ex anais » wrote:
Ima ih, vidim ih svake noći, ali ih ne mogu ulovit.

I bodu me.
Mda, ... nuder to zapiši u bilježnicu.
I imam Autan koji je niškoristi jer su komarci pametni pa nađu mjestu gdje nisi našpricao.
U ZG čini mi se nema komaraca makar ne nešto značajnije. Mislim da sam ove godine vidio tri ukupno. Muha možda 5. Jedino onih malih skakavaca ima koliko oš'. Otvorim prozor da se izlufta i ako svjetlo bude upaljeno bude pun plafon skakavaca. Srećom pa su tihi ja njima ne smetam ni oni meni. Samo ih za nekoliko dana usisam kad pokrepaju.
Ja sam jednom, ajme ježim se, vidjela nešto krakato crno kako izlazi iz odvoda u kadi i zvala babu i onda je i ona vidjela pa smo pobjegle i kad smo se vratile to je nestalo. Ajme, ježim se.
Hm, srećom nije kada bila puna vode a ti opušteno ležiš ... i nešto te poškaklja.
Ne znam.
Ako ne znaš onda prepuštaš odluku meni. Hoćeš čut.
Prije nekoliko mjeseci imah društveni život i dok smo nešto čekali pričam s prijateljem. Ja: što ti je to na glavi (vidi se rez na lubanji ispod kose). On: joj bio sam u bolnici prošli tjedan sam izašao. Što je bilo? Neki gnoj mi se stvarao u glavi i postalo ozbiljno, u jednom trenutku morali su na tom mjestu otvorit lubanju da to iscuri van jer je bilo em opasno samo po sebi em je pritiskalo mozak, sad je prošlo al' me šopaju hrpom antibiotika pa će valjda kroz nekoliko mjeseci bit sigurno.
E, a zašto mu se to dogodilo:
Imao je otvoren zub, dakle ono pokvaren zub koji nije popravljao i očito je postojao put prema krvotoku. Nekakva bakterija mu je prošla kroz to i krenula stvarati gnoj u mozgu. Prvo je bilo manje pa su pokušali samo antibioticima je ubit, prestalo je pa opet počelo jačati, toliko da su morali mehanički izvaditi taj gnoj.
Sad je sve uredu s njime al' to ga je koštalo sigurno jedno mjesec dana aktivnog liječenja, što vrijeme provedeno u bolnici, što doma mirovanje jer je to pritiskalo mozak pa mu se štajaznam mutilo, izazivalo povraćanje, ... a još koji mjesec do punog oporavka.
Ti ljudi nisu zdravi.

Ae