Bolje vam je nego meni.
Svim trkeljašima koji će je dakle dočekati ovdje, 2013. mislim, želim dobar provod! Upamtite: kakvi ste prvi dan u godini, takvi ćete biti cijelu godinu.
+1Zekoslawa » wrote:... vi kako znate.
Bolje vam je nego meni.![]()
![]()
Svim trkeljašima koji će je dakle dočekati ovdje, 2013. mislim, želim dobar provod! Upamtite: kakvi ste prvi dan u godini, takvi ćete biti cijelu godinu.
Viš, nisam to gledala na taj način.Karl Jozef » wrote:
Zapravo smanjuješ pisanje. Onda forum mislim nije ni trajao punih godinu dana, tako da si sada u punih godinu dana skupila oko 5000 postova. Dođe mi da te pitam jel' sve uredu.
Ako dobro računam ovako nabrzinu smanjila si forumarenje ovdje za jedno 50%. Zamisli da si izgubila 50% težine u godinu dana. Do kraja sljedeće ćeš tim tempom poluraspada do kraja sljedeće godine imati oko 12500 postova.ex anais » wrote: Viš, nisam to gledala na taj način.
Karl Jozef » wrote: Ako dobro računam ovako nabrzinu smanjila si forumarenje ovdje za jedno 50%. Zamisli da si izgubila 50% težine u godinu dana. Do kraja sljedeće ćeš tim tempom poluraspada do kraja sljedeće godine imati oko 12500 postova.
Ja idem na javnu veselicu.ex anais » wrote: Ajme, počelo je svirat.
Zbog toga sam najviše sretna što neću ostat doma. Riga mi se više od tih javnih veselica koje ja moram slušat.
Odoh i ja. Mislim ne prat kosu ali odoh.Idem praz kosu. :zec
Ups
Jao, suza će mi kanut, svo troje imamo šifot večerasOdoh i ja. Mislim ne prat kosu ali odoh.![]()
Sretna nova godina svima.
Zekoslawa » wrote:Još sam tu.![]()
Moram i ja petat kosu.I nalakirati još par noktiju.
Barbari jebeni, mitraljez ću nabaviti.
Srećom, nisam više u centru. Ali ću biti jerbo je pity tulum u kući na rivi. A tamo me možda dočeka Rozga, uopće ne znam tko će me sve dočekati.
Kod tebe je već došao rani srednji vijek.Zekoslawa » wrote: Barbari jebeni, mitraljez ću nabaviti.
Ovco!Karl Jozef » wrote:Još ste tu.
Mda, gdje ...
Ja se iskilavi od ostavljanja postova a ti vidiš tek onaj od prije 10 minuta.kakvi smo da zakasnimo, pa ostanemo četati.
Nakon što si je petala ...ex anais » wrote:sušam kosu
muči, imam crveni šal i dio crvenog donjeg rublja i crvenu torbu. eto ti na 2013o!!!!Karl Jozef » wrote: Nakon što si je petala ...
Glede ovog što si se sasjekla. Crvena kažu nosi sreću, ... još se malo sasjeci.:crni humor:
Vizualiziram.ex anais » wrote: muči, imam crveni šal i dio crvenog donjeg rublja i crvenu torbu. eto ti na 2013o!!!
U čemu je problem. Kapu na glavu i to je to.ajme ne ovo će bit dan vlage u kosi, whyyyyyy o why
mrš
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests