(Ne)vjernost

Kopulacija, masturbacija i nešto malo o ljubavi
ombia

Post 12 Sep 2012, 16:32

kukuriku » wrote:ja ću samo reći da, što sam starija, seks s nezakonitim bićima sve manje smatram nečim strašno zlim.
Ako ne volis onog kog varas, kako bi ono Fani rekla :raspa: ic ok
Shvatljivo mi je varati nekoga koga ne volis.
Nije mi shvatljivo varati onoga koga volis i zelis.

A ako je jos obojema svejedno i tu svjedni su si a skupa su radi psa i kredita, pa nek se varaju, bolje to nego da gledaju tv.

karambol

Post 12 Sep 2012, 16:32

kukuriku » wrote:
Prirodno je da te ponese. :rofl:
:rofl:
ali

Post 12 Sep 2012, 16:33

Ok, ajmo onda o susjedinom mužu :rofl:
Ja imam muža, on ima ženu, imamo zajednički roštilj na međi (i orah isto :ne zna: )... i sad, zašto recimo ne bi bilo u redu da se npr. poševimo ukoliko imamo tu želju :ne zna: Što je tu neprirodno :ne zna:
kukuriku

Post 12 Sep 2012, 16:33

ombia » wrote:
Ako ne volis onog kog varas, kako bi ono Fani rekla :raspa: ic ok

A ako je jos obojema svejedno i tu svjedni su si a skupa su radi psa i kredita, pa nek se varaju, bolje to nego da gledaju tv.
Tja, pa ima raznijeh ljubavi.
Nu, ja znam jednu čiji muž veli vako: ja tebe volim, a kog volim, njega ne jebem.
Nek(v)arljiva.
Potjeh

Post 12 Sep 2012, 16:35

ali » wrote: A jebote kompliciranja :gaah:

Pa ja samo kažem da postoje potrebe koje su prirodne, tj. da ako ti se hoće jebat onda je prirodno - nećeš mi vjerovat, ali molim te pokušaj.....dakle onda bi prirodno bilo ......... - JEBAT :S

Oženjenog susjeda, susjedovog psa ili duhovnog pastira, sasvim svejedno.
Treba se složit s ovim. Društvo nikad nije pronašlo način života koji bi omogućio društveno prihvatljiv promiskuitet. Bilo je doduše prije kontracepcije jako dobrih razloga za to.

Možda će buduće generacije gledati malo drugačije na svoju seksualnost?
karambol

ali » wrote:Ok, ajmo onda o susjedinom mužu :rofl:
Ja imam muža, on ima ženu, imamo zajednički roštilj na međi (i orah isto :ne zna: )... i sad, zašto recimo ne bi bilo u redu da se npr. poševimo ukoliko imamo tu želju :ne zna: Što je tu neprirodno :ne zna:
Orah.
nodens

ombia » wrote:Ako ne volis onog kog varas, kako bi ono Fani rekla :raspa: ic ok
Vjerojatno ne bi znala objasnit što znači 'voliš', te zašto je čudno da - čak i ako nekog 'voliš' - tu i tamo se poševiš s nekim drugim. Recimo, ako imaš neku fiziološku potrebu, jel, pa je prirodno da se pojebeš, a eto 'partner' točno taj dan nema tu istu fiziološku potrebu... i što će onda čovjek jadan. :zubo: :rofl:
kukuriku

Post 12 Sep 2012, 16:36

da se poševite u uredu? ne kontam. :misli:
pa pod orahom bi bilo puno romantićnije.
da ne kažem prirodnije. :D
Nek(v)arljiva.
Potjeh

Post 12 Sep 2012, 16:37

Ništa neprirodno. A o moralnosti možemo jedni hoće te li to napravit javno ili tajno mislim što se vaših supružnika tiče... :zubo:
karambol

Post 12 Sep 2012, 16:38

nodens » wrote:
Vjerojatno ne bi znala objasnit što znači 'voliš', te zašto je čudno da - čak i ako nekog 'voliš' - tu i tamo se poševiš s nekim drugim. Recimo, ako imaš neku fiziološku potrebu, jel, pa je prirodno da se pojebeš, a eto 'partner' točno taj dan nema tu istu fiziološku potrebu... i što će onda čovjek jadan. :zubo: :rofl:
To kao kad ideš u teretanu pa je jedan dan zatvorena, a ti odeš trčkarati i znojiti se po Bundeku...ili odeš u drugu teretanu? :misli:
Potjeh

Post 12 Sep 2012, 16:38

karambol » wrote:
Orah.
Odlično!! :S
ali

Post 12 Sep 2012, 16:39

nodens » wrote:
Ok dobro, možda je tebi svejedno. :zubo: Meni nije, bilo to prirodno ili neprirodno. :cerek:
Da, samo je problem u tome što ovo nije još tema o tvom djevičanstvu nego tema o (ne)vjernosti za ljude s iskustvom :ne zna:

(Da ne kažem izraubane :zubo: )
nodens

Post 12 Sep 2012, 16:40

Ne znam, samo te pitam odakle ti ideja o 'prirodnom'.

Pas uopće ni ne razmišlja je li nešto 'prirodno' ili nije - nego je uvijek 'prirodan', nema ni mogućnost biti drugo nego prirodan, tj. voditi se prirodnim impulsima.

Smatraš li ti da su ljudski impulsi jednako jednostavni kao pseći? Smatraš li da čovjek uopće može biti - sve i da hoće - potpuno impulzivno, nagonsko biće? Ja mislim da ne može, jer ne može izbjeći razmišljanje o tome, tj. introspekciju, dok pas, je l', ima taj luksuz da je slobodan od introspekcije. Čovjeku je u tu svrhu uglavnom potreban alkohol, ili neke druge kemikalije. :zubo:

Stoga, džaba se trudiš, neće ti to uspjeti... mirzice. :cerek:
Potjeh

Post 12 Sep 2012, 16:41

nodens » wrote: Vjerojatno ne bi znala objasnit što znači 'voliš', te zašto je čudno da - čak i ako nekog 'voliš' - tu i tamo se poševiš s nekim drugim. Recimo, ako imaš neku fiziološku potrebu, jel, pa je prirodno da se pojebeš, a eto 'partner' točno taj dan nema tu istu fiziološku potrebu... i što će onda čovjek jadan. :zubo: :rofl:
Iz moje perspektive: Meni nije problem rekreativni seks. To ne bi utjecalo nikako na moje emocije.

Problem mi je laganje, tajenje i kršenje danih obećanja. Zbog toga se ne rekreiram.
ali

Post 12 Sep 2012, 16:42

kukuriku » wrote:
da se poševite u uredu? ne kontam. :misli:
pa pod orahom bi bilo puno romantićnije.
da ne kažem prirodnije. :D
Predlažem prebacivanje topica na pdf Ekologija :D
nodens

Post 12 Sep 2012, 16:42

ali » wrote:Da, samo je problem u tome što ovo nije još tema o tvom djevičanstvu nego tema o (ne)vjernosti za ljude s iskustvom :ne zna:

(Da ne kažem izraubane :zubo: )

:ne zna: I ja sam čovjek, pa ako tvrdiš da je nešto 'prirodno' (za čovjeka), onda valjda vrijedi i za mene... pa zato odgovaram na to.

Meni je ta tema interesantna, onako, unaprijed. :zubo: Iako mi možda ne bude ni zatrebalo... teoretsko znanje o tome. :rofl:
kukuriku

Post 12 Sep 2012, 16:44

nodens » wrote:

:ne zna: I ja sam čovjek, pa ako tvrdiš da je nešto 'prirodno' (za čovjeka), onda valjda vrijedi i za mene... pa zato odgovaram na to.

Meni je ta tema interesantna, onako, unaprijed. :zubo: Iako mi možda ne bude ni zatrebalo... teoretsko znanje o tome. :rofl:
Kako ono beše: čovjek s iskustvom u proučavanju teorije? :D
Nek(v)arljiva.
nodens

Post 12 Sep 2012, 16:46

Potjeh » wrote:Iz moje perspektive: Meni nije problem rekreativni seks. To ne bi utjecalo nikako na moje emocije.

Problem mi je laganje, tajenje i kršenje danih obećanja. Zbog toga se ne rekreiram.
Dobro, tebi je problem laganje.

Iz toga slijedi da je tvojoj ženi problem nešto drugo, a ne laganje. Jer, da je zbilja laganje glavni problem - pa to je lako riješiti: jednostavno joj priznaš za svoje 'rekreacije'. Tada nema laganja, a ako je inače laganje glavni problem - onda smo ga time riješili, zar ne?

Što se toga tiče, fakat mi je razumljiviji Emericzyjev stav. Jer on lijepo kaže da NIJE problem ni u kakvom laganju, to ljudi sami sebi lažu kad tvrde da je fantomski 'problem' u nekakvom laganju.

edit: ups, preskočio sam ovo 'davanje obećanja'. Postavlja se, naime, pitanje - a zašto si točno dao to obećanje, ako tebi OSOBNO 'rekreativni' seks nije problem? Nisi mogao naći ženu kojoj također nije problem rekreativni seks?
ali

Post 12 Sep 2012, 16:56

nodens » wrote:
Ne znam, samo te pitam odakle ti ideja o 'prirodnom'.

Pas uopće ni ne razmišlja je li nešto 'prirodno' ili nije - nego je uvijek 'prirodan', nema ni mogućnost biti drugo nego prirodan, tj. voditi se prirodnim impulsima.

Smatraš li ti da su ljudski impulsi jednako jednostavni kao pseći? Smatraš li da čovjek uopće može biti - sve i da hoće - potpuno impulzivno, nagonsko biće? Ja mislim da ne može, jer ne može izbjeći razmišljanje o tome, tj. introspekciju, dok pas, je l', ima taj luksuz da je slobodan od introspekcije. Čovjeku je u tu svrhu uglavnom potreban alkohol, ili neke druge kemikalije. :zubo:

Stoga, džaba se trudiš, neće ti to uspjeti... mirzice. :cerek:
Nije mi baš najjasnije što se to trudim, kao ni koji je tebi bog da mi tepaš (pomalo bolesno mi zvuči, moram reć :D ), al ok, široke sam duše pa ..whatever :ne zna:

Ne znam o čemu mogu s tobom raspravljati na ovoj temi.
Nemoj se ljutiti, ali ne da mi se s vegetarijancem raspravljati gdje je najbolji roštilj na drva :rofl:
nodens

Post 12 Sep 2012, 17:03

ali » wrote:Nije mi baš najjasnije što se to trudim, kao ni koji je tebi bog da mi tepaš (pomalo bolesno mi zvuči, moram reć :D ), al ok, široke sam duše pa ..whatever :ne zna:
Trudiš se uvjeriti samu sebe u tu teoriju o prirodnosti... jer ti je zatrebalo. To znači da imaš neku muku, i odatle tepanje. :cerek: Eto, kad već pitaš, jebiga, to je odgovor, bilo to bolesno ili prirodno ili neprirodno.

ali » wrote:Ne znam o čemu mogu s tobom raspravljati na ovoj temi.
Nemoj se ljutiti, ali ne da mi se s vegetarijancem raspravljati gdje je najbolji roštilj na drva :rofl:
Ovo nije tema o ukusima, inače. O ukusima se ne raspravlja (nego se eventualno razmjenjuju). A zašto si postala tako defanzivna? Enivej, ako ti se ne raspravlja, mogla si jednostavno zaobići, nisi ni morala ovo gore napisati. :ne zna: Ne tjeram te puškom da raspravljaš.
Potjeh

Post 12 Sep 2012, 17:26

nodens » wrote: edit: ups, preskočio sam ovo 'davanje obećanja'. Postavlja se, naime, pitanje - a zašto si točno dao to obećanje, ako tebi OSOBNO 'rekreativni' seks nije problem? Nisi mogao naći ženu kojoj također nije problem rekreativni seks?
Vrijedila je tog obećanja. Zbog nje sam se odrekao mogućeg seksa sa drugima.
ali

Post 12 Sep 2012, 17:29

nodens » wrote:
Ovo nije tema o ukusima, inače. O ukusima se ne raspravlja (nego se eventualno razmjenjuju). A zašto si postala tako defanzivna? Enivej, ako ti se ne raspravlja, mogla si jednostavno zaobići, nisi ni morala ovo gore napisati. :ne zna: Ne tjeram te puškom da raspravljaš.

Ako sam dobro shvatila, ti zbilja vjeruješ da vegetarijanac može s mesožderom ravnopravno raspravljati na temu "gdje je najbolji roštilj"?

Ili, ti zbilja misliš da se nekome da tebi (bez uvrede to mislim, samo "tebi" kao slike na temelju te jedne činjenice koju si svojevoljno podijelio s nama) na temi Nevjera crtati šta je jebanje uopće i kako funkcionira? Umjesto da se tečno raspravlja o - temi.

Meni se ne da.
Ne danas, oprosti.

Ovo sam tek sad pročitala malo bolje:
nodens wrote:
Misliš da bi čovjeku nužno bio potreban nekakav stimulans ako bi rado poševio kolegicu, a kakti ne bi bilo u redu jer je ne znam..oženjen, pa se mora nafilat nečime da bi se, za razliku od psa koji će to raditi instiktivno, oslobodio :confused:
nodens

Post 12 Sep 2012, 18:27

ali » wrote:Ako sam dobro shvatila, ti zbilja vjeruješ da vegetarijanac može s mesožderom ravnopravno raspravljati na temu "gdje je najbolji roštilj"?
Ne, nego sam rekao da tema nije 'gdje je najbolji roštilj'. Nego je tema 'što čovjeka privlači mesu', 'kakve sve bolesti povezane s konzumacijom mesa postoje', itd. A ne pitanje ukusa, tj. 'gdje je kome najbolje meso u gradu'. A za raspravu o ovakvim pitanjima koje sam naveo, zaista nije potrebno biti mesožder.

Sad bih potegnuo jednu drugu usporedbu ali imam dojam da bi mogla skočit i na nju, pa evo suzdržat ću se. :zubo:

ali » wrote:Ili, ti zbilja misliš da se nekome da tebi (bez uvrede to mislim, samo "tebi" kao slike na temelju te jedne činjenice koju si svojevoljno podijelio s nama) na temi Nevjera crtati šta je jebanje uopće i kako funkcionira? Umjesto da se tečno raspravlja o - temi.

Meni se ne da.
Ne danas, oprosti.
:ne zna: Nije mi jasno odakle ti ideja da mi treba 'crtat' što je jebanje i kako funkcionira. Čemu takve mistifikacije?

Svaki pas se zna jebat (to je priroda, zar ne?), ne vidim zašto bi mene to trebalo impresionirat. Evo, vidio sam kako se Severina jebe. I nisam bio impresioniran. :rofl: Ne izgleda mi to samo po sebi kao nešto tooooliko jebeno mistično, da se mora ziher probat prije nego što smiješ zucnut jednu jedinu riječ o tome, jer kao, inače 'nemaš pojma'. (I ne samo o tome, nego i o bilo čemu što se tangencijalno dotiče toga).

ali » wrote:Misliš da bi čovjeku nužno bio potreban nekakav stimulans ako bi rado poševio kolegicu, a kakti ne bi bilo u redu jer je ne znam..oženjen, pa se mora nafilat nečime da bi se, za razliku od psa koji će to raditi instiktivno, oslobodio :confused:
Errr, nisam razumio pitanje. :ne zna:

Možda te buni ono što sam rekao 'potreban'. To je samo stilska figura, ironija. Samo želim reći da je, očito, uz alkohol introspekcija zagušena, a inhibicije smanjene. I zato je veća vjerojatnost da će se čovjek ponašati 'prirodno' :zubo: pod utjecajem alkohola, nego bez njega. A psu, očito, alkohol nije 'potreban' u tu svrhu (opet kažem, ovo 'potreban' je ironično rečeno). Što tebe točno čudi u toj tezi?
nodens

Post 12 Sep 2012, 18:35

Potjeh » wrote: Vrijedila je tog obećanja. Zbog nje sam se odrekao mogućeg seksa sa drugima.
:cerek: aj dobro, benefit of the doubt itd.

No, inače sam stekao dojam da žališ. Pa i tu na forumu si pisao o tome kako ti fali seksa, činilo mi se da razmišljaš o možebitnoj rekreaciji, možda se varam... a obećanje hmmm, obećanje ludom radovanje. :zubo:
Potjeh

Post 12 Sep 2012, 18:52

Ne razmišljam o rekreaciji.

Pitaj me za nekoliko godina žalim li za izrečenim obećanjem pa ću ti dati odgovor.
  • Information