Vidiš, imam jabuka i oraha, moglo bi se napraviti.karambol » wrote:Gleda Mujo Hasu kako je sav tuzan i pita ga:
- sto je bolan?
A Haso kaze:
- Kako sta je, dobio sam otkaz iz restorana..
- Pa kako to?
- Pa dosla jedna Amerikanka u restoran i kada je dosao trenutak za desert, Amerikanka upita sta imamo, a ja lijepo ponudio "Would you like tufakju?"
....
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
No, kaj se čeka?Margarita » wrote: Vidiš, imam jabuka i oraha, moglo bi se napraviti.
Meni nije palo na pamet, a hvalio sam se kako su nam jabuke rodile ove godine toliko da su se nahranile ptice, stršljeni, susjedi, rodbina i mi svi doma...
Snjeguljica je živjela sa 7 muškaraca. Jasmine i Aladin su bili u zabranjenoj vezi.
Tarzan je hodao okolo polugol i pričao s majmunima. Trnoružica je završila s prvim koji ju je zbario.
Ivica i Marica jedva pobjegoše vještici koja ih je htjela pojesti. Pepeljuga je bježala po noći od kuće da bi išla na party. Pinocchio je bio lažljivac, a Robin Hood lopov...
Te su nam priče pričali dok smo bili mali i onda se čude kakva smo mi to generacija!
....
Tarzan je hodao okolo polugol i pričao s majmunima. Trnoružica je završila s prvim koji ju je zbario.
Ivica i Marica jedva pobjegoše vještici koja ih je htjela pojesti. Pepeljuga je bježala po noći od kuće da bi išla na party. Pinocchio je bio lažljivac, a Robin Hood lopov...
Te su nam priče pričali dok smo bili mali i onda se čude kakva smo mi to generacija!
....
Dječak plače pored puta, nailazi neki čovjek pa ga pita: "Što ti je sine?"
- "Umrla mi mama jutros."
Čovjek kaže: "O bože, strašno, hoćeš li da pozovemo svećenika?"
- "Nemojte, molim vas. Stvarno mi nije do sexa danas. "
- "Umrla mi mama jutros."
Čovjek kaže: "O bože, strašno, hoćeš li da pozovemo svećenika?"
- "Nemojte, molim vas. Stvarno mi nije do sexa danas. "
Mujo u bolnici, došla Fata u posjete:
-Mujo, moram ti nešto ispričati.
-Ajde Fato reci.
-Išla ja tako danas kod tebe i sjela u taksi, kad ono mi već pred bolnicu, ja oću platiti, a ono - nema novčanika!! I kažem ja to taksisti i on ti skrene u jednu malu uličicu i veli: Kad si već zaboravila novčanik, aj ti meni pjevaj ili mi ga ispuši.
-Ajoooj sram ga bilo. I koju si mu otpjevala?
-Mujo moj, nije meni bilo do pjevanja kad si ti u bolnici.
-Mujo, moram ti nešto ispričati.
-Ajde Fato reci.
-Išla ja tako danas kod tebe i sjela u taksi, kad ono mi već pred bolnicu, ja oću platiti, a ono - nema novčanika!! I kažem ja to taksisti i on ti skrene u jednu malu uličicu i veli: Kad si već zaboravila novčanik, aj ti meni pjevaj ili mi ga ispuši.
-Ajoooj sram ga bilo. I koju si mu otpjevala?
-Mujo moj, nije meni bilo do pjevanja kad si ti u bolnici.
Poslije mjesec dana kome, budi se Mujo i vidi Fatu svu uplakanu kako sjedi pokraj kreveta:
Mujo: - Fato, dodji blize da ti nesto kazem.
Fata sva sretna: - Sta je Mujo?
Mujo: - Sjecas li se kad sam izgubio pos'o i svi mi se smijali, a jedina si ti bila uz mene?
Fata: -Sjecam se.
Mujo: - A sjecas li se kad sam krenuo u privatni biznis i propao, ti si opet bila uz mene?
Fata: - Sjecam se.
Mujo: - A sjecas li se kad sam imao sudar i ti 10 dana nisi isla kuci iz bolnice, vec si sve bila uz mene?
Mujo: - a sjecas li se kad sam bio ranjen i tada si bila uz mene?
Mujo: - I znas Fato sta sam ja skonto?
Fata: - Sta ljubavi ?
Mujo: - Fato, ti si meni baksuzna !!!
Mujo: - Fato, dodji blize da ti nesto kazem.
Fata sva sretna: - Sta je Mujo?
Mujo: - Sjecas li se kad sam izgubio pos'o i svi mi se smijali, a jedina si ti bila uz mene?
Fata: -Sjecam se.
Mujo: - A sjecas li se kad sam krenuo u privatni biznis i propao, ti si opet bila uz mene?
Mujo: - A sjecas li se kad sam imao sudar i ti 10 dana nisi isla kuci iz bolnice, vec si sve bila uz mene?
Mujo: - a sjecas li se kad sam bio ranjen i tada si bila uz mene?
Mujo: - I znas Fato sta sam ja skonto?
Fata: - Sta ljubavi ?
Mujo: - Fato, ti si meni baksuzna !!!
Pa kak može biti 29, kad oktalno ima 8 znamenki, od 0 do 7?Margarita » wrote:Zašto matematičari brkaju Noć vještica i Božić?
Zato što je 31 oct = 25 dec
Meni Božić ispada 29 oct
3x8+1=2x10+5
Prejako...Margarita » wrote:Zašto matematičari brkaju Noć vještica i Božić?
Zato što je 31 oct = 25 dec
Meni Božić ispada 29 oct
Za Peru:
Na svijetu je samo 10 vrsta ljudi - oni koji znaju binarni sustav i oni koji ga ne znaju...
Vidi, znam ja sustav al sustav ne zna mene. Zanesem se pa pretjeram. Nisam ja kriva što je 12 = 1 puta 8 na prvu plus 2 puta 8 na nultu, tj. 10.judolino » wrote:
Na svijetu je samo 10 vrsta ljudi - oni koji znaju binarni sustav i oni koji ga ne znaju...
-
- Information
-