..a unda » wrote:
Ne mogu... pričat.
Treba mi kletva, mislim pozitivna, hitno, hitno, hitno, hitno.
euklid spava. pricaj..
Ti znaš jel je...a unda » wrote:..ajebiga, ko to vidi..
..ma nije, nije..ma nema veze, zabucala si. tj samo da ti je neucit.
Kamo lipe sriće da je tako kod mene...a unda » wrote:..eto. najpametnije ti je ic lec. jutro je pametnije od veceri. to znaci da ces za par sati bit pametnija nego sada.
e, tako valja..ordnung und streberaj..ex anais » wrote:
Kamo lipe sriće da je tako kod mene.![]()
![]()
Niš, vojnička disciplina od sutra, tj. od danas i zatvorit sve, zazidat i gledat svoja posla.
Ne postoji pravo mjesto. Za prave ljude, sva su mjesta prava. Jesi li ti pravi ljud?Chilimama » wrote:sanjala sam noćas vrlo san i probudila se u zagonetki..zagonetci , ne znam što će emer reći po tom pitanju mada me više muči što bi reko o snu, a napose jer sam u snu vidila i zmiju koja me skoro napala , a glede izgleda i građe tog gmaza , ne znam jel da se obratim na susjedni topik o velkim U.
Dakle, nalazila sam se u nekom stovarištu i u neko doba su uletila dvojica maskiranih tipova i zaprijetili oružjem da ih pustim da uzmu što im treba. Kad su nestali iz vidokruga ja sam pozvala policiju koja nije došla a ja sam nešto otvarala zidove iza kojeg se nalazila velika rupa a iz rupe se ta zmija izmigoljila i bila je velika i to poprilično, usto i hrabra pa se onako gizdavo uspela do izlaza iz rupe , a ja u strahu samo ubacim neki kamen ne bi li joj spriječila izlaz...
e, pa sad
gle
tu su dva bitna čimbenika: rupa i zmija
U prirodi su prirodna ali u snu baš i nisu jerbo ta rupa nije trebala biti tu a zmija još manje..
eto
ogolila sam se
pa sad , ne znam, ima li ovaj san neku skrivenu poruku i značenje ili se to ja bojim izdaje , skrivenih motiva, lažnih prijatelja; možda eventualnog duga i troškova?
Nego, jesam li ja na pravom mjestu ?
Da mi je znat
Emericzy » wrote: Ne postoji pravo mjesto. Za prave ljude, sva su mjesta prava. Jesi li ti pravi ljud?
Glede rupe i zmije...
Po mojoj primitivnoj logici i potpunom nepoznavanju tumačenja snova, velika i moćna zmija treba ići u rupu, a ne iz nje izlaziti. U tebe je obrnuto. A što je eklatantni primjer situacije gdje su stvari obrnute od onoga kako bi trebalo biti? Nejebica.
Ergo, muči te nejebica, vjerojatno u širem smislu te riječi.
Trebaš naći nekog uz kog ćeš se priviti, da se mazi i tetoši, a tko zna, možda bude još nečega.
To ti ide bez recepta.
Želim ti da nađeš način. Ako uspiješ, javi i meni. Jako jako jako dobro bi mi došlo. Onako, baš jako.Chilimama » wrote:zapravo, ja bi nekako do para..
Da nisam zapsala jučer, bacila bih ja neke čini. Bolja sam vještica od Euklida
..daj, zakuhaj meni jedno..dvajst miljuna eura, ako nije problem. vidis da nam treba love i cilimami, i emeru..
Ups, sad sam se sjetila da ti još nisam natalnu kartu napravila
Ako se ikad uspijem bogato udati, sve ću vas zbrinuti. Do nedavno sam živjela u nadi da ću se udomiti u neki malo bolji harem negdje na Bliskom istoku, ali čula sam iz prve ruke da oni ne žene strankinje..a unda » wrote:
..daj, zakuhaj meni jedno..dvajst miljuna eura, ako nije problem. vidis da nam treba love i cilimami, i emeru..
mogu ti dat metodolski hint, ako oces. znas onog koji je dosao na pazar i pitao posto grozdje? pita on..posto kilo grozdja. kaze mu prodavac..dvajst kuna. pita ovaj..a posto jedna boba grozdja? kaze prodavac..jedna boba?..boba? paaaa, jeda boba..nista, ne dodje nista. a kaze ovaj prvi..nu mi der nabobaj dvatri kila..![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests