Meni su "kompromitirajuće" stvari zaštićene. Postoji programčić TrueCrypt koji je open source i ako staviš dovoljno veliki lozinku to je praktično nemoguće probiti. Tako ako crknem nitko neće moći uć u to i jednostavno će izbrisati.ex anais » wrote:A nije vas strah imati kompromitirajuće fotke na kompu, u slučaju da nedobog crknete pa to obitelj vidi?
Projekt s biroa na kavu (jednu, drugu, treću...)
Pa sad... Negdje imam, ali nadam se da do toga nikad nitko ne bi mogao doći sve da crknem.
Prestani, molim te. Sačuvaj to malo muškosti.Karl Jozef » wrote: Ne, al' imam sliku od prvog dana škole. Još uvijek imam tu vesticu u kojoj sam išao. Tad sam je mrzio totalno, sad mi je baš OK.
Ma je, ograničenje je bilo prvo deset, sad je pet istih proizvoda, ali dan po dan i napuniš frižider. Jebiga, sad više ne mogu razmišljati o tome.A ništa dva tri.Mislim da je ovdje ograničenje deset istih artikala u jednom danu da možeš uzeti ili ukupno, ili na jedan račun. Hmmm, nisam siguran.
Morat ću to napraviti. Samo treba to pronaći, sakupiti... :lijena:Karl Jozef » wrote: Meni su "kompromitirajuće" stvari zaštićene. Postoji programčić TrueCrypt koji je open source i ako staviš dovoljno veliki lozinku to je praktično nemoguće probiti. Tako ako crknem nitko neće moći uć u to i jednostavno će izbrisati.
Znači, imaš ih.
Tićica.Zekoslawa » wrote: A kako si ga ti zvao? Lulek?
Dropbox i tako to. Skriveni CD, nedajbože hidden files. Takve stvari ti ne prolaze ako netko hoće naći naći će.Zekoslawa wrote: Pa sad... Negdje imam, ali nadam se da do toga nikad nitko ne bi mogao doći sve da crknem.![]()
Pa zapravo i nemam puno slika al' imam tipa djete, pa prvi dan škole, zadnji dan škole, Božići, na krilu deda mraza i takve stvari. Možda ukupno ako stotinjak slika.ex anais wrote: Možda su tebi oštetili nešto od tolikog slikanja.
Pa da završim u zatvoru. Bili su oni neki Srbi u SADu i zbog takve slike su izgubili djecu na godinu dana, otac završio u ćuzi, ... ambasada je morala dovesti nekakvog stručnjaka ili što već da dokažu da je u ovim krajevima uobičajeno imati sliku golog djeteta dok se kupa ili što već.Akoš stavit sliku, ne moraš okolo naokolo. Samo stavi u spoiler.![]()
Karl Jozef » wrote: Tićica.
Op, op, novi detalj.na krilu deda mraza i takve stvari.
Pa da završim u zatvoru. Bili su oni neki Srbi u SADu i zbog takve slike su izgubili djecu na godinu dana, otac završio u ćuzi, ... ambasada je morala dovesti nekakvog stručnjaka ili što već da dokažu da je u ovim krajevima uobičajeno imati sliku golog djeteta dok se kupa ili što već.
Mislim, nije smiješno, ali pukla sam na ove krajeve dio.
Nemam.ex anais » wrote: Znači, imaš ih.
Taj programčić ti napravi jedan dokument kojem ti odrediš koliko je on velik npr. 4GB i onda je taj file uvijek velik 4GB kad ga pokreneš pomoću TrueCrypta onda ga računalo prepozna kao novi hard od 4GB i u taj hard stavljaš svoje podatke i kad isključiš program nemoguće je ući u podatke.
Naravno ako staviš dovoljno dugačku lozinku i to kvalitetnu dakle makar velika i mala slova i brojevi. Ako staviš npr. 6 znakova netko zainteresiraniji s nešto vremena to može probiti.
MaloZekoslawa wrote: Prestani, molim te. Sačuvaj to malo muškosti.
Naravno.Karl Jozef » wrote: Nemam.
Jebemu. Ali ja ne pamtim lozinke. Onda je moram negdje zapisati.Ako staviš npr. 6 znakova netko zainteresiraniji s nešto vremena to može probiti.[/size]
Možda žele konkurirati turskima, ipak su ih uništile.Zekoslawa » wrote:Zericu, točnije. Nego, koja je ovo meksička serija u kojoj se netko uvijek ševi kad mi je na ekranu usred noći? Otkad se ševi u meksičkim serijama?
A u turskima se ševe? Pored one grozomorne glazbe i žena crvene kose oni se ševe? Veseli neki narod.ex anais » wrote:
Možda žele konkurirati turskima, ipak su ih uništile.
Ajme, sjetih se sada da smo jednom raspravljali o ovoj crvenoj kosi s Teom. Gdje je ta žena, dovraga i bestraga?
Pitala si.Zekoslawa » wrote:Tićica.
A da.ex anais wrote: Mislim, nije smiješno, ali pukla sam na ove krajeve dio.
I što je najbolje tu djecu su stavili u katoličku udomiteljsku obitelj meksikanaca. Valjda su se trudili kulturološki biti dosta slični srpskoj obitelji pri odabiru.
Ne, oni su konzerve. Ali baš zato, ovi su možda uveli seks da ih bar nekako istisnu.Zekoslawa » wrote: A u turskima se ševe? Pored one grozomorne glazbe i žena crvene kose oni se ševe? Veseli neki narod.
Karl Jozef wrote: I što je najbolje tu djecu su stavili u katoličku udomiteljsku obitelj meksikanaca. Valjda su se trudili kulturološki biti dosta slični srpskoj obitelji pri odabiru.![]()
![]()
Ne velike šifre ne pamtiš tako. Primjer kako to možeš je sljedeći. Primjerice rečenicuex anais » wrote: Jebemu. Ali ja ne pamtim lozinke. Onda je moram negdje zapisati.
Ja sam ex i imam kompromitirajuće slike koje se ovdje skrivaju
si prevedeš u
Jseiiksksos
ili još bolje
Js3i1ksksoS
gdje sam neka slova zamjenio sličnim brojkama. Tako rečenica može biti znatno dulja a ti samo upisuješ prva slova riječi te rečenice. Ovo gore ima 11 znakova a to je već dosta dobro.
Fala, tićice.Karl Jozef » wrote: Ne velike šifre ne pamtiš tako. Primjer kako to možeš je sljedeći. Primjerice rečenicu
Ja sam ex i imam kompromitirajuće slike koje se ovdje skrivaju
si prevedeš u
Jseiiksksos
ili još bolje
Js3i1ksksoS
gdje sam neka slova zamjenio sličnim brojkama. Tako rečenica može biti znatno dulja a ti samo upisuješ prva slova riječi te rečenice. Ovo gore ima 11 znakova a to je već dosta dobro.
-ex anais » wrote: Nadimak je pao. Predlažem novi nick.
Mrš u kuinju oba dvije.Zekoslawa wrote:Tićica.Jebote, tićica.
![]()
Idem slušat Thomposna.
Pa u male dijelove malo tko voli dirat.Karl Jozef » wrote: Neka nitko ne dira u moj mali dio svemira ...
Tićica. Boktejebo, tićica.Karl Jozef » wrote: -
Mrš u kuinju oba dvije.![]()
Idem slušat Thomposna.Neka nitko ne dira u moj mali dio svemira ...
Ja sam malo pospana.
Da tićica.
A daj prstani, crkavam.
Muči, naplakala sam se ko rosna godina otkad sam pročitala tičicu. Tičica, ej.
-
- Information
-