Josef?

Filmovi, serije, sve što gledamo
vrrrlet

Post 04 Oct 2011, 01:10

Niko gleda? Vidi san foršpan, kamera mi se čini ubojita, Tomcon je relativno kulturno odradija ovu stvar koju san čuja, a Aljinović je baš Jozef, nisan ni sumnja, Alje moj, nima ti do karvave juniforme.

Dvojumin se oli da odem u kino, oli da cekan da postane besplatno i dostupno klikon.

Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
Emericzy

Post 04 Oct 2011, 07:23

vrrrlet » wrote:Niko gleda? Vidi san foršpan, kamera mi se čini ubojita, Tomcon je relativno kulturno odradija ovu stvar koju san čuja, a Aljinović je baš Jozef, nisan ni sumnja, Alje moj, nima ti do karvave juniforme.

Dvojumin se oli da odem u kino, oli da cekan da postane besplatno i dostupno klikon.
Ajd' ako gledaš javi čemu je. I ja dvojim.
Ruralna

Post 04 Oct 2011, 10:35

Nisam vidila trejler, čula sam glazbu. Marko Perković je radio :zubo:

Pred par dana sam zamalo otišla na to, ali me nekako strah hrvatskih filmova, pa sam u zadnji tren odustala. Neka se javi jedan hrabri tko je pogledao film i javi ostalim je li sigurno :zubo:
Tupelo

Post 04 Oct 2011, 12:24

vrrrlet » wrote:Vidi san foršpan, kamera mi se čini ubojita.
Pivac je, kao i obično, odradio sjajan posao.
Na žalost, bio je jedini.
Ne vrijedi ni klika mišom. :o
...don't you know there ain't no devil that's just god when he's drunk
well this stuff will probably kill you let's do another line...
Tom Waits, Heartattack and Vine
vrrrlet

Post 04 Oct 2011, 12:47

Tupelo » wrote:
Pivac je, kao i obično, odradio sjajan posao.
Na žalost, bio je jedini.
Ne vrijedi ni klika mišom. :o
Daj nam malo argumentiraj, znaš da ti više nitko ne vjeruje unaprijed, malo mrziš dojilje, a malo bi dojila do osnovne.

Čitao sam neke kritike, dost' su pozitivne, kajjaznam, da je Tomcon mogao bit' tiši, ali da nije loš koliko bi neki mislili. Pa fotografija i kamera da su dobre, da je film pet puta jeftiniji od uobičajenih hrvatskih izdrka, a pet puta bolji.

Mislim da je dobio i Zlatnu arenu za specijalne efekte. Kakve su im eksplozije? Ima jurnjave autima?
Stitch
Head Honcho
Has thanked: 821 times
Been thanked: 1563 times
Post 04 Oct 2011, 13:56

I seksa? :D
Potpisi su za budale.
vrrrlet

Post 04 Oct 2011, 14:06

Hekatonhir » wrote:I seksa? :D
Navodno ima seksa i nasilja. Nadam se nekoj dobroj sceni silovanja, sramota je da tako posilovan narod u svojoj kinematografiji niti jednu suvislu scenu vojničkog silovanja.
Tupelo

Post 04 Oct 2011, 20:55

Kad su stigli materijali za Pulu svi su od Josefa puno očekivali i do zadnjeg se dana nitko nije usudio pogađati pobjednike budući da je Josef djelovao zbilja dobro, a i kritika ga je najavljivala kao favorita. Pivac je zbilja odradio jebački posao, a dobro su ga i ušminkali.
No, nakon odgledanog filma, reakcije publike i struke su bile mlake i loše, a film je kući otišao tek s jednom Arenom.
Ja sam ove godine iz razumljivih razloga :o preskočila Pulu, no gledao ga je muž i još dosta filmaša čijim preporukama vjerujem i osim oduševljenih pohvala za Pivca i vizualu - ništa drugo se nije imalo za reći.
Najviše kritika upućeno je katastrofalno zbrčkanoj i loše ispričanoj priči i mlitavoj režiji.
vrrrlet

Post 05 Oct 2011, 01:04

Tupelo » wrote:Kad su stigli materijali za Pulu svi su od Josefa puno očekivali i do zadnjeg se dana nitko nije usudio pogađati pobjednike budući da je Josef djelovao zbilja dobro, a i kritika ga je najavljivala kao favorita. Pivac je zbilja odradio jebački posao, a dobro su ga i ušminkali.
No, nakon odgledanog filma, reakcije publike i struke su bile mlake i loše, a film je kući otišao tek s jednom Arenom.
Ja sam ove godine iz razumljivih razloga :o preskočila Pulu, no gledao ga je muž i još dosta filmaša čijim preporukama vjerujem i osim oduševljenih pohvala za Pivca i vizualu - ništa drugo se nije imalo za reći.
Najviše kritika upućeno je katastrofalno zbrčkanoj i loše ispričanoj priči i mlitavoj režiji.
A Alje? Kaki mi je bija Alje? Njega puno volin, bra san kestene s njin, a proša je kalvariju ka tri Galicije.
Tupelo

Post 05 Oct 2011, 09:29

vrrrlet » wrote:A Alje? Kaki mi je bija Alje? Njega puno volin, bra san kestene s njin, a proša je kalvariju ka tri Galicije.
Korektan.
Alje i ja smo zajedno išli u isti razred u prvom srednje. I krvi smo mu se napili nakon što je morao reći da mu se mater zove Naranča :rofl: On je bio skins u to doba i bio je dirljivo problematično dijete. I jako neshvaćeno duhovit.
Doduše, išao mi je na živce jer nisam voljela skinse. :o
vrrrlet wrote:da je film pet puta jeftiniji od uobičajenih hrvatskih izdrka, a pet puta bolji.
Ovo baš i nije točno iako su mediji to tako prikazivali. Za tako male pare ne možeš snimiti film koji tako izgleda.
Film je od HAVC-a dobio 970 tisuća kuna, no Patljak je u njega uložio još jako puno svoje love te je film u konačnici koštao skoro 6 milijuna kuna i to bez najma tehnike budući da Patljak ima svoju tehniku.
Morticia

Post 05 Oct 2011, 09:36

Dobro, jel' ima toga za skinuti negdje po netu, sad ste me zainteresirali, a trenutno ne mogu u kino. :o
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia

Post 05 Oct 2011, 09:37

Zabogamiloga, jel' ja to potičem na piratstvo?! :eek: :eek: :eek:

Molim vas, šaljite odgovor na pm!
Fala. :zubo:
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
vrrrlet

Post 05 Oct 2011, 09:47

Tupelo » wrote:
Korektan.
Alje i ja smo zajedno išli u isti razred u prvom srednje. I krvi smo mu se napili nakon što je morao reći da mu se mater zove Naranča :rofl: On je bio skins u to doba i bio je dirljivo problematično dijete. I jako neshvaćeno duhovit.
Doduše, išao mi je na živce jer nisam voljela skinse. :o

Ja ga srećom nisam tada znao, jer sam bio panker. Upoznao sam ga kasnije kad smo postali bitno normalniji. Mislim, koliko se već može, ne bitno, nebitno.

@ Morticia, zašto ne možeš u kino? Fino malu za radijator, neće joj niš' biti za ta tri sata. Ili je odvedi mužu u podrum, nek' je on pričuva.
Morticia

Post 09 Mar 2012, 08:35

Gledali sinoć.

Vizualno odličan, sve drugo onako.
Al' nije baš da bih rekla da ga se uopće ne isplati gledati, uvjerena sam da smo se svi nagledali i puno, puno lošijih filmova.

Tomcon me ugodno iznenadio. :brukica:
Ze.

Post 12 Mar 2012, 14:57

Meni je film bio sasvim neloš i začuđujuće atmosferičan. A ja inače izbjegavam domaće uratke.
vrrrlet

Post 12 Mar 2012, 15:14

Zamoliti ću vas da mi ga proslijedite, ne mogu pitati Aljinovića :D kopiju pošto bi od mene bilo u redu da sam otišao u kino, ali moje sutra ću se pretvorilo u nikad.
Aaron Burr

Post 22 Feb 2013, 18:18

Meni osobno je ok kostimografija.Sve ostalo je promašaj.Fali puno toga.Nekako se vidi da je ispaljena lova,a li pita nije uspjela.
Hmm..ne znam što,ali fali puno.
Post hoc ergo propter hoc
  • Information