Evo torta, zaželi želje i zamusaj njuškicu, ...

a onda i popi nešto

Živjela i uzdravlje !

Ujmeeeeeee, kako je cmicno ovo stvorenjce!Karl Jozef » wrote: sretan rođendan
mrmljmmmmrrrmrmljts-ts-ts :tare njuškicu: mrrrrrmlj Erm.... mrmlj.... Fala! ;ostalo joj malo marcipana na njušci:Evo torta, zaželi želje i zamusaj njuškicu, ...![]()
E nu, tebe ću pitati.a onda i popi nešto
Fala, runo moje milo!Živjela i uzdravlje !
Fala, pilet'no!MightyMe wrote:Najsritniji!!
![]()
![]()
Zekoslawa » wrote: Fala, runo moje milo!![]()

Pogledaj ponovno.SRETAN jebeni ROĐENDAN ZAREZ ZEKOSLAWA!!!![]()
Mrš. Umjesto da si me odmah upozorila.
Oh ne, ne tebi, nisam htjela Zec oduzeti spenkanje.
Aj piši! Znači, oću posal, oću nešto para, oću zekonju, oću tvora, oću...Radije zaželi želju
[spoiler][/spoiler]
A mi ti želimo društvo u ovoj rođendanskoj godini![]()
[spoiler][/spoiler]
Ups, kriva [spoiler]torta[/spoiler]
I da okončaš birotehnički staž.
Ne!
Jel čemu, a? Da ti nju pošalješ Karlu?MightyMe » wrote:Ma Karl je mila majka. Vidi ovo: "Pa i mi smo mislim mi nismo samo neprekinutost i limes funkcije + derivacije i to bi trebalo sad biti u ovom."
Moja kolegica s faksa.
Za idući ćeš dobiti kremu protiv bora.
Samo da Karl ne zapisujeAj piši! Znači, oću posal, oću nešto para, oću zekonju, oću tvora, oću...... posal i oću nešto para. Skromna sam!
![]()
Toga sam se bojala, ali zasad se držimo.
Sad ćeš vidit kad padne trkelj od ovoliko slika.![]()
Male tajne velikih stalkera.Kad si me ovo uslikala? Krasno sam ispala, priznaj!
Fala, stara!![]()
Neću za tvoj rođendan mora sve biti kako treba.
Što je najbolje ja to znam. Mislim svjestan sam da sam nepismen ali ima dosta kolega koji su još lošiji. Jednom je kolegi profesor vratio seminarski nakon pročitanih prvih nekoliko rečenica a tamo se stvarno ne traži posebna pismenost.MightyMe wrote:Ma Karl je mila majka. Vidi ovo: "Pa i mi smo mislim mi nismo samo neprekinutost i limes funkcije + derivacije i to bi trebalo sad biti u ovom."
Moja kolegica s faksa.![]()
Samo za tebe.
A ono, trudio sam se pregledati xyz filmića.ex anais wrote: Di je to iskopao.![]()
![]()
Pih, pa ja to koristim još od lani. Preventivno. Da si ti tako, sad ne bi bila sijeda.
Karl piše u tekicu: Oču po sal, oču nešto para (znači, benzina joj treba kupiti), oču zekonju (znači, jednoga konja i kvarat zeca), oču tvora (znači, oče tvoga. Ne, to znači moga?
Samo da Karl ne zapisuje
To otkad je majti admin više ništa ne pada.
Toga sam se bojala, ali zasad se držimo.![]()
Male tajne velikih stalkera.
Jesi, jesi, i ova kanta je lipi detalj. Sad tek vidim da piše frankestein com![]()
![]()
Nemoj neka bude sve baš kako treba neka i zareza bude neka cvjeta tisuću cvjetova neka sve ikad.Karl Jozef » wrote: Neću za tvoj rođendan mora sve biti kako treba.
Nemoj mi se kurvati po Majtijevom faksu samo da te ja vidim ovčurino jedna obična nevaspitana ću da te opizdim Babićem Finkom i Mogušem posred dupeta jel ti jasno?!Što je najbolje ja to znam. Mislim svjestan sam da sam nepismen ali ima dosta kolega koji su još lošiji. Jednom je kolegi profesor vratio seminarski nakon pročitanih prvih nekoliko rečenica a tamo se stvarno ne traži posebna pismenost.
Uglavnom vidio ono pošalji je Karlu. Pa sada može, što da ne. Zapravo mi je u razmatranju da sljedeći semestar slušam jedan kolegij na tvom faksu pa ono.
A u kosu si je utrljavala? Well, whatever works.Zekoslawa » wrote: Pih, pa ja to koristim još od lani. Preventivno. Da si ti tako, sad ne bi bila sijeda.![]()
Karl piše u tekicu: Oču po sal, oču nešto para (znači, benzina joj treba kupiti), oču zekonju (znači, jednoga konja i kvarat zeca), oču tvora (znači, oče tvoga. Ne, to znači moga?)
![]()
Šuti, ja sam ga danas već prepala, sad ti tu s otim aluzijama. Past će nam sve.To otkad je majti admin više ništa ne pada.![]()
E, e, jesi, jesi...![]()
![]()
Ma to je bilo dok sam pisala diplomski, vidit ćeš ti kako je to jednoga dana.Sad parim normalnija.
I ova isto tako. I boli je đon za to.Karl Jozef » wrote: Što je najbolje ja to znam. Mislim svjestan sam da sam nepismen ali ima dosta kolega koji su još lošiji. Jednom je kolegi profesor vratio seminarski nakon pročitanih prvih nekoliko rečenica a tamo se stvarno ne traži posebna pismenost.
Šta, šta, šta? Moš u inbokas, ako neš ovako.
Uglavnom vidio ono pošalji je Karlu. Pa sada može, što da ne. Zapravo mi je u razmatranju da sljedeći semestar slušam jedan kolegij na tvom faksu pa ono.
Ja imam samo bore smijalice i bore nadrkanice.
Šta, kome je danas padalo?Šuti, ja sam ga danas već prepala, sad ti tu s otim aluzijama. Past će nam sve.![]()
Istinu ne tražim, niti bih vam je dala.E, e, jesi, jesi...
Ne mogu ti na rođendan reć istinu.
Prošlo je vrijeme. Možeš ti kao mod ili Majti.Zekoslawa » wrote: Nemoj neka bude sve baš kako treba neka i zareza bude neka cvjeta tisuću cvjetova neka sve ikad.![]()
Miči taj zarez!!!!!!!!!![]()
Ne mogu ja, može samo Majti.Karl Jozef » wrote: Prošlo je vrijeme. Možeš ti kao mod ili Majti.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests