Tko ne guta, dobit će ječmenac!

Stare teme i začeci foruma
Eks

Post 08 Jan 2013, 10:56

..a unda » wrote: 3 u 1..jel to onaj kapucino u kesici? :D
Je. Al je jači od kapućina. :D
da sam mala sirena
:S :S :rofl: :rofl:
s druge strane, na neki nacin zavidim onima koji mogu strusit dnevno pet sest espresa, tj ima onih za koje mi se cini da ih kava smiruje. da ja sad popijem jednu kavu, mogla bi mi posluzit samo zato da u trku dodjem do hitne..:zubo: :D
ha, to sam ja radila jedno vrijeme, nije završilo dobro :rofl:

al ja stvarno volim te bućkuriše.. samo kad bi bili beskofeinski, al opet, onda mi nije toliki gušt. a jebeš ga.

Beau

Post 08 Jan 2013, 11:01

..a unda » wrote: mislim, mozes, mozes ti pusit bez da pijes nesto, ali neces. :D
A, jebiga, kad ne volin nasuvo pušit :o :D
Morticia

Post 08 Jan 2013, 11:01

Mislim da us meni ta jutarnja kava i cigareta točno ovo što je unda napisao- odgoda.

Onako, kupim si još tih pola sata vremena prije nego što se moram ulovit u koštac s danom. :o
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Beau

Post 08 Jan 2013, 11:04

Morticia » wrote:Mislim da us meni ta jutarnja kava i cigareta točno ovo što je unda napisao- odgoda.

Onako, kupim si još tih pola sata vremena prije nego što se moram ulovit u koštac s danom. :o
Pa da. Tko bi me digao ujutro da znam da mi dan počinje nečim ružnim.
Morticia

Post 08 Jan 2013, 11:05

BoDerek » wrote: Pa da. Tko bi me digao ujutro da znam da mi dan počinje nečim ružnim.
Ali u principu jednako lijepo, ako ne i puno ljepše, bilo bi npr. plesat ujutro.
Ili pročitat jedno poglavlje knjige.
Ili samo buljit u sunce.

Al' smo stvorili naviku, tj. ovisnost, prvenstveno za nikotinom, a onda i kofeinom.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 08 Jan 2013, 11:06

BoDerek » wrote: A, jebiga, kad ne volin nasuvo pušit :o :D
pa eto, dakle, mozes, ali ne volis, tj radis ono sto volis i to je ono, kako bih rekao..ok. :D
Eks

Post 08 Jan 2013, 11:09

Baš guštam u ovom nesu, a pri kraju je :mama: opet ću se navuć. :rofl:
..a unda
Undaminator

ex anais » wrote:..

al ja stvarno volim te bućkuriše.. samo kad bi bili beskofeinski, al opet, onda mi nije toliki gušt. a jebeš ga.
pa da, ima u tom kofeinu nesto, bezkofeinske te stvari mi nemaju ni isti okus, niti miris, a osim toga nije to sto posto dekofeinizirano. :D

pa eto i ti..ne zelim rec da bilo koga osudjujem radi neceg i to ne samo zato jer bih onda trebao najgore sebe osudit, nego, jednostavno, sma valjda znas sta oces, zasto oces, sta volis, zasto volis..ili uopce ne trebas znat zasto volis, nego je tako i sta sad..takvi smo mi ljudi, takav je zivot..:D
Beau

Morticia » wrote:
Ali u principu jednako lijepo, ako ne i puno ljepše, bilo bi npr. plesat ujutro.
Ili samo buljit u sunce.

Al' smo stvorili naviku, tj. ovisnost, prvenstveno za nikotinom, a onda i kofeinom.
:rofl: plesat ujutro.

jeste, prvo je bila ovisnost pa onda taj ritual.
Ja sam spavalica i muku mučim ujutro s dizanje. Ali nije mi problem se dignut i sat vremena ranije samo radi te kave. A mogu pušit i pit kavu usput dok se spremam, i mogu funkcionirat i bez te kave.
Ali, onaj tren kad čujem ogavni zvuk alarma, ja tad znam da ću prvo meračit u kavi, a za dalje me nije briga. I to mi treba, samo da lakše preživim alarm :mama:
Eks

Post 08 Jan 2013, 11:11

..a unda » wrote: pa da, ima u tom kofeinu nesto, bezkofeinske te stvari mi nemaju ni isti okus, niti miris, a osim toga nije to sto posto dekofeinizirano. :D

pa eto i ti..ne zelim rec da bilo koga osudjujem radi neceg i to ne samo zato jer bih onda trebao najgore sebe osudit, nego, jednostavno, sma valjda znas sta oces, zasto oces, sta volis, zasto volis..ili uopce ne trebas znat zasto volis, nego je tako i sta sad..takvi smo mi ljudi, takav je zivot..:D
ja volim, ali nije da mi baš čini dobro :zubo:

tebi je lako, ti ne voliš. :o
..a unda
Undaminator

Post 08 Jan 2013, 11:12

Morticia » wrote:
Ili samo buljit u sunce.

e, to, ovisnost, ali nisam siguran da je to ovisnost o nikotinu i kofeinu. tj jest, poslije to bude ta ovisnost, ali uzrokic je negdje drugdje, taj uzrokic koji nas cini ovisn..ovisnob..ovisnibilnima, kako bi se to reklo? :D
Beau

Štela sam reć da i da nisam ovisna o kavi i cigarama, mislim da bih svejedno imala neki jutarnji ritual za bolji početak dana.
Pješčana

kad mogu, znam se dić ujutro i gledat u sunce :cerek:
savršen početak dana.
nego, što se tiče makjata, mene je uvijek zbunjivalo zašto konobari pitaju oćul hladno ili toplo mlijeko. nisam do ove teme imala pojma da postoje pravila :D

ja sam trenutno na čistoj turskoj kavi, i paše mi. malo je bilo čudno na početku ne imati mlijeko u njoj, ali sada mi savršeno paše takva.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
..a unda
Undaminator

Post 08 Jan 2013, 11:14

ex anais » wrote:
ja volim, ali nije da mi baš čini dobro :zubo:

tebi je lako, ti ne voliš. :o
a kako si ti to zakljucila? paris emerici. :zubo: :D

ok, nista, sta ti rec, pati i budi ponosna na tu patnju, budi zrtva i misli da volis.. :D :D
Eks

Post 08 Jan 2013, 11:15

..a unda » wrote: a kako si ti to zakljucila? paris emerici. :zubo: :D

ok, nista, sta ti rec, pati i budi ponosna na tu patnju, budi zrtva i misli da volis.. :D :D
poše, toliko sam pisala o sebi da me svi već znaju. :brukica:

nisam ponosna na patnju, nisam, nisam, ne volim. :durica:

a da, sjetih se, voliš mirisati kavu. uf. znam kako ti je. :tuzni:
Morticia

Post 08 Jan 2013, 11:26

..a unda » wrote: e, to, ovisnost, ali nisam siguran da je to ovisnost o nikotinu i kofeinu. tj jest, poslije to bude ta ovisnost, ali uzrokic je negdje drugdje, taj uzrokic koji nas cini ovisn..ovisnob..ovisnibilnima, kako bi se to reklo? :D
Kod mene nema puno dileme, ja sam kroz život bila ovisna o svemu i svačemu, od cigareta preko kave do alkohola i doga, a uzrokić je u sjebanosti, šta sad. :o :zubo:

Bitno da je pošteno autodestruktivno. :trio:
..a unda
Undaminator

Post 08 Jan 2013, 11:27

Pješčana » wrote:kad mogu, znam se dić ujutro i gledat u sunce :cerek:
savršen početak dana.
nego, što se tiče makjata, mene je uvijek zbunjivalo zašto konobari pitaju oćul hladno ili toplo mlijeko. nisam do ove teme imala pojma da postoje pravila :D

ja sam trenutno na čistoj turskoj kavi, i paše mi. malo je bilo čudno na početku ne imati mlijeko u njoj, ali sada mi savršeno paše takva.
da, ima sto stvari s kojima bi bilo ljepse zapocet dan nego s kavom i cigaretom. ok, ne kazem da nema drazi i u toj kavi i cigareti i da s vremena na vrijeme, ko se time bavi, moze i na takav dan zapocet, ali kad postane rutina, kad takve egzogenalije koje smo sami naturili sebi tko zna radi cega i koga, postanu npr regulator naseg metabolizma :zubo: , onda mi se cini da to stvarno postaje ona dosadna rutina, strojna repetitivnost i ne zna se vise ko kome sluzi, mi kavi i cigareti ili oni nama. :D
i onda, kad dostignemo taj stupanj rutine, onda to postane nas karakter, identitet, ponos, ustroj, ego i sto vec sve ne. :D

kako do ove teme nisi znala da postoje pravila? pa postoje. cemu sluze pravila? pa da bi ih izmislili. :D

ma ta neka kavna pravila su vrlo opcenita. onda kad se nadje neki kruzok istomisljenika, onda pokusavaju lansirat svoju modu, trend, uvest pravila, pa to onda postane tradicija, pa zakon, kultura..a sve je to ustvari u pocetku nastalo iz zajebancije i dosade. :D

a konobari pitaju..ko zna zasto. valjda misle da moraju pitat, mozda zele izbjeci neugodnosti koje su imali prije (iako, ne znam kako bih prepoznao jel mi u makjato stavilo vruce/toplo mlijeko..valjda se to vidi po tome sto hladno mlijeko duze ostane..objedinjenije :D u kavi, ne znam).

meni je slicno kad idem kupit pet deka gavriloviceve. prije je gavriloviceva uzvijek bila gavriloviceva, danas kad pitam gavrilovicevu, pitaju me..a jel zimske, a kad pitam zimsku, pitaju me..jel gavriloviceve? niako na zelenu granu.. :cheer:
..a unda
Undaminator

Post 08 Jan 2013, 11:38

ex anais » wrote:
a da, sjetih se, voliš mirisati kavu. uf. znam kako ti je. :tuzni:
miris kave je odlican. a i inace, meni su mirisi nesto kao..memorija, hard disk..smel disk. :D
tako i miris kave mi izaziva sjecanja, slike..eto, od najranijeg djetinjstva. mogao bih knjige napisat s opisima slika, tj mirisa, kako se mirisi mijesaju, provlace..meni npr gradovi..dosta gradova ima svoj miris..ok, ako je to miris.
npr, kad brodom dodjes u italiju, sidjes s broda (jasno i svaki brod ima svoj miris..mora bit da sam u prijasnjim zivotima barem pet puta bio neka zvijer, pas, vuk, nesto.. :D ), sidjes s broda, nakon par koraka, ka dprodju svi oni mirisi u vezi mora, nafte..oplahne te miris kave. mislim, ono, moras kao mis iz carobne frule slijedit taj miris ic na kavu, sta drugo? :D
..a unda
Undaminator

Post 08 Jan 2013, 11:40

Morticia » wrote:
Kod mene nema puno dileme, ja sam kroz život bila ovisna o svemu i svačemu, od cigareta preko kave do alkohola i doga, a uzrokić je u sjebanosti, šta sad. :o :zubo:

Bitno da je pošteno autodestruktivno. :trio:
e, sad bi ti htjela odma pobjec u uzrokic sjebanosti i izvuc se. ne ide to bas tako, nemoj meni to prodavat.. :D :D
blue
Asgard

Post 08 Jan 2013, 11:40

BoDerek » wrote: A, jebiga, kad ne volin nasuvo pušit :o :D
Navodno cigarete dehidriraju. Ni ja nikad ne zapalim ako nemam pri ruci nešto tekuće, što ne smije biti voda. Ne nužno kavu i nikad ujutro (mislim da bi mi pluća pregorila), ali ne mogu zamislit da zapalim, a da ne mogu popit što :zubo:

3 u 1 mi je grozan :mama:
Morticia

Post 08 Jan 2013, 11:42

..a unda » wrote: e, sad bi ti htjela odma pobjec u uzrokic sjebanosti i izvuc se. ne ide to bas tako, nemoj meni to prodavat.. :D :D
:nono:

Nisam pobjegla u uzrok sjebanosti, nego uzrok ovisničkog ponašanja.
Sjebanost.
Uzrok sjebanosti je nešto drugo, al' o tome nekom drugom, luđom prilikom. :zubo:
Eks

Post 08 Jan 2013, 11:43

..a unda » wrote: miris kave je odlican. a i inace, meni su mirisi nesto kao..memorija, hard disk..smel disk. :D
tako i miris kave mi izaziva sjecanja, slike..eto, od najranijeg djetinjstva. mogao bih knjige napisat s opisima slika, tj mirisa, kako se mirisi mijesaju, provlace..meni npr gradovi..dosta gradova ima svoj miris..ok, ako je to miris.
npr, kad brodom dodjes u italiju, sidjes s broda (jasno i svaki brod ima svoj miris..mora bit da sam u prijasnjim zivotima barem pet puta bio neka zvijer, pas, vuk, nesto.. :D ), sidjes s broda, nakon par koraka, ka dprodju svi oni mirisi u vezi mora, nafte..oplahne te miris kave. mislim, ono, moras kao mis iz carobne frule slijedit taj miris ic na kavu, sta drugo? :D
Upravo to. :cerek:
..a unda
Undaminator

Post 08 Jan 2013, 11:48

blue » wrote: Navodno cigarete dehidriraju. Ni ja nikad ne zapalim ako nemam pri ruci nešto tekuće, što ne smije biti voda. Ne nužno kavu i nikad ujutro (mislim da bi mi pluća pregorila), ali ne mogu zamislit da zapalim, a da ne mogu popit što :zubo:

3 u 1 mi je grozan :mama:
..zato se duhan ovlazi, fino se polize cigareta, natanane, s gustom.. :facepalm:

ne da mi se sad pricat koliko puta sam doslovno automatski ponovio tu radnju, pokret, gdje sve, u kakvim situacijama..i kako su me ljudi gledali. a i zene. :facepalm:

a, jebiga, ko ce pazit na sve. :o

..ali, ne bas malo od tih ljudi koji su se tome cudili, preuzeli su su tu naviku i godinama, dan danas rade isto..eto, toliko im je to bilo egzoticno..ili sam im mozda bio nekakav autoritet, ko zna. :D
Eks

Post 08 Jan 2013, 11:50

:rofl: :rofl:

Misliš, vrh samo ili? To sam negdje vidjela, ali ne sjećam se gdje. Vjerojatno kod starije generacije.
..a unda
Undaminator

Post 08 Jan 2013, 11:50

Morticia » wrote:
:nono:

Nisam pobjegla u uzrok sjebanosti, nego uzrok ovisničkog ponašanja.
Sjebanost.
Uzrok sjebanosti je nešto drugo, al' o tome nekom drugom, luđom prilikom. :zubo:
vidi, htio sam samo rec da i mi imamo dovoljno i svojih problema. opusti se. svi smo sjebani vise ili manje i ne mos ti nama vise manje sjebanima prodavat svoju sjebanost.. :D :D
  • Information