Tko ne guta, dobit će ječmenac!
jestkukuriku » wrote:
podjeća na logo za tombolu u staračkom domu.
bolje od moje asocijacije - tableta
za starce, naravno
Je li, pa šta?kukuriku » wrote:
podjeća na logo za tombolu u staračkom domu.
Ti bi logo koji podsjeća na dječji vrtić?? Jeli pohotnice?
Dobar je logo
bajo, vjerojatno ti vise ne treba, ali da znas za ubuduce: tog pucketavog imas u rolama u bauhausu, bas sam nekidan vidjela. na jankomiru je to tamo negdje na onoj strani blize vrtnom centru, tamo gdje su tepisi, otiraci, plasticne kutije i gluposti za pranje. a u muelleru (a trebali bi imati i u posti) imas omotnice iznutra oblozene s tim.
tek sam sad skuzila koliko je taj stih zapravo prekrasno djubretarski imbecilan.
toliko snazno imbecilan da gotovo da je genijalan. 
umirem.
how can i believe in god when just last week i got my tongue caught in the roller of an electric typewriter?
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
vise nikad necu imat' samopouzdanja u druge ljude.
Pohvale na trudu ali ne svidja mi se jer ne reprezentira trkeljanje.
Uvijek sam mislila da ce logo biti slika dvoje ljudi koji na saljiv nacin (pomalo karikirani prikaz dvaju glava) sa podignutim obrvama i jednim do pola spustenim ocnim kapkom - akademski trkeljaju.
Jer, nije li ovo mjesto stvoreno za akademske cakule, akademski caknute i one koji se takvima osjecaju?
Uvijek sam mislila da ce logo biti slika dvoje ljudi koji na saljiv nacin (pomalo karikirani prikaz dvaju glava) sa podignutim obrvama i jednim do pola spustenim ocnim kapkom - akademski trkeljaju.
Jer, nije li ovo mjesto stvoreno za akademske cakule, akademski caknute i one koji se takvima osjecaju?
Svojedobno sam iskopala ovaj bor. 
Bio je predložen na Tehnikalijama. Nije prošao.
Neka netko kaže da nije ljepši od tog loga. Odražava našu osobnost.

Bio je predložen na Tehnikalijama. Nije prošao.
Neka netko kaže da nije ljepši od tog loga. Odražava našu osobnost.
Mmhm, da. A kako bi se vidjelo da akademski trkeljaju? Pa, recimo da nose na glavama sudacke perike... ili... ili... auh...
Kako izgledaju glave ucenih ili wannabe ucenih zena?
Sto one nose na glavama? Mislim kako da znamo da su jeli, ucene, ili da se tako osjecaju dok trkeljaju?
Kako izgledaju glave ucenih ili wannabe ucenih zena?
Sto one nose na glavama? Mislim kako da znamo da su jeli, ucene, ili da se tako osjecaju dok trkeljaju?
Ne, da smo zabavni. I poremećeni.
Lol.
E, ali, sto cemo s tim motivom Bozica? Sto u tom slucaju reprezentiramo? Da smo raznovrsno poremeceni ili smo poremeceni jer nam je svaki dan Bozicni ugodjaj?
Da, vidiš, problem je bor. Ne znam jel nekim akrobacijama moguće izvesti da ti smajlići plešu na nečem drugom, čempresu npr.Aristocat » wrote:
Lol.
E, ali, sto cemo s tim motivom Bozica? Sto u tom slucaju reprezentiramo? Da smo raznovrsno poremeceni ili smo poremeceni jer nam je svaki dan Bozicni ugodjaj?
-
- Information
-