Ma za publicitet teme. Najbolje da ga smaknem pa da se okolo hvalim...kakav bi ja to bio profi??Pero » wrote: Ma jes. Da je sve za publicitet onda bi i nju, ne samo njega. Bili bi veći naslovi. Ili za nju imaš neke specijalne planove?
(Ne)vjernost
Mala ti je lišo prošla.karambol » wrote:
Ma za publicitet teme. Najbolje da ga smaknem pa da se okolo hvalim...kakav bi ja to bio profi??
Za to ti služe swingers klubovi. Da sve vidi, kad, kako, s kim, koliko puta, zašto, gdje...To je najveća moguća kontrola. Neš ti meni majci švrljat okolo kako se tebi sprdne.vrrrlet » wrote:
Čudno kako nitko još nije rekao da bi se napalio da ga partner prevari. Statistički bi trebalo biti i takvih svatova među nama.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Da, prije svega tjelesno.karambol » wrote:
Misliš li na tjelesno uživanje? Ono, kao sportska ševa ili na općenje dušom i tijelom?
Ali i uz određenu dozu i ovog drugog koja je vjerovatno prisutna u takvim situacijama.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Da, ali prava ljubav bi te isto tako pitala da li i ti hoćeš malo crnca ili crnčice, a ne ga/ju kao pička sama pojela u mraku.Euklid » wrote: Pa jebemu, kakva je to ljubav koja odmah puca zato što je neko umočio malo sa strane
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Ne kažem da bi pukla ljubav, veza da. I ne zbog fizičkog poteza, nego zbog gubitka povjerenja, a onda - jebi ga, nema, ode voz.Euklid » wrote: Pa jebemu, kakva je to ljubav koja odmah puca zato što je neko umočio malo sa strane
Inače, pa da, ljudi imaju svakakve blesave razloge za prekid veze
Isto kao i ljubavi koje pucaju zato jer je frajer uputio koji odgojni šamar
Ili prokockavanje plaće
Ili fiksanje dopom
I tako...
- Euklid
- old school
Taj dio mi je najintrigantniji.blue » wrote: Ne kažem da bi pukla ljubav, veza da.
Znači, ljubav je još tu ali veza puca.
Ne zato što je on ubojica, narkoman, nasilni siledžija, pedofil ili hrvatski političar nego zato jer mu je bilo lijepo.
Evo, recimo, ti i tvoj dečko se užasno volite, predivno vam je, u sedmom ste nebu... blabla...
ali on ponekad umoči u kolegicu s posla.... naprosto zato jer je muško i nije imao drugog izbora pošto je kolegica neodoljiva.
Ti ga ostavljaš,
iako se i dalje beskrajno volite,
samo zato jer je on nekoliko trenutaka uživao mimo tebe.
Živite nesretno i tužno do kraja života jer takvu ljubav više nikad nećete naći...
Ne sviđa mi se ova priča, nikako.
- Euklid
- old school
Mislim da bi ljudi bili sretniji kad bi bili manje sebični po tom pitanjurh4ps0dy » wrote:To je i meni to, povjerenje, mućenje iza leđa i slično. A presebična sam da nekome koga volim puštam "da umoči malo sa strane".
A ti počeo temu sa rezanjem kurca i pitanjem što bi najgore učinili, pa prešo u liberale i skoro se rasplakao nad prekidom vulgaris.Euklid » wrote: Živite nesretno i tužno do kraja života jer takvu ljubav više nikad nećete naći...
Ne sviđa mi se ova priča, nikako.
- Euklid
- old school
Kako prešao? Pa ja sam od početka (pre)liberalan.Pero » wrote: A ti počeo temu sa rezanjem kurca i pitanjem što bi najgore učinili, pa prešo u liberale i skoro se rasplakao nad prekidom vulgaris.
Zato sam, ostavši zgrožen pročitanim člankom, pokrenuo ovu temu.
Nije da nisam razmišljala o scenariju iz članka, davno prije članka. Ali...Blesavo je držati nož kraj kreveta, bilo bi sumnjivo. Prirodnije bi bilo odgristi. A i nositi do WC-a je nepraktično, zaprljao bi se hodnik a i pitanje je bi li taj komadić samo tako prošao pa bi se još moralo zalijavati lavorima, pa poslije sve to prati. Osim toga sam suosjećajna, dok ja sve to izvedem jadan čovjek bi iskrvario. Humanije je odgristi, zafrljaciti istog trena kroz prozor (proljeće, jesen, kad nije zima i ne radi klima) vani cucki jedva dočekaju da ga zgrabe u letu, ni ne padne na zemlju, onda brzo zaustaviš krvarenje i nazoveš hitnu. Osim toga današnja plastična kirurgija mu napravi još bolji, i veći. Možda je bolje otfikarit mu jaja. A opet, onda ne bi imao ni želju pa ne bi ni patio. Otfikarit ruke? Ne bi se mogao ni počešati s onim železnim a ni drkati. To bi bilo zgodno, hoće a ne može.To naravno da sam impulzivna, A nisam. Još da završim u zatvoru, da ne bi. Radije bih se samo pokupila, isti čas kad bih skužila.Da sam impulzivna. A nisam. Razmislila bih o eventualnom padu standarda u tom slučaju. A ja jako volim svoj standard. Da mogu putovati kud zaželim i kupovati što poželim. Tako da bih popušila do kraja dok ne razmislim. A i piše negdje da je sperma dobra protiv depresije. Naravno da nikad ne bih oprostila niti zaboravila, do senilnosti. A do tad, pa našla bih valjda neku satisfakciju. Na sreću, nije mi se desilo da moram donositi takve odluke u stvarnosti.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- Euklid
- old school
Margarita » wrote:Nije da nisam razmišljala o scenariju iz članka, davno prije članka. Ali...Blesavo je držati nož kraj kreveta, bilo bi sumnjivo. Prirodnije bi bilo odgristi. A i nositi do WC-a je nepraktično, zaprljao bi se hodnik a i pitanje je bi li taj komadić samo tako prošao pa bi se još moralo zalijavati lavorima, pa poslije sve to prati. Osim toga sam suosjećajna, dok ja sve to izvedem jadan čovjek bi iskrvario. Humanije je odgristi, zafrljaciti istog trena kroz prozor (proljeće, jesen, kad nije zima i ne radi klima) vani cucki jedva dočekaju da ga zgrabe u letu, ni ne padne na zemlju, onda brzo zaustaviš krvarenje i nazoveš hitnu. Osim toga današnja plastična kirurgija mu napravi još bolji, i veći. Možda je bolje otfikarit mu jaja. A opet, onda ne bi imao ni želju pa ne bi ni patio. Otfikarit ruke? Ne bi se mogao ni počešati s onim železnim a ni drkati. To bi bilo zgodno, hoće a ne može.To naravno da sam impulzivna, A nisam. Još da završim u zatvoru, da ne bi. Radije bih se samo pokupila, isti čas kad bih skužila.Da sam impulzivna. A nisam. Razmislila bih o eventualnom padu standarda u tom slučaju. A ja jako volim svoj standard. Da mogu putovati kud zaželim i kupovati što poželim.
jel znaš da se mnogi muški boje inteligentnih žena?
Pero je prokleto sretan čovjekMargarita » wrote:Tako da bih popušila do kraja dok ne razmislim. A i piše negdje da je sperma dobra protiv depresije.
Neobično za nekog ko je bio s druge strane crte.Margarita » wrote:Ni Naravno da nikad ne bih oprostila niti zaboravila, do senilnosti. A do tad, pa našla bih valjda neku satisfakciju. Na sreću, nije mi se desilo da moram donositi takve odluke u stvarnosti.
-
- Information
-