sta je sad ovo? malo smo se uzbrcili, a? malo smo zivnuli, a? nemoj pretjerivat, proces je to, nego kazi sta te sad muci.
Psihokauč - upomoć!!!!
Kad je mene išta mučilo? Ne mijenjaj temu unda. Reci nam što te tišti. Pusti to van iz sebe. Ne valja ti to držat u sebi. Evo, svi smo tu domaći. Neće te nitko osuđivat. I da hoće, u ovoj državi dok te osude ti još pet puta stigneš bit kriv. Sve će bit OK unda, ne brini, nigdar ni bilo, da ni nekak bilo..a unda » wrote: sta je sad ovo? malo smo se uzbrcili, a? malo smo zivnuli, a? nemoj pretjerivat, proces je to, nego kazi sta te sad muci.![]()
Happy Easter!
eto cemu ja sluzim. nesto sam vam kao karlov medo..
Karl zasigurno još tog medu drži na krevetu. Biće ga i mama čisti od prašine.
sta spin, di?
pa si sad, na meni nasla prestat psovat? ajd, ne znam zasto, ali shvatit cemo to kao neki napredak..
aisling » wrote: Kad je mene išta mučilo? Ne mijenjaj temu unda. Reci nam što te tišti. Pusti to van iz sebe. Ne valja ti to držat u sebi. Evo, svi smo tu domaći. Neće te nitko osuđivat. I da hoće, u ovoj državi dok te osude ti još pet puta stigneš bit kriv. Sve će bit OK unda, ne brini, nigdar ni bilo, da ni nekak bilo
Dakle, undo?
..a unda » wrote: sta spin, di?
pa si sad, na meni nasla prestat psovat? ajd, ne znam zasto, ali shvatit cemo to kao neki napredak..
Ajde, reci nam što te muči.
A znaš onu: ako malo tražiš, još manje ćeš dobit'. Tako da si na dobrom putu.Zekoslawa » wrote:![]()
![]()
![]()
Nećem ni kobasicu, ni pečenicu. To me podsjeća na prošli Božić, ko onoga na onoj temi na forumhaeru. Prošli sam Božić naime imala oboje. Čak i svekra s kojim sam tamanila pečenicu.![]()
Želim kobasicu povrh pečenice, kruha povrh pogače i sve ostalo, neskromna sam.
I hvala što me shvaćaš doslovno, to još nisam iskusila. :šmokljo:
I koga briga imaš li ili nemaš što ispričati, unda će umjesto tebe.
Imam i ja nekih želja, zapravo su dosta slične tvojima, al šta ću, pomirila sam se s trenutnom situacijom.
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
tema? koja je tema? kazi s kojom se temom druzis, pa cu ti rec kakav sam.aisling » wrote: Kad je mene išta mučilo? Ne mijenjaj temu unda. Reci nam što te tišti. Pusti to van iz sebe. Ne valja ti to držat u sebi. Evo, svi smo tu domaći. Neće te nitko osuđivat. I da hoće, u ovoj državi dok te osude ti još pet puta stigneš bit kriv. Sve će bit OK unda, ne brini, nigdar ni bilo, da ni nekak bilo
sta mene tisti? i ti bi to htjle znat? stvarno nisi normalna. jel ti znas onu staru matematicku pitalicu, problem..?
lete patke. gleda ih jedna patka sa jezera i kaze..dobrojutro, sto pataka.
a jedna patka odozgo kaze..
nije nas sto, vec da nas je od toga polovina i od toga cetvrtina i ti sama, tek onda bi nas stotina bila.
Bil te ubilo dat malo podrške undi? Ajd, možeš ti toSerenità » wrote:
A znaš onu: ako malo tražiš, još manje ćeš dobit'. Tako da si na dobrom putu.![]()
Imam i ja nekih želja, zapravo su dosta slične tvojima, al šta ću, pomirila sam se s trenutnom situacijom.
Kad se male ruke slože... svi se glože, svi se glože
Happy Easter!
Je, i dva u dvanaest četiri. Sve znam...a unda » wrote: tema? koja je tema? kazi s kojom se temom druzis, pa cu ti rec kakav sam.
sta mene tisti? i ti bi to htjle znat? stvarno nisi normalna. jel ti znas onu staru matematicku pitalicu, problem..?
lete patke. gleda ih jedna patka sa jezera i kaze..dobrojutro, sto pataka.
a jedna patka odozgo kaze..
nije nas sto, vec da nas je od toga polovina i od toga cetvrtina i ti sama, tek onda bi nas stotina bila.
Bit će sve OK unda, ne brini, bit će OK, jednom, nekad
Happy Easter!
ne znam zasto, nisam veliki poklonik nika kejva. ono, postujem, draze mi ga je cut na radiju nego rozgu, ali previse taj prica, a malo svira..
Istina, Cohen je bolji...a unda » wrote: ne znam zasto, nisam veliki poklonik nika kejva. ono, postujem, draze mi ga je cut na radiju nego rozgu, ali previse taj prica, a malo svira..
Nego, otvori nam se.
Pa mislim da bi moglo. On pari najuravnoteženiji tu, a vodim se onom da izgled vara. Tko zna do čega bi moglo doći ako on odčepi?aisling » wrote: Bil te ubilo dat malo podrške undi? Ajd, možeš ti to
Kad se male ruke slože... svi se glože, svi se glože
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
bih rado, ali ne znam zasto, pocelo mi se odjednom spavat.. :aj mi nadji onaj moj smajli sta zijeva:
Kvragu...a unda » wrote: bih rado, ali ne znam zasto, pocelo mi se odjednom spavat.. :aj mi nadji onaj moj smajli sta zijeva:
Zaboravi da sam ga spomenula.
Viš' sad kad sam promislio. Zapravo postojao je "medo".ex anais » wrote: Karl zasigurno još tog medu drži na krevetu. Biće ga i mama čisti od prašine.
Dugo godina sam na krevetu imao mali jastućić s nekakvom pticom nacrtanom na njemu.
Zašto se ne čudim da je tićica u pitanju.Karl Jozef » wrote: Viš' sad kad sam promislio. Zapravo postojao je "medo".
Dugo godina sam na krevetu imao mali jastućić s nekakvom pticom nacrtanom na njemu.Sad imam normalna dva jastuka.
A nikad nisu, al nije to nego je naziv nezaboravan.Karl Jozef » wrote: Zato što ti misli nisu čiste.
Da. Toliko da je čini se vječno unakažen.ex anais » wrote: A nikad nisu, al nije to nego je naziv nezaboravan.
-
- Information
-