Muška sigurna kuća
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 832 times
- Been thanked: 1585 times
Ne kenjaj kvake. Viđao sam i ja ljepše. Ali, bogme, i ševio ružnije...a unda » wrote: pa, tako tako. vise moras upalit fotosop u glavi nego sto su to neke fotke. ali, bolje ista nego nista.
Potpisi su za budale.
..fotke? ..kinki, lolo.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
..nisam jos dosao do sevljenja fotki..tako da vjerojatno i ne znam sto propustam.Hekatonhir » wrote:Ne dam fotke, taman posla. Pati.
Da li ih se u tom slučaju omota, ili se probuši rupa?..a unda » wrote: ..nisam jos dosao do sevljenja fotki..tako da vjerojatno i ne znam sto propustam.
..sta? hekaton ti je dao mislit?
..pa si mene nasla pitat? eno ti strucnjak pa mastajte.Ashtaroth » wrote:Znatižljena sam, svašta mi pada na pamet i volim promisliti kako se napravi, kad utažim znatiželju, idem dalje. Nemam potrebu realizirati svaki klinac za koji me zanima kako radi
- Stitch
- Head Honcho
Nije tebe našla nego si ovdje inventar. Izađi malo na zrak.
Potpisi su za budale.
Evo, imaš li ti kakve tinejđere doma?
Al' neke zajebane.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Nismo mi zli, nego ti nemaš mašte. Sjedni u pješčanik i igraj se sa sisom, ako nema druge djece.kukuriku » wrote:dosadno mi je. zašto nitko ništa ne piše?
uvjerena sam da svi negdje drugdje čitaju i pišu, a ovdje se tu i tamo virne. zli ste. zli. nemam se s kim igrati.
mamaaaaaaaaaaaaaa
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Umjesto što puno lupetaš bolje je pitaj što je s prove.vrrrlet » wrote:
Nismo mi zli, nego ti nemaš mašte. Sjedni u pješčanik i igraj se sa sisom, ako nema druge djece.
Znam da želiš.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Pitaj ju ima li žensku. Pitaj ju ima li žensku.
Kukuriku, što je s Prove?
Jel' još uvijek onako lijepa, i da li šepa?
Koliko znam, moji su dobri.
jel to može bit izmaštani pješčanik, s obzirom da mi RLfni nije pri ruci? ako može, zašto da se onda ograničim na priručnu sisu?vrrrlet wrote:
Nismo mi zli, nego ti nemaš mašte. Sjedni u pješčanik i igraj se sa sisom, ako nema druge djece.
Nek(v)arljiva.
Pa dobro, a jesu li bar tinejđeri?
jedan je. i mislim da još ne razmišlja o seksu.
Nek(v)arljiva.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
Pa Penelopa. Ona mi se činila takvom.
-
- Information
-