Ljubav i seks - neslužbena trkeljaonica
Ja sam htio uzgajati djevojčice, ali rekli su mi da to nije legalno.Leteća » wrote:
Baš je i meni pala na pamet analogija s hranom. U zadnje vrijeme uzgoj vlastite hrane postaje oblik protesta protiv konzumerizma. Uskoro bi se mogla dogoditi ista stvar s jebanjem.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
A nisu spominjali bračnu zajebnicu?
Ma ja sam ih htio uzgajati za seks, a ne da mi skaču po glavi i da moram ići na roditeljske sastanke i plaćati jahanje i Hello Kitty.judolino » wrote: A nisu spominjali bračnu zajebnicu?
Pa zaključaš ih u podrum?vrrrlet » wrote:
Ma ja sam ih htio uzgajati za seks, a ne da mi skaču po glavi i da moram ići na roditeljske sastanke i plaćati jahanje i Hello Kitty.
Je, vidi kaj se Fritzlu dogodilo. Trebaju mi čisti papiri, ipak idemo u Evropu.judolino » wrote: Pa zaključaš ih u podrum?
Jebiga, još tražim opciju ignore. Postoji li ona uopće na ovom forumu?nodens » wrote:
A što tebi smetaju moja pitanja? Nisi prisiljena ih ni čitat, a kamoli na njih odgovarat. Osim toga, pitao sam rh4ps0dy, a ne tebe. Želiš li možda i ti nekoliko pitanja?
A savjet je fakat bio dobronamjeran. Vidjet ćeš da sam bila u pravu.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Jebiga, digresije su moja strast.Almost Rosey » wrote:Nodens, ne odvlači temu u off. Ako želiš raspravljati o motivaciji za roditeljstvo ili analizirati postove forumaša, slobodan si otvoriti temu.
Ali nemam ništa protiv da me prebaciš chat topik, ili izdvojiš u novi, ili što god ti se uopće daa raditi kao moderator. Ja mrzim otvarat teme, imam ih i na onom forumu sveukupno 8, u svih 6 godina forumašenja.
User Control Panel -> Friends & Foes -> Manage Foes -> upišeš 'Nodens' u polje 'Add new foes' -> klikneš 'submit'.Leteća » wrote:Jebiga, još tražim opciju ignore. Postoji li ona uopće na ovom forumu?
Jbt, ne znaš naći ni kako se nekog stavi u filter, a misliš da je jednostavno 'konačno nekog pritisnut'.
Meni se nekako ipak ovo gore čini jednostavnije od jebanja, tj. ne baš samog jebanja kao takvog, nego svega onog što dolazi u paketu s tim, a što je posljedica kompleksnosti ljudske psihe.
Ma nisi mi neprijatelj da te tamo trpam, samo si ponekad dozlaboga dosadan.nodens » wrote:
User Control Panel -> Friends & Foes -> Manage Foes -> upišeš 'Nodens' u polje 'Add new foes' -> klikneš 'submit'.![]()
Jbt, ne znaš naći ni kako se nekog stavi u filter, a misliš da je jednostavno 'konačno nekog pritisnut'.![]()
Meni se nekako ipak ovo gore čini jednostavnije od jebanja, tj. ne baš samog jebanja kao takvog, nego svega onog što dolazi u paketu s tim, a što je posljedica kompleksnosti ljudske psihe.
A jebanje ti je kao filtriranje. Staviš ono u ono, a poklon-paket izbjegneš tako da prethodno upakiraš ćunu.
I onda vele da djeci ne treba zdravstveni odgoj.
EDIT: Vidim da si sad u četu, a tu ne zalazim. Ajbok!
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
To sa samo zove 'Foes', ali tamo upravo i idu dosadni likovi.Leteća » wrote:Ma nisi mi neprijatelj da te tamo trpam, samo si ponekad dozlaboga dosadan.
Znači, tebe je 'kompleksnost ljudske psihe' asocirala na trivijalna tehnička pitanja kontracepcije i rudimentarnog, površnog straha od neželjene trudnoće.Leteća » wrote:A jebanje ti je kao filtriranje. Staviš ono u ono, a poklon-paket izbjegneš tako da prethodno upakiraš ćunu.
I onda vele da djeci ne treba zdravstveni odgoj.
-
zeleni zub
Bože foruma! Korektiraju si latinski i akcente u francuskom, je, je pomoći će vam preporod
.
Leptirići, zaljubljenost, bivše ljubavi, nove ljubavi
.
Leptirići, zaljubljenost, bivše ljubavi, nove ljubavi
-
zeleni zub
Trebam si naći forum s više od tri upisa tjedno na kozmetici i rekreaciji
Ti bi se šminkala i rekreirala?
O šminkanju ne znam ništa, ali mogu pitati kako bi se rekreirala?
(ovo ću kasnije stvarno prebaciti na chat
Zaključujem da ziher nisi vegetarijanac.karambol » wrote:Zanimljivo, ali meni ovako to izgleda... Lyla sjekirom trancira meso, nodens sve u kobase melje, Emericzy skalpelom oko kosti sunku oblikuje...
Kažeš šunku oko kosti oblikuje? + zubo?karambol » wrote:Zanimljivo, ali meni ovako to izgleda... Lyla sjekirom trancira meso, nodens sve u kobase melje, Emericzy skalpelom oko kosti sunku oblikuje...
Što li si htio reći?
Kao da ja znam kaj sam htio reci...
Imam slike, pucaju me filmovi i svira mi jukebox u glavi... 'Vidio' sam Emera kako sjedi s naocalama na nosu u nekakvom laboratoriju i pazljivo, sjedeci sa skalpelom obradjuje meso odstranjujuci zilice, masnocu, kozu... Onak', dosta studiozno i predano...
Jok ja, nisam vegtarijanac. B plus krvna grupa, cisti mesojed...
Pa ak imaš krvnu grupu, nisi vegetarijanac.karambol » wrote:
Kao da ja znam kaj sam htio reci...![]()
Imam slike, pucaju me filmovi i svira mi jukebox u glavi... 'Vidio' sam Emera kako sjedi s naocalama na nosu u nekakvom laboratoriju i pazljivo, sjedeci sa skalpelom obradjuje meso odstranjujuci zilice, masnocu, kozu... Onak', dosta studiozno i predano...
Nisi beskrvan.
Mene si zamislio sa sjekirom? Bogami si vidovit. Nisi uopće daleko.karambol » wrote:
Kao da ja znam kaj sam htio reci...![]()
-
- Information
-