Boja
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
E. Što je tema? Jel pitaš koje nam je boje ili što mislimo o bojanju "južnih" dijelova?
O boji ne vodim računa, ali frizura mi je jako bitna. Ne baš jako.
Ko voli nek izvoli.
Meni je to idiotski , ali ko sam ja...Ja sam po tom pitanju ionako zatucana pa ne podržavam ni implantate u sise, obraze , gujcu osim ako su opravdani zbog preinake unakaženih dijelova tijela izazvanih nekom zloćudnom bolešću, prometnom nesrećom, požarom, , ali ako te preinake vraćaju stari izgled. Sama estetika u svrhu praćenja trenda mi nije nikako jasna ali , eto, kažu da sam zato ljubomorna. NIsam.
Ruzicasta, veliš? pa jel mora bit baš te boje? Postoji li određena nijansa i samo ta ili ima više tonova? Ma , pitam radi topika, zapravo m ene zanima previše, ali rado ću se družit s vaa ako krene ekipa na tu temu
Ko voli nek izvoli.
Meni je to idiotski , ali ko sam ja...Ja sam po tom pitanju ionako zatucana pa ne podržavam ni implantate u sise, obraze , gujcu osim ako su opravdani zbog preinake unakaženih dijelova tijela izazvanih nekom zloćudnom bolešću, prometnom nesrećom, požarom, , ali ako te preinake vraćaju stari izgled. Sama estetika u svrhu praćenja trenda mi nije nikako jasna ali , eto, kažu da sam zato ljubomorna. NIsam.
Ruzicasta, veliš? pa jel mora bit baš te boje? Postoji li određena nijansa i samo ta ili ima više tonova? Ma , pitam radi topika, zapravo m ene zanima previše, ali rado ću se družit s vaa ako krene ekipa na tu temu
kurvanjski avatar, a
Zapravo, osnovna ideja pri postanju bila mi je: "Gle ovo!"Chilimama » wrote:E. Što je tema? Jel pitaš koje nam je boje ili što mislimo o bojanju "južnih" dijelova?
Ko voli nek izvoli.
Podnaslov: "isusekristemilibože"
Početak teksta: "Žene su glupe"
Zaključak na kraju teksta: "A svi smo krivi što ih činimo takvima."
Ali onda si mislim, jebiga, pa ekvivalenata za muškarce ima koliko hoćeš, samo su obično skuplji.
- Donna Sole
Veseljko je daltonist, rekla bi ja ..
al, dobro, svoji smo pa si mogu dat uduška ..oduška oću reć
al, dobro, svoji smo pa si mogu dat uduška ..oduška oću reć
kurvanjski avatar, a
Meni je suprotno.
Što se tiče 'uljepšavanja' lica i tijela, less is more.
Rezati kosu, bradu (tko je ima) i nokte na neku praktičnu duljinu i to je to, ako se mene pita.
Prekrajanje, bušenje, rezanje, farbanje... ne znam što mi je mrskije.
Nisam ni za neko posebno oblačenje niti kićenje nakitom. Nemam ništa protiv, volim vidjeti elegantno odijevanje, ali što je diskretnije, to mi se više dopada.
Što se tiče 'uljepšavanja' lica i tijela, less is more.
Rezati kosu, bradu (tko je ima) i nokte na neku praktičnu duljinu i to je to, ako se mene pita.
Prekrajanje, bušenje, rezanje, farbanje... ne znam što mi je mrskije.
Nisam ni za neko posebno oblačenje niti kićenje nakitom. Nemam ništa protiv, volim vidjeti elegantno odijevanje, ali što je diskretnije, to mi se više dopada.
Ha, to je fakat nepravedno jer za muske nema toga, a ima ih mnogo koji bi htjeli da bar imaju boju, kad ne mogu imati obujam i duzinu, vecine NBA kosarkasa ili kongoanskih mladica...pimpeka, ofkorz, ne vrata ili stopala, jel'?
A sto farmaceutska industrija ocito sustavno zanemaruje kako im se ne bi spocitavalo falusoidna opsesija... Ili vec tak' neka drustveno nepodnosljiva naljepnica im se zakeljila, ne bi li.
Ukratko...neka prodaju i boju za pimpeke, luleke, pisonje, kite, kare, qrce i ostale jednooke hidraulice visuljke...
Liberté, égalité, fraternité...?

A sto farmaceutska industrija ocito sustavno zanemaruje kako im se ne bi spocitavalo falusoidna opsesija... Ili vec tak' neka drustveno nepodnosljiva naljepnica im se zakeljila, ne bi li.
Ukratko...neka prodaju i boju za pimpeke, luleke, pisonje, kite, kare, qrce i ostale jednooke hidraulice visuljke...
Liberté, égalité, fraternité...?
Perzefona » wrote:Idem se sad osramotit pred oba bota i reć da nikad nisam čula za to izbjeljivanje.
Auuuuuuu....ja tek sad, potaknut tvojim postom, vidim kaj je to Margo napisala.....
Auuuu.... pa kako netko zna, vidi, spozna, skuzi, pozeli ili hoce izbjeliti pak??
I cime se to radi??
Ima varikina za pakove??
Vidjeti možeš u ogledalu. Ne znam za muške, ali feministice već pola stoljeća ženama preporučaju da upotrebljavaju ogledalo, e da bi se upoznale sa svojim "južnim dijelom" kako to zove Chilimama i postale si s njim dobre i razvile prijateljske odnose. Budući da su pičić i šupčić jedan do drugoga i prijateljski si namiguju, teško je gledati jednoga a ne vidjeti drugoga. I zbližiti se i prijateljske odnose razviti i s njime.karambol » wrote:Auuuu.... pa kako netko zna, vidi, spozna, skuzi, pozeli ili hoce izbjeliti pak??
Ako ne rabiš ogledalo, možeš saznati od partnera / partnerice.
A zašto poželi izbijeliti? Nemam pojma. Ima nas svakojakih. Meni se sviđa prirodna boja.
- Donna Sole
Sama se sebi čudeći, pozabavila sam se pa se "hrabro" odlučila raspitivati o raznolikosti boja, pa tako žene uopće nemaju ideju da postoji "poželjnija" ružičasta od manje atraktivne , a dečki vele da je boja sama po sebi nebitna i da nema te boje koja bi dala bolji dojam od okusa i ukusa vlasnice.
No, očito stižu nove struje i vjetrovi pa se tako i trend u "ružicama" prilagođava ... čemu ono? tržištu? ponudi? pa dokle tako?
No, očito stižu nove struje i vjetrovi pa se tako i trend u "ružicama" prilagođava ... čemu ono? tržištu? ponudi? pa dokle tako?
kurvanjski avatar, a
Prirodna boja je od svijetlo ružičaste do tamno smeđe. Kao i s kosom, od nordijsko plave, preko mrkvaste, smeđe do crne. Pa ipak žene (i muškarci) farbaju kosu. Pnekad pofarbam kosu i nokte, ponekad ne, kako mi dođe. I ne bi me čudilo da neko ponekad (ili uvijek) pofarba mađunožje (ili bradavice, nisam još za to čula ali mi je logičan slijed), ako to želi . Ili ako misli da mu partner to želi.Emericzy » wrote: A zašto poželi izbijeliti? Nemam pojma. Ima nas svakojakih. Meni se sviđa prirodna boja.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Zanimljivo. Dosad sam tu ponudu na internetu vidjela samo za Indijke - kako bi imale rodnice svijetle kao bjelkinje i time učinile svog muškarca sretnijim. Zadovoljnijim?
Sva sreća da je 19. stoljeće bilo dovoljno puritansko te je inzistiralo na blijedosti tena lica.
Sva sreća da je 19. stoljeće bilo dovoljno puritansko te je inzistiralo na blijedosti tena lica.
Ne razumijem se u rodnice i vulve jer ih ne viđam. Zato sam spomenula bradavuce i aureole jer pretpostvljam da bi moglo odgovarati bojom. I uvijek sam zavidjela curama koje to imaju smeđe. Nekako je istaknutije, zanimljivije. Ja sebi ovakva bezdlaka, bezbojna, bezpsovkna djelujem bezkarakterno.
Ja sam bio uvjeren da nisam 'konzerva' kaj se dotikavle seks tematike, ali sad se osjecam upravo tako gruntajuci o bojama....
Odbojno mi je skoro kao pisanje i drekanje...odnosno, ne bi me bas napaljivalo imati pak u svjetlijoj nijansi. Bizarno mi je...
Kuzim nokte, kuzim fetise, kuzim frizure i razna pomagala, ali ovo bas i ne...
Konzerva...
Odbojno mi je skoro kao pisanje i drekanje...odnosno, ne bi me bas napaljivalo imati pak u svjetlijoj nijansi. Bizarno mi je...
Kuzim nokte, kuzim fetise, kuzim frizure i razna pomagala, ali ovo bas i ne...
Konzerva...
Ma cek', da pojasnim... Pod razna pomagala sam mislio na vibratore, dildace, ulja za masazu i tako to, a pod fetise kuzim da se netko napaljuje na carape, haltere, nozne prste itd...
Ovo s guranjem boce mi isto spada u bizarnost...
Kazem da sam za hrvatske standarde dosta slobodoumna i tolerantna konzerva.

Ovo s guranjem boce mi isto spada u bizarnost...
Kazem da sam za hrvatske standarde dosta slobodoumna i tolerantna konzerva.
Nisi ti konzerva, ti si fosilni ostatak u mumificiranom sarkofagu zakopanom duboko u tresetištima.
Ali te stvari nemaju veze s karakterom.Margarita » wrote:Ne razumijem se u rodnice i vulve jer ih ne viđam. Zato sam spomenula bradavuce i aureole jer pretpostvljam da bi moglo odgovarati bojom. I uvijek sam zavidjela curama koje to imaju smeđe. Nekako je istaknutije, zanimljivije. Ja sebi ovakva bezdlaka, bezbojna, bezpsovkna djelujem bezkarakterno.
Kad imaš karakter, on jedan dio svoje moći preda i svim tim stvarima i one postanu karakterne.
Dijelovi tijela moraju sami po sebi imati neki posebni karakter samo ako ga njihov vlasnik nema.
...te me, u zadnjoj godini svog mandata, otkopala Mirjana Sanader u jednoj od kopackih akcija i pustila da zivim ispocetka na dnevnom svjetlu. Cim sam progledao logirah se na trkeljanje...Margarita » wrote: Nisi ti konzerva, ti si fosilni ostatak u mumificiranom sarkofagu zakopanom duboko u tresetištima.
Od tada sam u HaDeZejovoj glasackoj vojsci.
I guzicu si nafarbao bijelim i crvenim kvadratićima. Ili, ako si tradicionalist, srebrnim i crvenim.karambol » wrote:
...te me, u zadnjoj godini svog mandata, otkopala Mirjana Sanader u jednoj od kopackih akcija i pustila da zivim ispocetka na dnevnom svjetlu. Cim sam progledao logirah se na trkeljanje...
Od tada sam u HaDeZejovoj glasackoj vojsci.
![]()
-
- Information
-