Kad je ona starija

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
ombia

Post 04 Sep 2012, 15:31

Aristocat » wrote:Da to je taj autor.

I sto sad na kraju balade? Namece se zakljucak da su zene koje su starije - ali ne i stare - dobre kao dobar uvod u sex. :p

Uglavnom takvi parovi ipak mi se ne cine drustveno prihvatljivi u onoj mjeri u kojoj su prihvatljive obrnute uloge. Je li tome tako radi bioloske uvjetovanosti ili odredjene drustvene tabuiziranisti zene?

Ako je suditi po secni iz filma Tramvaj zvan ceznja - kojeg sam gledala jos kao djete ne znajuci da je to jedan od filmskih kasika- - kada se Blanshe skriva od Marlonovog pogleda u polutami sobe, da joj on mlad, snazan i arogantan ne vidi prve znakove umora na licu od godina -- relacija starija zena i mladji muskarac nosi odredjenu ali sigurnu psiholosku tezinu i drustvenu stigmu.

Naravno, po zenu.
To su zakljucili ovi stariji muskarci tu. :zubo: Danas se itekako moze vidjeti vise takvih parova nego prije 30 godina. Svijet se po mnogo cemu liberalizirao. A kod dobro odrzavane 45 godisnjakinje i prosjecnog 30 godisnjaka opticki jedva da i ima razlike. Zenski trikovi.

Iako ovaj s linka ne djeluje spremno ni zrelo ni za brak a kamoli za dijete. Mislim on ide u skolu. Djeca koja idu u skolu ne bi trebala imati vlastitu djecu. :facepalm:
I, smije se maloljetan zeniti?

Image

Image

Image

Image

Ashton Kutcher je barem punoljetan. :zubo:

Morticia

Post 04 Sep 2012, 15:33

Ubijte me, ali FUJ.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
vrrrlet

Post 04 Sep 2012, 15:38

Morticia » wrote:Ubijte me, ali FUJ.
Meni to uopće nije fuj. I ja ću si kupiti šesnaestogodišnjakinju za ženidbu, nema celulita, nema pojma o ničemu pa ću ju moći odgojiti po svom ćeifu, nema spolnih bolesti, nema emocionalnih trauma, jetra joj je kao nova, a ako se nešto buni je lako istučeš jer je još mala.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Tea Tree

Post 04 Sep 2012, 15:38

Meni je taj par tragičan. Dijete i babetina. :puke:
Morticia

Post 04 Sep 2012, 15:39

vrrrlet » wrote:
Meni to uopće nije fuj. I ja ću si kupiti šesnaestogodišnjakinju za ženidbu, nema celulita, nema pojma o ničemu pa ću ju moći odgojiti po svom ćeifu, nema spolnih bolesti, nema emocionalnih trauma, jetra joj je kao nova, a ako se nešto buni je lako istučeš jer je još mala.
Od tebe ništa manje ne bih ni očekivala. :o
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Tea Tree

Post 04 Sep 2012, 15:40

vrrrlet » wrote:
Ove današnje uopće više nisu male. Već s 13 mogu komotno istući tebe, a ako ti je ciljana skupina onih od 16, onda traži one sitnije građe. :zubo:

Inače, za taj poduhvat bi bilo praktično da bolje izgledaš od ove babetine ili da imaš para više od Keruma.
vrrrlet

Post 04 Sep 2012, 16:09

Joj dajte se skinite s drugih ljudi i njihovih načina. Nije ni meni skroz drago vidjeti 20-godišnjakinju i djedicu, ali sam svjestan da je to jal u meni, a da se ljudi jebu i zaljubljuju neovisno o godinama odvajkada.

Pogledajte samo Bibliju, i odnose s godinama tamo. Pogledajte svako manje napučeno provincijsko selo i pogledajte omjere tamo. Mene baš briga, mogla se udati i za drvo kaj se mene tiče, dokle god je drvo sretno.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 04 Sep 2012, 16:19

Baš tako. Šta se mi tu imamo zgražavat ak je njima dobro?
'if you fall, i'll be there' (floor)
vrrrlet

Post 04 Sep 2012, 16:27

Euklid » wrote:Baš tako. Šta se mi tu imamo zgražavat ak je njima dobro?
Zato jer je to bolesno! :azdaja:

Da je dobri Bog htio da 16-godišnjak i 41-godišnjakinja mogu biti u vezi, onda bi mogli dobiti i dijete! Isto tako sa 70-godišnjim djedicom i 25-godišnjom djevojčicom. Pošto oni ne mogu imati djece, kako znamo, to je bolesno.
ombia

Post 04 Sep 2012, 16:50

vrrrlet » wrote:
Buahahaha :rofl:
blue
Asgard

Post 04 Sep 2012, 16:51

Nije mi fuj, ali pretpostavljam da su oboje zabrijali i da će se prizemljit nakon nekog vremena :ne zna:
Ako opstane i oni ostanu sretni - super :ne zna:
ombia

Post 04 Sep 2012, 16:53

Meni nije sokantna razlika u godinama nego kad ih je ta razlika zadesila. Da on ima 30 a ona pedeset i nesto sitno bilo bi mi oke.
Ovako da ocem postaje maloljetna osoba bez primanja, prakticki dijete je neodgovorno. Vec spram tog djeteta.
blue
Asgard

Post 04 Sep 2012, 16:58

ombia » wrote:Meni nije sokantna razlika u godinama nego kad ih je ta razlika zadesila. Da on ima 30 a ona pedeset i nesto sitno bilo bi mi oke.
Ovako da ocem postaje maloljetna osoba bez primanja, prakticki dijete je neodgovorno. Vec spram tog djeteta.
Slažem se, zato i mislim da su zabrijali.
Doduše, to što dijete ima dijete i nije neko čudo, nadam se da će se barem ženska znat postavit u ovoj situaciji.
baja

Post 04 Sep 2012, 17:04

ombia » wrote:
Image
nadam se da je do ne-fotogeničnosti, njen pogled mi je skeri
i na slici iznad ove
blue
Asgard

Post 04 Sep 2012, 17:13

Ja gađam da je mali gej, samo još nije shvatio :D jer gospođa malo baca na transvestita :o
ifranko

Post 05 Sep 2012, 08:26

ombia » wrote:Meni nije sokantna razlika u godinama nego kad ih je ta razlika zadesila. Da on ima 30 a ona pedeset i nesto sitno bilo bi mi oke.
Potpisujem i smatram da dijete od 13 godina (mislim da je toliko on imao kada su prvi puta bili u vezi) nije dovoljno pametno i zrelo da donosi odluke :ne zna:
Emericzy

Post 05 Sep 2012, 11:00

ifranko » wrote: Potpisujem i smatram da dijete od 13 godina (mislim da je toliko on imao kada su prvi puta bili u vezi) nije dovoljno pametno i zrelo da donosi odluke :ne zna:
Suočen sa seksom, ni jedan muškarac stariji od 12 i mlađi od 75 nije dovoljno pametan i zreo da donosi odluke.
Pero

Post 05 Sep 2012, 11:05

Emericzy » wrote: Suočen sa seksom, ni jedan muškarac stariji od 12 i mlađi od 75 nije dovoljno pametan i zreo da donosi odluke.
Da ti nije letvica na 75 malo previsoka? Mislim, ne bih se bunio.
Emericzy

Post 05 Sep 2012, 11:08

Pero » wrote: Da ti nije letvica na 75 malo previsoka? Mislim, ne bih se bunio.
Ako si redovno radio, radne sposobnosti očuvaju ti se jako, jako dugo.

A ako i nisi, zrelost i moć nisu sinonimi.
Morticia

Post 05 Sep 2012, 11:22

vrrrlet » wrote:Joj dajte se skinite s drugih ljudi i njihovih načina.
A netko ih jaši? :misli:

Mislim, daj ono, od svih ljudi na svijetu baš ti si se našao popovat i dijelit lekcije o političkoj korektnosti. :giggle:

Jel' ih ja kamenujem ili ugrožavam ikako?
Da, odvratno mi je vidjeti i zamisliti 40-o godišnjakinju koja se jebe s klincem od 13.
I da, mislim da je jako, jako poremećena.

A sad me slobodno tuži. :kava: :raspa:
Leteća
babin nakurnjak

Post 05 Sep 2012, 12:37

Hm, sad sam se sjetila nekog filma o Ayn Rand. Imala je 25 godina mlađeg ljubavnika. Ali nije bio dete-kreten.
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Morticia

Post 05 Sep 2012, 12:43

Pa, da se radi o muškarcu od trideset i ženi od 55 bilo bi mi onako... :ne zna:
Ovako zbilja vjerujem da je ova gospođa luda k'o kupus.
Leteća
babin nakurnjak

Post 05 Sep 2012, 12:51

Sad sam guglala... Ayn Rand je imala 50, a Nathaniel Branden 24. I bio je psihoterapeut.

I lud ko kupus možeš bit sa stilom. :raspa:
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
vrrrlet

Post 05 Sep 2012, 14:19

Morticia » wrote:
A netko ih jaši? :misli:

Mislim, daj ono, od svih ljudi na svijetu baš ti si se našao popovat i dijelit lekcije o političkoj korektnosti. :giggle:

Jel' ih ja kamenujem ili ugrožavam ikako?
Da, odvratno mi je vidjeti i zamisliti 40-o godišnjakinju koja se jebe s klincem od 13.
I da, mislim da je jako, jako poremećena.

A sad me slobodno tuži. :kava: :raspa:
Da, a klinac od 13 strahovito pati jer se jebe s 40-godišnjakinjom.. :rofl: Imati će strašne traume jer će biti glavna faca u razredu, skinuti si s glave pet godina traumatičnih misli "ne smijem ostati zadnji nevin u razredu", pa će morati voziti bicikl ili nešto, umjesto smišljanja načina kako zavesti bilo što, samo da baš ne hoda na 4 noge. Osim ako je pijana.
Morticia » wrote:Pa, da se radi o muškarcu od trideset i ženi od 55 bilo bi mi onako... :ne zna:
Ovako zbilja vjerujem da je ova gospođa luda k'o kupus.
Ajde ljubice pitaj bilo kojeg muškarca da li bi radije da je s 15 općio s gospojom od 40 ili da je s 30 općio s gospođom od 55. :D

Svojom željom da ponormališ tu relaciju učinila si strašnu stvar, u ime društvenih normi ukinula si učinak vremena u svom izračunu, što je navlačenje, hadezejština, i besramno pojednostavljivanje odnosa.

Prosječna žena od 40 godina je punašna ženka s natruhama propale seksualnosti. Prosječna žena od 55 godina je izborana punašna ženka potpuno propale sekualnosti, sjebanih hormona, s bar jednom kroničnom bolešću, koja ne može trčati sto metara. Ok, to ne može niti prosječna ženka od 40, ali znate kaj sam mislio reći.
Morticia

Post 05 Sep 2012, 14:23

vrrrlet » wrote:
Da, a klinac od 13 strahovito pati jer se jebe s 40-godišnjakinjom.. :rofl: Imati će strašne traume jer će biti glavna faca u razredu, skinuti si s glave pet godina traumatičnih misli "ne smijem ostati zadnji nevin u razredu", pa će morati voziti bicikl ili nešto, umjesto smišljanja načina kako zavesti bilo što, samo da baš ne hoda na 4 noge. Osim ako je pijana.

Ajde ljubice pitaj bilo kojeg muškarca da li bi radije da je s 15 općio s gospojom od 40 ili da je s 30 općio s gospođom od 55. :D

Svojom željom da ponormališ tu relaciju učinila si strašnu stvar, u ime društvenih normi ukinula si učinak vremena u svom izračunu, što je navlačenje, hadezejština, i besramno pojednostavljivanje odnosa.

Prosječna žena od 40 godina je punašna ženka s natruhama propale seksualnosti. Prosječna žena od 55 godina je izborana punašna ženka potpuno propale sekualnosti, sjebanih hormona, s bar jednom kroničnom bolešću, koja ne može trčati sto metara. Ok, to ne može niti prosječna ženka od 40, ali znate kaj sam mislio reći.
Oh, da, uvjerenja sam da je ovaj klinjo postao megapopularan u školi kad se pročulo da u 6. osnovne jebe ovog gabora od 40 kuka. :facepalm: :facepalm:

Daj, vrlete, trebao bi shvatiti da su tvoji vlažni, pubertetski snovi nešto što bi u određenoj dobi trebalo prerasti.

Ništa ja tu ne ponormaljujem, tvrdim i tvrdit ću uvijek- žena od 45 koja se želi jebati s klincem od 13 NIJE ZDRAVA U GLAVI.
Štoviše, i opasna je za okolinu.
  • Information