:

potpunu dijagnozu dobiti ću mjesec dana. u međuvremenu, dok se ne ustanovi jel ovo MS il nije, je ustanovljena i hipotireoza.

tako da za sada liječim štitnjaču, moram se jako jako jako odmarati i jako paziti na prehranu
Otvori temu na kuhanju pa ćemo naći recepata koji su fini, a smiješ ih jesti.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 02 Aug 2012, 11:10

dejzi » wrote:Pješčana. :grli:

Ako ti treba supatnik za hipotireozu, tu sam. Družim se s time već 5 godina, super nam je. Jako se volimo. :o
Hipertiranini s ekskluzivnom bojom nicka pate od hipotireoze? Čudno. :misli:

Ona ti je super, tupa je, a užasno zgodna. :o
Jebiga, takva mu treba za ljetovanje, a ne za ZG...
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 02 Aug 2012, 11:12

dejzi » wrote:
Nemam pojma jesi li zgodan, al pametniji si od nje. :o
Jesi visok? Ona je užasno krakata.
Gospođo Vlašić, nemojte tako o svom djetetu. Ako je i krakata, visoko skače...
  • Information