Tema za pružanje podrške Eksači

Razgovor ugodni, divan natenane

Koliko će se dugo Ex odmarati od Trkeljanja?

Poll ended at 27 Sep 2012, 21:59

Minutu-dvije
1
7%
Do prekosutra
1
7%
Nešto sitno
2
13%
Jel vi to mene jebete?
9
60%
Koliko god treba
2
13%

Total votes: 15
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 05 Oct 2012, 18:11

ex anais » wrote:Dobila sam rokovnik. :raspa:
Ključna riječ je, dobila sam - drugi znaju što je rokovnik. :D
Nema ni ovaj datume, samo kalendar. Ali piše datum: dakle mogu ih upisati sama. :cheer: Rugajte se. :durica:
Taj koji ti je poklonio rokovnik, svjestan je da datumi tebi nisu neki relevantan faktor, drugim rječima prije bi prošli datumi nego bi ti neku obvezu zapisala u njih. :zubo:

Eto, rugao sam se. :xlux:

Eks

Post 05 Oct 2012, 18:14

Karl Jozef » wrote: Ključna riječ je, dobila sam - drugi znaju što je rokovnik. :D
Nemoj tako, ljudi će svašta mislit. :o
Eto, rugao sam se. :xlux:
:kava:

Mogla bih pisati povijest svojih bolesti u njega. :xlux:

Ovo je rokovnik za jednog vječnog studenta. Mazit ću i pazit i zvati ga bilježnica. :love:
Karlinjo

Post 05 Oct 2012, 18:23

ex anais » wrote: Nemoj tako, ljudi će svašta mislit. :o
Mda, mogli bi pomisliti da današnja mladež ima običaj poklanjati rokovnike uz to. Ako se ne oženite dok se rokovnik ispuni onda si nalazi nekog da ti da novi rokovnik. :D

Ovo je tebi drugi rokovnik u tjedan dana? Ah, ... stvarno će ljudi svašta mislit. :D
Mogla bih pisati povijest svojih bolesti u njega. :xlux:
Za to je mislim prevelik. Već ih i ja sve znam: sinusi, zub, temperatura pa onda u krug. Ima i inovativnijih hipohondara. :kava:
Ovo je rokovnik za jednog vječnog studenta. Mazit ću i pazit i zvati ga bilježnica. :love:
Da, nema krajnjeg datuma :rofl:
Eks

Post 05 Oct 2012, 18:28

Karl Jozef » wrote: Ovo je tebi drugi rokovnik u tjedan dana? Ah, ... stvarno će ljudi svašta mislit. :D
U tri tjedna, molim. :durica:
Za to je mislim prevelik. Već ih i ja sve znam: sinusi, zub, temperatura pa onda u krug. Ima i inovativnijih hipohondara. :kava:
:rofl:

Imam i neke nove. Ali sramota me pa ću reći samo rokovniku. :o
Da, nema krajnjeg datuma :rofl:
Napisat ću ga sama. :mirko:

Zec obranila potomka kad je nema? :misli:
Karlinjo

Post 05 Oct 2012, 18:34

ex anais » wrote: U tri tjedna, molim. :durica:
Pošteno, 3 vikenda pa rokovnik. Nema šta.
Imam i neke nove. Ali sramota me pa ću reći samo rokovniku. :o
Jesu ovako banalni ili imaš nešto cool. Ja sam navikao slušati o srčanim, plućnim bolestima, teškim alergijama, ...
Zec obranila potomka kad je nema? :misli:
Mislim da se odbija rastati od njega i da je opsada oko stana. Pokušavaju je nagovoriti da ga mirno preda bez proljevanja krvi ali ne, ne da. Kao on je savršen i samo njezin, ... kad naraste bit će liječnik.
Eks

Post 05 Oct 2012, 18:40

Karl Jozef » wrote: Pošteno, 3 vikenda pa rokovnik. Nema šta.
Pa nije wedding planner, pih.
Jesu ovako banalni ili imaš nešto cool. Ja sam navikao slušati o srčanim, plućnim bolestima, teškim alergijama, ...
Tu negdje u tom rangu. Sumnja na najgore boleštine je naravno uvijek potiho prisutna. :kava:
Od kul stvari, bojim se smrtonosnog komarca. Nateknuo mi je limfni čvor. Iako, to je vjerojatno od zuba, čije sam vađenje opet prespavala. :mama:
Mislim da će mene ubiti zubi. :ne zna:
Mislim da se odbija rastati od njega i da je opsada oko stana. Pokušavaju je nagovoriti da ga mirno preda bez proljevanja krvi ali ne, ne da. Kao on je savršen i samo njezin, ... kad naraste bit će liječnik.
:rofl:

Zec, samo hrabro i bez naglih pokreta. :mudri:
Što ga prije predaš prije će postati velik i snažan i hraniti te.
Ok, ovo je zvučalo nekako perverzno. :crying:
Karlinjo

Post 05 Oct 2012, 18:51

ex anais » wrote: Tu negdje u tom rangu. Sumnja na najgore boleštine je naravno uvijek potiho prisutna. :kava:
Od kul stvari, bojim se smrtonosnog komarca.
Teško, vjerojatno ne podnose slanu vodu pa ih kod tebe baš i nema. :D Prije neka smrtonosna riba, sad je toplije pa ih može bit.

Tko zna možda mogu i kroz cjevovode doplivat do kupaone. Jednom mi je netko pričao da je nekom štakor iz školjke iskočio. :rofl: Sad ne znam gdje to štakori znaju ronit al' opet ... nije se za zezat.
Nateknuo mi je limfni čvor. Iako, to je vjerojatno od zuba, čije sam vađenje opet prespavala. :mama:
Jel' to natiče na vratu ili gdje.
Mislim da će mene ubiti zubi. :ne zna:
Oš' čut jednu istinitu priču o zubima. :zubo:
Zec, samo hrabro i bez naglih pokreta. :mudri:
Što ga prije predaš prije će postati velik i snažan i hraniti te.
Ok, ovo je zvučalo nekako perverzno. :crying:
Malo da, al' tako je nekako počelo danas. :D

Jesi vidjela ono gore o šokiranjima što sam stavio. Nije u Texsasu nego u Massachusettsu. Aha. Bit će je elektroškoker batina civiliziranih ljudi. :D
Eks

Post 05 Oct 2012, 18:58

Karl Jozef » wrote: Teško, vjerojatno ne podnose slanu vodu pa ih kod tebe baš i nema. : D Prije neka smrtonosna riba, sad je toplije pa ih može bit.
Ima ih, vidim ih svake noći, ali ih ne mogu ulovit. :mad: I bodu me. I imam Autan koji je niškoristi jer su komarci pametni pa nađu mjestu gdje nisi našpricao.
Tko zna možda mogu i kroz cjevovode doplivat do kupaone. Jednom mi je netko pričao da je nekom štakor iz školjke iskočio. :rof l: Sad ne znam gdje to štakori znaju ronit al' opet ... nije se za zezat.
Štakor iskočio iz školjke! :rofl: :rofl: :S
Ja sam jednom, ajme ježim se, vidjela nešto krakato crno kako izlazi iz odvoda u kadi i zvala babu i onda je i ona vidjela pa smo pobjegle i kad smo se vratile to je nestalo. Ajme, ježim se. :mama: :mama:
Jel' to natiče na vratu ili gdje.
Iza uha je bilo, sad je manje. Pijem antibiotik, pretpostavka zubarice je da je to možda od zuba pa kao prije vađenja blabla.
Oš' čut jednu istinitu priču o zubima. :zu bo:
Ne znam. :mama:
Jesi vidjela ono gore o šokiranjima što sam stavio. Nije u Texsasu nego u Massachusettsu. Aha. Bit će je elektroškoker batina civiliziranih ljudi. : D
Ti ljudi nisu zdravi. :tuzni:
Karlinjo

Post 05 Oct 2012, 19:17

ex anais » wrote: Ima ih, vidim ih svake noći, ali ih ne mogu ulovit. :mad: I bodu me.

Mda, ... nuder to zapiši u bilježnicu.
I imam Autan koji je niškoristi jer su komarci pametni pa nađu mjestu gdje nisi našpricao.
U ZG čini mi se nema komaraca makar ne nešto značajnije. Mislim da sam ove godine vidio tri ukupno. Muha možda 5. Jedino onih malih skakavaca ima koliko oš'. Otvorim prozor da se izlufta i ako svjetlo bude upaljeno bude pun plafon skakavaca. Srećom pa su tihi ja njima ne smetam ni oni meni. Samo ih za nekoliko dana usisam kad pokrepaju.
Ja sam jednom, ajme ježim se, vidjela nešto krakato crno kako izlazi iz odvoda u kadi i zvala babu i onda je i ona vidjela pa smo pobjegle i kad smo se vratile to je nestalo. Ajme, ježim se. :mama: :mama:
Hm, srećom nije kada bila puna vode a ti opušteno ležiš ... i nešto te poškaklja. :zubo:
Ne znam. :mama:
Ako ne znaš onda prepuštaš odluku meni. Hoćeš čut.

Prije nekoliko mjeseci imah društveni život i dok smo nešto čekali pričam s prijateljem. Ja: što ti je to na glavi (vidi se rez na lubanji ispod kose). On: joj bio sam u bolnici prošli tjedan sam izašao. Što je bilo? Neki gnoj mi se stvarao u glavi i postalo ozbiljno, u jednom trenutku morali su na tom mjestu otvorit lubanju da to iscuri van jer je bilo em opasno samo po sebi em je pritiskalo mozak, sad je prošlo al' me šopaju hrpom antibiotika pa će valjda kroz nekoliko mjeseci bit sigurno.

E, a zašto mu se to dogodilo:
Imao je otvoren zub, dakle ono pokvaren zub koji nije popravljao i očito je postojao put prema krvotoku. Nekakva bakterija mu je prošla kroz to i krenula stvarati gnoj u mozgu. Prvo je bilo manje pa su pokušali samo antibioticima je ubit, prestalo je pa opet počelo jačati, toliko da su morali mehanički izvaditi taj gnoj.

Sad je sve uredu s njime al' to ga je koštalo sigurno jedno mjesec dana aktivnog liječenja, što vrijeme provedeno u bolnici, što doma mirovanje jer je to pritiskalo mozak pa mu se štajaznam mutilo, izazivalo povraćanje, ... a još koji mjesec do punog oporavka.
Ti ljudi nisu zdravi. :tuzni:
Ae
Eks

Post 05 Oct 2012, 19:42

Spavanje sa skakavcima. :mama:
Mrtvi usisani skakavci. :mama:
Jedino gore bi bilo da ih potom pofrigaš za ručak.

Gnoj u glavi. :mama: :crying: :mama:

Jebemti... :gaah:
Tužit ću te Zec, čim se ona odvoji od potomka. :raspa:
Karlinjo

Post 05 Oct 2012, 19:49

ex anais » wrote:Spavanje sa skakavcima. :mama:
Mrtvi usisani skakavci. :mama:
Jedino gore bi bilo da ih potom pofrigaš za ručak.
Al su skroz mali, možda 5 - 10mm veličine. Ako ne upališ svjetlo nema ih, al' uvijek gori neko svjetlo pa ih uvijek i ima nešto.
Gnoj u glavi. :mama: :crying: :mama:

Al' dobro je sad. Ovo je trebalo biti upozorenje da popraviš te zube jer rijetko, ali nekad se može dogoditi ozbiljno sranje.
Tužit ću te Zec, čim se ona odvoji od potomka. :raspa:
Mislim da ona voli skakavčetinu, ... to je u neku nogu srodnik zečevima. :D
Eks

Post 05 Oct 2012, 19:51

Karl Jozef » wrote: Al su skroz mali, možda 5 - 10mm veličine. Ako ne upališ svjetlo nema ih, al' uvijek gori neko svjetlo pa ih uvijek i ima nešto.
To onda nisu skakavci. Možda je to ono zeleno što meni ulijeće. Prije sam ubijala, a onda su me prestali dirati pa sam se sažalila. Imaju krila.
Al' dobro je sad. Ovo je trebalo biti upozorenje da popraviš te zube jer rijetko, ali nekad se može dogoditi ozbiljno sranje.
Znam. :(
Mislim da ona voli skakavčetinu, ... to je u neku nogu srodnik zečevima. :D
Koji kompliment. :rofl:
Karlinjo

Post 05 Oct 2012, 19:58

ex anais » wrote:[
To onda nisu skakavci. Možda je to ono zeleno što meni ulijeće. Prije sam ubijala, a onda su me prestali dirati pa sam se sažalila. Imaju krila.
Imaju krila al' im nije strano i skakat, tj. imaju krila al' pod oklopom i većinom skakuću, samo u sobu dolijeću zrakom, po sobi se većinom kreću skačući.

Htio sam ti nać sliku al' pojavio se ovaj post u tražilici, evo vidiš da nisam lud i drugi to rade:
http://www.forum.hr/showpost.php?p=9740218&postcount=4
Znam. :(
Al' se bojiš zubara pomalo a?
Koji kompliment. :rofl:
Ako će se zbog čega ljutiti mislim da je to zbog komplimenta ove vrsta. :D
Eks

Post 05 Oct 2012, 20:06

Svašta. Da usisavanje. :D

Ne bojim se nego sam lijena. Dobro, vađenja se bojim, ali velik dio otpada i na lijenost. :D

Sad sam zamislila Zec kao ogromnog skakavca. :trk:
Karlinjo

Post 05 Oct 2012, 20:15

ex anais » wrote: Ne bojim se nego sam lijena. Dobro, vađenja se bojim, ali velik dio otpada i na lijenost. :D
A dobro. Mislim ja se bojim. Ne bojim se ovog kapitalističkog zubara koji ne štedi na drogama za zube, dok ovaj socijalistički zubar kaže da sam veliki dečko - jesam k velik, samo sam visok.

I što kažeš kada n-ti put "zaboraviš" otići vaditi zube. :rofl:
Sad sam zamislila Zec kao ogromnog skakavca. :trk:
disclamer: kao što smo vidjeli meni su skakavci OK, ne ubijam ih, ne tjeram, tek tu i tamo usisam, ... e da i mislim da su skakavci jako pametni i tako to ... :rofl:
Zekoslawa

Post 05 Oct 2012, 20:35

Ša je?

1. Eksačo, čestitam! Meni ga nitko ne daje. :(

2. Nije još narastao velik i snažan. :(

3. Eventualno bi se moglo reći da nalikujem bogomoljkama. :zubo:

4. Ofco, runo ti se zapetljalo, papak ti se zagnojio, rep ti se zakovrčao, brabonjak ti se zaglavio dabogda.

:madkava:
Karlinjo

Post 05 Oct 2012, 20:49

Zekoslawa » wrote:3. Eventualno bi se moglo reći da nalikujem bogomoljkama. :zubo:
Oćete priču o bogomoljkama, oćete? Oćete.

Sjedim ja pred kompom, a noge mi vire kroz prozor. Samo je lampica upaljena. Odjednom mi nešto skoči na nogu, pogledam ono se sjena projicira na prozor tako da neki kukac preko cijelog prozora miče ticalima. Bogomoljka. :horor:
4. Ofco, runo ti se zapetljalo, papak ti se zagnojio, rep ti se zakovrčao, brabonjak ti se zaglavio dabogda.

:cerek:
Zekoslawa

Post 06 Oct 2012, 01:10

Karl Jozef » wrote: Oćete priču o bogomoljkama, oćete? Oćete.

Sjedim ja pred kompom, a noge mi vire kroz prozor. Samo je lampica upaljena. Odjednom mi nešto skoči na nogu, pogledam ono se sjena projicira na prozor tako da neki kukac preko cijelog prozora miče ticalima. Bogomoljka. :horor:
Jesi joj rekao "Gregore, jesi to ti"? :D

(Sjedi on za kompom, a noge mu vire kroz prozor - sasvim uobičajen položaj. :D)

P.S. Eksačo, daj nemoj srat, nemaš život, šta se praviš. :rolleyes:
Karlinjo

Post 06 Oct 2012, 01:21

Zekoslawa » wrote: Jesi joj rekao "Gregore, jesi to ti"? :D
Ne, moja ženska strana se pokazala u svojoj punini. Vrisnuo sam ko zadnja tj. prva :confused: čkapi. Toliko da se cijela familija sjatila misleći da me netko kolje. :rofl:
(Sjedi on za kompom, a noge mu vire kroz prozor - sasvim uobičajen položaj. :D)
Od tad više ne vire a i dobar sam prema ovim malim skakavcima. Možda sam ih prije ubijao pa su dozvali mamu ili tako nešto.
P.S. Eksačo, daj nemoj srat, nemaš život, šta se praviš. :rolleyes:
Nema život al' ima rokovnik. :zubo:
Zekoslawa

Post 06 Oct 2012, 01:25

Karl Jozef » wrote: Ne, moja ženska strana se pokazala u svojoj punini. Vrisnuo sam ko zadnja tj. prva čkapi. Toliko da se cijela familija sjatila misleći da me netko kolje.
:facepalm: :vidiga: Ajme majko.
Od tad više ne vire a i dobar sam prema ovim malim skakavcima. Možda sam ih prije ubijao pa su dozvali mamu ili tako nešto.
Pa jeste se barem pomolili zajedno vas dvoje bogomoljaca i to? :zubo:
Nema život al' ima rokovnik. :zubo:
Dobar je rokovnik, al ovdje je ekipa. :raspa:

Garant piše dnevnik sada.

Nego, meni ti rokovnici redovito ostanu prazni. Jerbo se ne mogu odlučiti na što da ih potrošim, pa na kraju imam praznih iz 2005. ili tako nešto. Eksačo, oš? :D
Karlinjo

Post 06 Oct 2012, 01:33

Zekoslawa » wrote: :facepalm: :vidiga: Ajme majko.
A štaću. Mislim taj kukac sigurno ima 20cm nije se s time za zajebavat.

Ne tipkaj ono što ti pada sada na pamet. :o
Pa jeste se barem pomolili zajedno vas dvoje bogomoljaca i to? :zubo:
Ne. Ja vrisnuh i skočih na plafon a bogomoljka je odletjela na krevet. Ja sam je naravno odmah htio utamanit, no kako je to sve bilo u sekundi brat je došao i spasio ju - dan dva držao u nekakvom akvariju a onda pustio.
Nego, meni ti rokovnici redovito ostanu prazni. Jerbo se ne mogu odlučiti na što da ih potrošim, pa na kraju imam praznih iz 2005. ili tako nešto. Eksačo, oš? :D
Pa da si štogod radila u to vrijeme bili bi puni. :D
Zekoslawa

Post 06 Oct 2012, 01:41

Karl Jozef » wrote: A štaću. Mislim taj kukac sigurno ima 20cm nije se s time za zajebavat.

Ne tipkaj ono što ti pada sada na pamet. :o
Neću ništa napisati o stvarima od 20 cm koje počinju na "k", a završavaju na "c" i s kojima se nije zajebavati. Evo nisam. :o
Ne. Ja vrisnuh i skočih na plafon a bogomoljka je odletjela na krevet. Ja sam je naravno odmah htio utamanit, no kako je to sve bilo u sekundi brat je došao i spasio ju - dan dva držao u nekakvom akvariju a onda pustio.
Zanimljivo iskorištavanje stilogenog potencijala glagolskih vremena. Aorist dočarava kako je on u sekundi skočio na plafon, a bogomoljka u perfektu mirno letjela do kreveta. :D
Jel u akvariju imala dovoljno vode, krunicu i ostale potrepštine? :zubo:
Pa da si štogod radila u to vrijeme bili bi puni. :D
Kenj, kenj... :rolleyes:
Imam i iz 2008. i 2009. i 2010. i svašta. :durica:
Karlinjo

Post 06 Oct 2012, 01:50

Zekoslawa » wrote: Neću ništa napisati o stvarima od 20 cm koje počinju na "k", a završavaju na "c" i s kojima se nije zajebavati. Evo nisam. :o
Ne sviđa mi se kad si poslušna. :zubo:

Ovo je trebalo biti nešto u stilu, Vuk sit i ovce na broju tj. ovce na broju i vuk sit.
Zanimljivo iskorištavanje stilogenog potencijala glagolskih vremena.
Ovo zvuči kao kakva dijagnoza. :rofl: Ovo je očito nešto tako grozno da ni HJP ne pomaže za prijevod. :facepalm:
Aorist dočarava kako je on u sekundi skočio na plafon, a bogomoljka u perfektu mirno letjela do kreveta. :D
Kakve su to boleštine, aorist i perfekt. I samo da znaš profesorica hrvatskog u mom formativnom razdoblju je bila komunistica. Tako da se zna tko je kriv za moju nepismenost. :D
Jel u akvariju imala dovoljno vode, krunicu i ostale potrepštine? :zubo:
Ne, nismo joj dali mužjaka da ga pojede.
Kenj, kenj... :rolleyes:
Imam i iz 2008. i 2009. i 2010. i svašta. :durica:
Pa kako si onda tako brzo diplomirala? :D
Zekoslawa

Post 06 Oct 2012, 01:55

Karl Jozef » wrote: Ne sviđa mi se kad si poslušna.
Netipičan Matan, moram priznati. :zubo:
Ovo je trebalo biti nešto u stilu, Vuk sit i ovce na broju tj. ovce na broju i vuk sit.
Je, ti ćeš meni što je trebalo biti. :rolleyes:
Ovo zvuči kao kakva dijagnoza. :rofl: Ovo je očito nešto tako grozno da ni HJP ne pomaže za prijevod.
Aj ne sramoti se, rekla sam ti da si to veoma zgodno dočarao. Samo šta to vridi kad on ne zna ni kako pohvala izgleda. :zubo:
Kakve su to boleštine, aorist i perfekt. I samo da znaš profesorica hrvatskog u mom formativnom razdoblju je bila komunistica. Tako da se zna tko je kriv za moju nepismenost.
Svi su oni krivi srce, samo ti nisi. :bicedobro:
Aorist i perfekt su ti neke komunističke pizdarije, ne treba te to mučiti. :D
Ne, nismo joj dali mužjaka da ga pojede.
Mučili ste je izgladnjivanjem? :(
Pa kako si onda tako brzo diplomirala? :D
Pa eto, brzo...brzo... Šta je tebi brzo, sve manje od 20? :D
Karlinjo

Post 06 Oct 2012, 02:05

Zekoslawa » wrote: Netipičan Matan, moram priznati. :zubo:
Ubio me ovaj liberalizam na sve strane. Čovjek se povodi za masama.
Aj ne sramoti se, rekla sam ti da si to veoma zgodno dočarao. Samo šta to vridi kad on ne zna ni kako pohvala izgleda. :zubo:
A da, pohvala na moje pisanje :cerek: pa dobro - može. Ovako i onako su kasni sati.
Svi su oni krivi srce, samo ti nisi. :bicedobro:
Eto vidiš da znaš. :D
Aorist i perfekt su ti neke komunističke pizdarije, ne treba te to mučiti. :D
Da ti znaš kad sam ja učio vremena i od koga ... :facepalm: to je više za PM.
Mučili ste je izgladnjivanjem?
A štaš, takva joj je sudbina. Što bi rekao mudri pjesnik s kraja 20 stoljeća - "puna zla i teška, pa se život nekad čini kao greška" ili tako nešto.
Pa eto, brzo...brzo... Šta je tebi brzo, sve manje od 20? :D
Dobro to je malo dugo, mislim da je 15 sasvim dovoljno. :D

Ex je bit će pospana. :zubo:
  • Information