srjetni, 50-eti rodjendan zekoslawa!
Biži, muči, to je strogo čuvana tajna. Ko bi priživija tu sramotu...a unda » wrote:..os dovest te fine zene malo na trkeljanje?
..ne smis da ne vide sta ti trkeljas, jel tako?
Nešto kao Sanadar do prije koju godinu. Znaju da krade, ali ne znaju di, šta ni kako.
Glede babetine a štaš ...
Dabogda me i uvatili ko njega. To će značiti tri obroka i radno mjesto.Karl Jozef » wrote: Nešto kao Sanadar do prije koju godinu. Znaju da krade, ali ne znaju di, šta ni kako.
Glede babetine a štaš ...
Samo što bi moglo ispast da je radno mjesto u kuhinji ne u knjižnici.Zekoslawa » wrote: Dabogda me i uvatili ko njega. To će značiti tri obroka i radno mjesto.
..a jeel? a ti znas poneku tu njenu?Karl Jozef » wrote:Ja sam se malkoc na pola izdao ali mislim da je šteta sanirana.
ElliQuinn » wrote:Sretan rođendan, Zekoslawo! Poželjela bih ti sve najbolje, ali Hek se već ponudio.
Fala, Eliko!
I na njemu isto.
..sta je ponudio?ElliQuinn » wrote:Sretan rođendan, Zekoslawo! Poželjela bih ti sve najbolje, ali Hek se već ponudio.
Mislio sam svojim poznanicima...a unda » wrote: ..a jeel? a ti znas poneku tu njenu?
Njene ne znam.
Evo saće, za uru-dvi će početi stizati.
Jašta, mus je spreman! Još da mi je znat skuvat višnje...
Pa... imam iskustva.Karl Jozef » wrote: Samo što bi moglo ispast da je radno mjesto u kuhinji ne u knjižnici.
..a ja te bas htio pitat zasto ustvari ona njih skriva od nas.
Mislim da skriva njih od sebe...a unda » wrote: ..a ja te bas htio pitat zasto ustvari ona njih skriva od nas.
Ako ja ne znam i ne želim znati na što sve sličim u virtualnom obličju, šta one imaju znat.Karl Jozef » wrote: Mislim da skriva njih od sebe.Ko je vidio motat se po opskurnim forumima i tako to.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 810 times
- Been thanked: 1542 times
Da, ali... Na Forumhaeru bi dobila 30. Ovo je ipak manji forum.ElliQuinn wrote:Sretan rođendan, Zekoslawo! Poželjela bih ti sve najbolje, ali Hek se već ponudio.![]()
Potpisi su za budale.
-
- Information
-