uuuuuEuklid wrote:Ja zovem da izrazim sućut a kaže čovjek da još nije ni poletio...
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
ako tko ima stare vešmašine, frižidere, televizore, znam nekog tko besplatno odvozi.
tu su mi, kod prozora, deru se da kavu ne mogu piti
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Kanta vode i fijuuuuuPješčana » wrote:ako tko ima stare vešmašine, frižidere, televizore, znam nekog tko besplatno odvozi.
Euklid » wrote:onda su bolje one prozirne vrećice za zamrzavanje,
napuniš ih do pola, zavežeš i fijuuuu s 14. kata
osobito dolaze do izražaja zimi
Čakovečki urlatori iz tamića: "KRUMPIIIIIIIIIRAAAAAAA!!!!"
Moj susjed s 8. kata bacajući na njih krupir: "EVO TI NA JEBENOG KRUMPIRA!"
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
karambol » wrote:
Moj susjed s 8. kata bacajući na njih krupir: "EVO TI NA JEBENOG KRUMPIRA!"
A šta kad idu oni koji se revu LUBENICAAAAA?
'if you fall, i'll be there' (floor)
Euklid » wrote:onda su bolje one prozirne vrećice za zamrzavanje,
napuniš ih do pola, zavežeš i fijuuuu s 14. kata
osobito dolaze do izražaja zimi
karambol wrote:
Moj susjed s 8. kata bacajući na njih krupir: "EVO TI NA JEBENOG KRUMPIRA!"![]()
Jeste grozni, ja nisam mislila ozbiljnoEuklid wrote:
![]()
A šta kad idu oni koji se revu LUBENICAAAAA?
Učitelj ispituje djecu u razredu što žele biti kad odrastu. Dođe red
na malog Ivicu: "Želim biti milijarder, otići u najskuplji noćni klub
i tamo pokupiti najbolju drolju, pokloniti joj milijun dolara vrijedan
Ferrari. Želim apartman u Copacabani, dvorac u Parizu, putovati po
svijetu, neograničenu Visa karticu i sa droljom voditi ljubav 3x
dnevno."
Učitelj šokiran odgovorom, zgrožen djetetovim ponašanjem odluči
ignorirati odgovor i pita slijedećeg učenika: "A ti Marice?"
Marica: "Želim biti Ivičina drolja!!"

na malog Ivicu: "Želim biti milijarder, otići u najskuplji noćni klub
i tamo pokupiti najbolju drolju, pokloniti joj milijun dolara vrijedan
Ferrari. Želim apartman u Copacabani, dvorac u Parizu, putovati po
svijetu, neograničenu Visa karticu i sa droljom voditi ljubav 3x
dnevno."
Učitelj šokiran odgovorom, zgrožen djetetovim ponašanjem odluči
ignorirati odgovor i pita slijedećeg učenika: "A ti Marice?"
Marica: "Želim biti Ivičina drolja!!"
marica razmišlja pragmatično
moja kćer je nedavno imala za zadaću pisati o zanimanjima i, između ostalog, što ona želi biti kad odraste
napisala je da će biti stočar i ratar
ali me nakon par dana došla, u panici, priupitati da li se mora postati ono što su napisali u zadaći
Meni je san bio voziti helikopter i svima pri slijetanju sjebavati frizure....MightyMe » wrote:Meni je dream job bia radit na peškariji.
Ja sam htjela biti vještica
Imala sam kao mala slikovnicu o vješticama i vilenjacima i jedna vještica je imala iste prugaste dokoljenke kao ja, istu crnu haljinu i istu crvenu kosu. Kad sam to vidjela nije bilo dvojbe.
Još sam učila (iz iste slikovnice) prizivati kišu i kuhati čarobne napitke (uglavnom od blata). Šteta što mi je karijera otišla u sasvim drugom smjeru
Još sam učila (iz iste slikovnice) prizivati kišu i kuhati čarobne napitke (uglavnom od blata). Šteta što mi je karijera otišla u sasvim drugom smjeru
Desire makes slaves out of kings.
Nije kasno!Éowyn » wrote:Ja sam htjela biti vješticaImala sam kao mala slikovnicu o vješticama i vilenjacima i jedna vještica je imala iste prugaste dokoljenke kao ja, istu crnu haljinu i istu crvenu kosu. Kad sam to vidjela nije bilo dvojbe.
Samo rodi žensko dijete i pusti ga da se uda. Zet će odmah uočiti tvoje dokoljenke, haljinu i kosu...
bila sam večeras na Danima svemira
imala sam priliku slušat gledatelja građanima koji je krenuo objašnjavati, na temi o postanku i održivosti svemira, kako svi mi imamo vibru, i ako vibraš da si opušten i loher i sve, možeš plivat ležerno iznad gladnog krokodila i ovaj te neće napasti jer će skužiti tvoju vibru

imala sam priliku slušat gledatelja građanima koji je krenuo objašnjavati, na temi o postanku i održivosti svemira, kako svi mi imamo vibru, i ako vibraš da si opušten i loher i sve, možeš plivat ležerno iznad gladnog krokodila i ovaj te neće napasti jer će skužiti tvoju vibru
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Euklid » wrote:Bliži se vrijeme gripe i pravi je čas da se ljudi cijepe.
Maločas se jedan savjestan građanin sam cijepio u haustoru
došla sam doma, i otvorim prozor, upalim komp, i idem malo surfat prije psavanja. i neko trubi li ga trubi, onak, ko da sjedi na trubi od auta. otvorim prozor jače, nije trubljenje, nego netko svira saksofon
sad ne znam dal da proglasim ovo seksi ili remećenjem reda i mira
Čudi me kak se Židovi nisu sjetili vibrat u Aušvicu, da su se opustili, sigurno im niš ne bi bilo...Pješčana » wrote:bila sam večeras na Danima svemira![]()
![]()
imala sam priliku slušat gledatelja građanima koji je krenuo objašnjavati, na temi o postanku i održivosti svemira, kako svi mi imamo vibru, i ako vibraš da si opušten i loher i sve, možeš plivat ležerno iznad gladnog krokodila i ovaj te neće napasti jer će skužiti tvoju vibru![]()
Bacio bih ja tog pedera među krokodile pa nek vibra, pička mu materina šarlatanska!
znači, bila sam na predavanju, na kojem je na kraju predavanja bilo pitanja iz publike.
iiiiiiiiiii ondaaaaaa...
se javio građanin koji je počeo pričat o krokodilima, kuiš?
inače, čitala sam knjigu o dušama gdje duše pričaju kako su odabrale to iskustvi ratnih logora u WW2. zanimljivo štivo
iiiiiiiiiii ondaaaaaa...
se javio građanin koji je počeo pričat o krokodilima, kuiš?
inače, čitala sam knjigu o dušama gdje duše pričaju kako su odabrale to iskustvi ratnih logora u WW2. zanimljivo štivo
Teško.Euklid » wrote:Dobro jutro Pjescana, jesi se naspavala ti meni?
Bit će da je i dalje u nekim ozonima, ionima, primamtijajajamama i tako to...
U stvari, jebeš sav ovaj komplicirani svijet s njegovima matematikama, fizikama, medidicinama i i tim sranjima - treba samo dobro vibrirat, evriting els iz pičkin dim...
-
- Information
-