Istina, istina.
Tko ne guta, dobit će ječmenac!
Tebi je to smiješno. I meni. Pače, gadi mi se. Ali gle; Starbucks je upravo na tome natukao milijarde i širi se svijetom kao pošast. Ima nešto u ljudskom biću što ga tjera prema idiotizmu u kafiću.karambol » wrote:
"Dobar dan. Izvolite."
"Mali makijato, molim vas, ali u veliku šalicu, vrlo kratki sa samo par kapi mlijeka...ono, pet, šest i natren...i čašu vode bez leda, ne prehladnu, iz pipe, al' pustite nek' malo iscuri da ne smrdi po cijevima..."
![]()
![]()
![]()
Aupišku!
Ili...
"Dobar dan. Izvolite."
"Dobar dan. Ja bi vas molio produženi espreso u malu šalicu, s toplim mlijekom i stavite, onako, malo pjenice, čist' da pokrije malo, onak'...ma, kužite me, ne? I smeđi šećer molim lijepo...
Za kolegu mi dajte dupli u veliku šalicu bez mlijeka, samo s pjenom, ali onako do vrha i malo čokolade gore s dva natrena..."
Da sam kojim slučajem konobar - nosio bih pištolj. Veliki.
Koja od onih 267 vrsta, od kojih svaka ima 62 podvarijante s aromatskim dodacima?Euklid » wrote:Kava u Starbucksu je očajna. Ima okus po kartonu.
Uz jedno 16-17 eksperimenata, moguće je i kod njih naći nešto što liči na kavu. Onako, rekao bi čovjek kava. A košta sedam puta više.
Jebote, ako mrzim što od zapadne potrošačke kulture to je Starbucks. Čak mi je i McDonalds draži. On se bar ne pravi da je Masterchef.
I meni.Euklid » wrote:Kava u Starbucksu je očajna. Ima okus po kartonu.
Ma, zapravo sam najviše alergična na te kave od 2,5 dcl.
Hrpa mlijeka i pjene.
odakle si sad starbaks izvadio? a sve je pocelo s (ne)obicnom kavom sa slagom..pa ma kako je mi nazivali. mislim, sta ima starbaks veze s ovim?Emericzy » wrote: Tebi je to smiješno. I meni. Pače, gadi mi se. Ali gle; Starbucks je upravo na tome natukao milijarde i širi se svijetom kao pošast. Ima nešto u ljudskom biću što ga tjera prema idiotizmu u kafiću.
zasto si se samo zaustavio na kaficima? kafici su samo nase najjasnije ogledalo. tj, ogledalce..
ok, starbaks, evo..
http://www.yagmourian.com/gaston/blog/2 ... starbucks/
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
I još je vrela za popizdit.BoDerek » wrote:
I meni.
Ma, zapravo sam najviše alergična na te kave od 2,5 dcl.
Hrpa mlijeka i pjene.
7 puta opečem jezik prije nego se uvjerim da je neću moći piti bar pola sata
'if you fall, i'll be there' (floor)
Starbucks je destilatex anais » wrote:Meni to uvijek djeluje prekrasno na slikama, ali nisam nikad probala. doduše, meni je i Mc djelovao prekrasno na slikama pa sam doživjela šok kad sam probala. I vidjela.
površnosti i cinizma
u sjajnom omotu poklon nam dat
podlog kapitalizma
Dec it.Emericzy » wrote: Starbucks je destilat
površnosti i cinizma
u sjajnom omotu poklon nam dat
podlog kapitalizma
Sad se bojim vidjeti New York.
Zato ja ne pijem čajeve. Nikad se o'ladit.Euklid » wrote: I još je vrela za popizdit.
7 puta opečem jezik prije nego se uvjerim da je neću moći piti bar pola sata
Evo i mene, evo i mene.... 
(just passing by....bok Žderek Bobica
)
Nego, samo ovo da esam
sve
I kao ideja i kao koncept i kao sve 
I kao misao naravno
(just passing by....bok Žderek Bobica
Nego, samo ovo da esam
Film
I kao misao naravno
Misliš Čakofčanka
Čekaj još malo pa ćeš se tek zbilja raspametit
Žurim
There is a certain type of misanthropy which is much better as a social attitude than this cheap, charitable optimism
Slavoj pjeva kao slavuj
Pa, evo, dobro sam. Dok pušim i pijem, dobro sam.ali » wrote:A kako si ti Bobo?
Di sine znam kad sam te zadnji put vidjela uopće
![]()
Jes ok? Samo pušiš i piješ biće
Jesi ti dobro? I kakva Čakofčanka, zaboga??
Op, op ovo sam previdjela?
Kolko još malo??
Čekaj, a zašto si ti rekla cakankaBoDerek » wrote: Pa, evo, dobro sam. Dok pušim i pijem, dobro sam.![]()
Jesi ti dobro? I kakva Čakofčanka, zaboga??
SitnooBoDerek wrote: Op, op ovo sam previdjela?![]()
Kolko još malo??![]()
Ma ne znam točno al u svakom slučaju ne puno
Par tjedana
Pa kad si mi cakana
Oli je to nešto čudno?
A sad ti reci zašto Čakofčanka, te jebi vrag
-
- Information
-