Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
Pješčana

Post 01 Sep 2012, 14:23

imala sam maloprije situaciju u H&M.
dakle, ja na blagajni (2 su blagajne, skroz mali red, oko 5 ljudi sveukupno), stojim druga na redu i gledam u trenirku koju kupujem. u nekom trenutku sam skužila da netko (neka) opetovano viče "zajednički red, zajednički red", ja se okrenem, i vidim ženskicu koja sva nabrijana viče "zajednički red"prema meni.
nije rekla ni oprostite, ni hej ti, nego me je vikanjem nagnala da se okrenem prema njoj. i onda, ja ju upitam: zar je zajednički red?
e, sve je dala u paketu: i vrtila je očima, i durila se i odgovorila mi da je zajednički red.
i sad, ova ispred mene završi, ja se okrenem i pitam nadrkanu koku koja je stajala u redu za drugu blagajnu, hoće li onda sad, jer čeka duže, i opet je sve ponudila: zakolutala je očima, i još rekla: pa da, sad kad tolio čekam, mogla bih i doći nared, da :)

onda sam ja došla na red, i pitala tete blagajnice otkag je to zajednički, red, i nije :D
ne postoji zajednički red za sve blagajne, nije H&M banka . :zubo:
nisam uspjela ni naljutiti se, ušla sam u taj dućan tako dobro raspoložena, i vidim tu kako ide i reži. jadna ženskica, možda joj je obraćanje meni bio vrhunac :ne zna:

inače, divna je subota. probudio me poziv u pol 10 i odšetala sam se na kavu, napokon uspješno pronašla HP Express u ovom dijelu grada, i sad kuham ručak za dan i za sutra i još ću malo spakirati za duboko.
a na teveju je Batman, onaj stari
bok svima! :w

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 01 Sep 2012, 22:14

Pješčana » wrote:imala sam maloprije situaciju u H&M.
dakle, ja na blagajni (2 su blagajne, skroz mali red, oko 5 ljudi sveukupno), stojim druga na redu i gledam u trenirku koju kupujem. u nekom trenutku sam skužila da netko (neka) opetovano viče "zajednički red, zajednički red", ja se okrenem, i vidim ženskicu koja sva nabrijana viče "zajednički red"prema meni.
nije rekla ni oprostite, ni hej ti, nego me je vikanjem nagnala da se okrenem prema njoj. i onda, ja ju upitam: zar je zajednički red?
e, sve je dala u paketu: i vrtila je očima, i durila se i odgovorila mi da je zajednički red.
i sad, ova ispred mene završi, ja se okrenem i pitam nadrkanu koku koja je stajala u redu za drugu blagajnu, hoće li onda sad, jer čeka duže, i opet je sve ponudila: zakolutala je očima, i još rekla: pa da, sad kad tolio čekam, mogla bih i doći nared, da :)

onda sam ja došla na red, i pitala tete blagajnice otkag je to zajednički, red, i nije :D
ne postoji zajednički red za sve blagajne, nije H&M banka . :zubo:
nisam uspjela ni naljutiti se, ušla sam u taj dućan tako dobro raspoložena, i vidim tu kako ide i reži. jadna ženskica, možda joj je obraćanje meni bio vrhunac :ne zna:

inače, divna je subota. probudio me poziv u pol 10 i odšetala sam se na kavu, napokon uspješno pronašla HP Express u ovom dijelu grada, i sad kuham ručak za dan i za sutra i još ću malo spakirati za duboko.
a na teveju je Batman, onaj stari
bok svima! :w
Aj ti mene pozovi da ti radim društvo kad budeš opet išla u taj dućan, Hitler&Mussolini.
Jebaću im sve po spisku i izgađađuću ih svim tim tamponima, ulošcima, lakovima, tabletama i prešanim bumbarima, majku im njiovu!
Almost Rosey

Post 01 Sep 2012, 22:29

Tko mi zna kazat tko je sve bio na onom velikom druženju Trkeljaša?
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 01 Sep 2012, 22:32

Almost Rosey » wrote:Tko mi zna kazat tko je sve bio na onom velikom druženju Trkeljaša?
Ja ne znam, ali znam to da ćeš imati priliku za reprizu za manje od njesec dana, a da ću ja uginuti od tuge ako se ne vidimo!
Almost Rosey

Post 01 Sep 2012, 22:34

judolino » wrote: Ja ne znam, ali znam to da ćeš imati priliku za reprizu za manje od njesec dana, a da ću ja uginuti od tuge ako se ne vidimo!
Pa neće baš biti repriza. Zato i pitam tko su akteri originala :)
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 01 Sep 2012, 22:47

Almost Rosey » wrote: Pa neće baš biti repriza. Zato i pitam tko su akteri originala :)
Pa i mene zanima.
BTW, oš doć na ovogodišnje sijelo? Moramo podijelit spomenice.
Pješčana

Post 01 Sep 2012, 22:56

Almost Rosey » wrote:Tko mi zna kazat tko je sve bio na onom velikom druženju Trkeljaša?
na kojem? ja sam bila na prvom.
ako su postojala neka druga, mene nisu pozvali :D

judolino, ne isplati se trošit živce na H&M situaciju :mig:
ozbiljno, ta žena je bila tako spremna zakačit se s bilo kime, samo je tražila da izlije žuč.
pa vrijedim ja sebi malo više od svađa na blagajni
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Almost Rosey

Post 01 Sep 2012, 23:01

Pješčana » wrote: na kojem? ja sam bila na prvom.
ako su postojala neka druga, mene nisu pozvali :D
Da, na prvi (i, AFAIK, jedini) i mislim. Pokušavam pronaći temu, ne uspijevam. Sjećaš se ti tko je bio?

judolino, nemrem ja to, ovako, u živo. Prpa me.
Tea Tree

Post 01 Sep 2012, 23:13

Hoće li doći ovi spambotovi? :D Neka dođu uživo se upoznati i lijepo zamoliti i platiti za reklamiranje. Možda se nešto i dogovorimo.
Pješčana

Post 01 Sep 2012, 23:15

hoćel doći i svi koje sam zbanala zadnjih tjedan dana? naši dragi kolege s udaljenih krajeva planete :D
ako dođu, ne budemo svi stali
Almost Rosey

Post 01 Sep 2012, 23:20

A tko je bio prošli put?
Tea Tree

Post 01 Sep 2012, 23:21

Pa da, na njih sam i mislila. :D Ja bih samo htjela da potvrde dolazak da nađemo mjesto gdje ćemo svi stati.
I ja sam ih nešto smaknula, a i drugi.
Ili da se grupiramo - svaki ubojica sa svojim botovima? :D

Edit: ovo je bio odgovor Pješčanoj.

Rosey, je li ovo tema koju si tražila?
Almost Rosey

Post 01 Sep 2012, 23:25

Ajme, 70 stranica :facepalm: hvala :)
Tea Tree

Post 02 Sep 2012, 01:12

Rosey, čitaš li još? :D
Zeko, šta ti radiš?
Šta ja radim?
Pješčana

Post 02 Sep 2012, 01:18

ja gledam Crnu Daliju, mislim kako je Scarlett bezveze, i mislim kako bih trebala skinut naočale, ugasiti tu lampu i ići leć
Almost Rosey

Post 02 Sep 2012, 01:20

Čitam neke druge teme.
Tugica.
Možda bolje da idem leć.
Tea Tree

Post 02 Sep 2012, 01:27

Ja nisam ništa gledala, blejala po internetu, čak i ne mogu reći u što jer ne znam. :facepalm: :rofl:
Preporučam za gledanje neku malu seriju (baš malu, ne mini) koju sporadično ubacuju na FoxLife, The Boot at the End.
Rosey, ne tuguj, vidi kako sam ja provela zadnjih sat-dva, odmah će ti sva tuga nestati. :D
Zekoslawa

Post 02 Sep 2012, 01:46

Tea Tree » wrote:Rosey, čitaš li još? :D
Zeko, šta ti radiš?
Šta ja radim?
Ja, ovaj, za promjenu malo pišem diplomski, pa u čik-pauzi otvorim forum ne bi li se štogod zanimljivo dogodilo dok me nije bilo. :D
Tea Tree

Post 02 Sep 2012, 01:54

Zekoslawa » wrote: Ja, ovaj, za promjenu malo pišem diplomski, pa u čik-pauzi otvorim forum ne bi li se štogod zanimljivo dogodilo dok me nije bilo. :D
Ti si već toliko blizu kraja? Oooo, svaka čast! :cerek:
Deder šapni ex kako se može uskladiti faks i forum.
Zekoslawa

Post 02 Sep 2012, 02:04

Tea Tree » wrote: Ti si već toliko blizu kraja? Oooo, svaka čast! :cerek:
Pa jesam. Dašta si mislila. :durica:

Šta, jel to zato šta se dobro držim za svoje godine il sam infantilna il ti se ne pari moguće da netko moga forumskog staža i angažmana uopće može razmišljati o diplomskom? :cerek:
Deder šapni ex kako se može uskladiti faks i forum.
Pa čuj, faks i život, faks i ljubav, faks i posao, faks i zdrava prehrana... To nije lako uskladiti. Ali faks i forum? Pih! :cerek:
baja

Post 02 Sep 2012, 13:38

Zekoslawa » wrote: Ja, ovaj, za promjenu malo pišem diplomski, pa u čik-pauzi otvorim forum ne bi li se štogod zanimljivo dogodilo dok me nije bilo. :D
i ti :eek: :D
ima vas popriličan broj ovdje, barem 50% trkeljaša.... mogli bi nas se sjetiti u zahvalama za uspješno okiončanje muke :o :D
Zekoslawa

Post 02 Sep 2012, 13:42

Oš da ti zahvalim kao moderatorici Balavoga kutka, kao gutačici ili kao baji? Šta ovako zvuči ozbiljnije? :D
Tea Tree

Post 02 Sep 2012, 13:44

Zekoslawa » wrote: Pa jesam. Dašta si mislila. :durica:

Šta, jel to zato šta se dobro držim za svoje godine il sam infantilna il ti se ne pari moguće da netko moga forumskog staža i angažmana uopće može razmišljati o diplomskom? :cerek:
Nemam pojma šta sam mislila, znam da si spominjala faks, ispite itd., ali nisam imala predodžbu da si zapravo toliko blizu kraja. U svakom slučaju, mrak! :cerek:
Pa čuj, faks i život, faks i ljubav, faks i posao, faks i zdrava prehrana... To nije lako uskladiti. Ali faks i forum? Pih! :cerek:
:rofl: Bogami, kad vidim koliko studenata na f.hr traži ban na određeno vrijeme u vrijeme rokova, upravo bih rekla da i jest najteže uskladiti faks i forum. :rofl:
Zekoslawa

Post 02 Sep 2012, 13:48

Tea Tree » wrote: Nemam pojma šta sam mislila, znam da si spominjala faks, ispite itd., ali nisam imala predodžbu da si zapravo toliko blizu kraja. U svakom slučaju, mrak! :cerek:
A je, mrak, dašta nego mi mrak pada na oči. :D
:rofl: Bogami, kad vidim koliko studenata na f.hr traži ban na određeno vrijeme u vrijeme rokova, upravo bih rekla da i jest najteže uskladiti faks i forum. :rofl:
Pa nije da im skinu opciju pisanja na KzB, uvijek se nešto da iskemijati. :D

To su ti oni koji su već na putu prema izlječenju, oni priznaju da su u problemu. Ja sam još u denialu. :D
baja

Post 02 Sep 2012, 13:51

Zekoslawa » wrote:Oš da ti zahvalim kao moderatorici Balavoga kutka, kao gutačici ili kao baji? Šta ovako zvuči ozbiljnije? :D
trkeljašici :zubo:
  • Information