Projekt s biroa na kavu (jednu, drugu, treću...)
Ovaj već izgleda ko ptica, mi ipak govorimo o tičici.
Ajme, tičice, od srca ti fala.
Ja sam se oduzela kad sam to našla. Odma sam htjela reć stavi ga za avatar, al' nisam htjela da to bude kap koja prelila čašu.Karl Jozef » wrote:A daj, sad je i meni smješno.
Sviđa mi se ota beštija, kad sam razmišljao o avataru tako nešto mi je bilo u glavi.
Pa u avataru će bit tičica. Ali ja hoću da bude novi nick Tićica i da ima taj avatar.Zekoslawa » wrote: Ovaj već izgleda ko ptica, mi ipak govorimo o tičici.
Ajme, tičice, od srca ti fala.
Ali, ali, što onda s ovim:ex anais » wrote:
Pa u avataru će bit tičica. Ali ja hoću da bude novi nick Tićica i da ima taj avatar.
Tićica.
Rep može biti plavi, taman.ex anais » wrote:I da, ja bih mu na trbuhu dodala plavo, da bude crven bijel i plavi.
Bože, pa tićica je nastala parenjem ovce i ptice i na slici vidimo rezultat.
A di je izgubila pola kvaćice?
A o tome treba razmisliti. Možda tamo.ex anais » wrote: Pa u avataru će bit tičica. Ali ja hoću da bude novi nick Tićica i da ima taj avatar.
A da.Zekoslawa wrote: Rep može biti plavi, taman.
Al' koja je to beštija zapravo?
A tićica, bogati, šta bi bilo.
Seks je bio žešći.Zekoslawa » wrote: A di je izgubila pola kvaćice?
Skoro sam na glas počela urlati.Zekoslawa wrote: A tićica, bogati, šta bi bilo.
Ima i ova opcija, ali nekako mi je ovo premaskulino za Tićicu

Je, tamo. Dođi mi na ŽuD kao Tićica.
Kakva će bit nego otvorena. Skupa lete.
Dovršila si. Nadam se da si upila, dio savjeta.Zekoslawa » wrote:Jesam vam se pohvalila da sam pročitala Žužinu knjigu? Oće to tako kad si na birou.![]()
Da istina, od sad kad kod ćuješ pticu takve stvari će ti bit na pameti.Kako ću ja više ikad ostati ozbiljna kad čujem ptičice, a počet će za koju uru? Kad vidim nečijeg ljubimca?
Jesam sve, sve ikad. sad je prosljeđujem svima okolo, postoji čak i red čekanja.Karl Jozef » wrote: Dovršila si. Nadam se da si upila, dio savjeta.
Ae, kako da ne pomislim na njega, reci ti meni.
Da istina, od sad kad kod ćuješ pticu takve stvari će ti bit na pameti.
-
- Information
-