svaka postena jest, nepostena ima..
Što je tu dobro?
mislis, kao na uss entrprajz?Perzefona » wrote:Mislila sam da se odmaknemo od pjesme.
Mislila sam na one što se druže nakon prekida i to...
sta, bi, htjela, da, kazem?Perzefona » wrote: Šta, kažeš, Unda?
Jer ni to ne vjerujem. Onako, vidiš neku nakon mnogih godina i prvo ti krv poleti dolje. Ili hoćeš reći da muškaraci hodaju gradom i inače tako... uzdignutih udova? Grad je pun lijepih žena.![]()
Nadalje, taman da se i jest dogodilo baš to, pa nećeš nasrtat tako valjda. I nisam rekla da se tjelesne reakcije događaju sračunato. Nego da bi u tom slučaju, bilo sračunato pokušati da se realizira takav poriv i da to bude razlog za stavljanje ruku na ramena i žicanje poljupca,
Dakle, ono što su neki rekli - da bi ju on samo htio povaliti - ne čini mi se uvjerljivo.
Drugim riječima, nije sve u seksu. Ima nešto i u prigluposti i nerazmišljanju.![]()
Zanima me kako se to ljudi nakon prekida druže i održavaju prijateljske odnose, a nisu se prisiljeni sretati zbog posla ili nečeg. Nitko mi ništa o tome ne govori.
meni nista nije vise jasno? sta ti oces ustvari? ti si najobicniji picaskandal.
niko na nista nije prisiljen. ljudi oce i onda poslije kazu da su morali.
naravno da nije sve u seksu. ima nesto i u lovi. tj, mozda..obrnuto?
aj, sad..reci..sta tebe u stvari zanima. sve cu ti ja objasnit.
O, naš trkeljaški Undo,..a unda » wrote: nije pametno receno, ali ima smisla.
premda riječ ti svaka baš na mjestu nije,
divi sad se tutto mundo
govorniku koji u tebi se krije.
Ma ja se malo zezam s time, zapravo nemam pojma sto bi mu moglo izazvalo takvu milinu kad ju je vidio nakon pustih godina.Perzefona » wrote: Šta, kažeš, Unda?
Jer ni to ne vjerujem. Onako, vidiš neku nakon mnogih godina i prvo ti krv poleti dolje. Ili hoćeš reći da muškaraci hodaju gradom i inače tako... uzdignutih udova? Grad je pun lijepih žena.![]()
Nadalje, taman da se i jest dogodilo baš to, pa nećeš nasrtat tako valjda. I nisam rekla da se tjelesne reakcije događaju sračunato. Nego da bi u tom slučaju, bilo sračunato pokušati da se realizira takav poriv i da to bude razlog za stavljanje ruku na ramena i žicanje poljupca,
Dakle, ono što su neki rekli - da bi ju on samo htio povaliti - ne čini mi se uvjerljivo.
Mozda mu je milo radi sjecanja na dubokoumne razgovore koje su vodili.
Moze bit i mazohist koji uzva u patnji i boli pa mu je kul kako mu je srce onda stalo i sad bi da mu opet tako bude.
Mozda je zaglavljen u proslosti i radi straha od ko zna cega se nije maknuo dalje od nje.
A mozda je u sumi. To mi se cini najvjerojatnije.
Sumski covjek. Posvecen prirodi i uspomenama.
Nemam ni ja sto reci o tome.
Zanima me kako se to ljudi nakon prekida druže i održavaju prijateljske odnose, a nisu se prisiljeni sretati zbog posla ili nečeg. Nitko mi ništa o tome ne govori.
Ne odrzavam takve odnose.
Doduse, ja i inace slabo odrzavam odnose opcenito pa nisam neko mjerilo.
Pa da, tako je i ona Roza sva blatna drecala.."Vudri, mili Ivek, vudri....nek bar po sake tvoje znam da sem ti zena!"Margarita wrote:Dobro je jer u tom trenutku nemaš bolje. Kao u filmovima o duhovima ubijenih ljudi. Kad ljubav ne umre prirodnom smrću nego nasilno pa se još vrzma okolo, ne želi se pomiriti sa smrću. Silom se pokušava održati na životu na aparatima prošlosti, na infuziji ruke na ramenu. Misli ako održava bol da će održati i postojanje. Nema logike ali ima smisla.
Njoj su batine imale i logike i smisla i davale joj dojam da mu je zena bar po tome.
Tako mi izgledaju ove patnicke ljubavi kojima treba bol da bi znale da zive. Nema veze kvaliteta, bitno je da traje dvajst godina.
Uostalom, ljubav svatko drugacije dozivljava.
Ko kad kazes da ides na ribe....neko ce mislit da ides panulavat lignje i polako veslat po bonaci dok se nesto ne ulovi, a drugi ce shvatit to kao big game fishing di se riba i on bore do smrti.
Ja mislim da je to tricky pitanje...je li vazniji zenski, ajmo rec, izvor zivota, ili ostali ukrasi oko tog izvora zivota...a unda » wrote:
sta, bi, htjela, da, kazem?![]()
meni nista nije vise jasno? sta ti oces ustvari? ti si najobicniji picaskandal.
niko na nista nije prisiljen. ljudi oce i onda poslije kazu da su morali.
naravno da nije sve u seksu. ima nesto i u lovi. tj, mozda..obrnuto?
aj, sad..reci..sta tebe u stvari zanima. sve cu ti ja objasnit.
A ne mos rec...oboje podjednako....jer to nije pitanje za milijunasa pa da imas 4 odgovora nego je...ili-ili. Eto, sto god da odgovoris, neces dobro proc.
Jos ti je najlosija opcija neodredjeno mumljanje, kimanje lijevo-desno, gore- dolje jer ce tek onda ispast da ne slusas i neces komunicirat i onda ti nema spasa.
nije to triki pitanje. svaki put kad neko postvi pitanje sa ..ili.. jel ovo il ono, odgovor je..je.Bara huda » wrote: Ja mislim da je to tricky pitanje...je li vazniji zenski, ajmo rec, izvor zivota, ili ostali ukrasi oko tog izvora zivota.![]()
A ne mos rec...oboje podjednako....jer to nije pitanje za milijunasa pa da imas 4 odgovora nego je...ili-ili. Eto, sto god da odgovoris, neces dobro proc.![]()
Jos ti je najlosija opcija neodredjeno mumljanje, kimanje lijevo-desno, gore- dolje jer ce tek onda ispast da ne slusas i neces komunicirat i onda ti nema spasa.
ma, najveci problem svega ovoga je..perze.
..padala je kiisa, oblacno, a perze se zablesala, jer joj je bilo fino toplo..i, na radiju svirala ta pjesma od parnog valjka i ona pocela slusat tekst. ko uopce slusa sta neko piva?
i onda, pocela ona razmisljat, stvarat slike kako je on dosao, a ona njemu..ma koji si kua dolazio..a tija san te vidit..a stas me koji kua gledat..a dobro te vidit..a sta tu ima dobro..i sve tako, ufurala se perze u film i sad od toga napravila problem. bilo joj je bolje da je isla oprat pjate, pomust kozu, sredit neke papire, ali..lakse je blesat kroz prozor i slusat sto kaze parni valjak. ili ko vec..
nezaposlena glava, gnijezdo djavoljevo..
Kojih pustih godina? To je još toliko svježe da se njuši krv, slankasto, nema tu miline. Strah od suočavanja sa stvarnošću. Normalna imobilizacija slomljene kosti ili srca, moraš malo pridržati prije nego zaraste.Bara huda » wrote: Ma ja se malo zezam s time, zapravo nemam pojma sto bi mu moglo izazvalo takvu milinu kad ju je vidio nakon pustih godina.
Perzefona » wrote: pricaj o kisi, o bilo cemu
ne pricaj o sebi, jos toga se bojim
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Undica, sve si zasro
Ne staviš li ove stihove u kontekst toga da ih pjeva našmrkan čovjek, jebo analizu 
Inače, čemu se načelno čudite? Nemate fleševe nikad? Ne možete na minutu oživit neku prošlu sreću, bez obzira na rasplet i realnost? Tjah. Stvarno nemam zašto čeznut za bivšim, ali uz kvalitetan triger neke su scene urnebes kojeg bi bilo šteta ne oživit svako nekoliko godina. Tu nema ni žaljenja ni nostalgije, to je poput gledanja nekog filma koji je em bio dobar kad mi je bilo šesnaest
, em me na neki način oblikovao, da ga jebeš. Bila bi u kurcu da se ne cerečim 
Inače, čemu se načelno čudite? Nemate fleševe nikad? Ne možete na minutu oživit neku prošlu sreću, bez obzira na rasplet i realnost? Tjah. Stvarno nemam zašto čeznut za bivšim, ali uz kvalitetan triger neke su scene urnebes kojeg bi bilo šteta ne oživit svako nekoliko godina. Tu nema ni žaljenja ni nostalgije, to je poput gledanja nekog filma koji je em bio dobar kad mi je bilo šesnaest
Joj, sad i ti istoPerzefona » wrote:Ako je tako kako ti kažeš; Margarita, onda je to prije kopanje po svježoj rani. Al je dobrooo...
eto, znao sam. nasrmkani parni valjak. to pere, dere, tare, smrce, kune, psuje, jadikuje..eto vraga skok na skok..Silajn » wrote:Undica, sve si zasroNe staviš li ove stihove u kontekst toga da ih pjeva našmrkan čovjek, jebo analizu
..
Zar ti ne kopaš? Ja bar deset puta zgrebem krastu prije nego zacijeli, previše svrbi da bih mogla odoljeti.Perzefona » wrote:Ako je tako kako ti kažeš; Margarita, onda je to prije kopanje po svježoj rani. Al je dobrooo...
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Eto, tipicno musko nesuptilno gledanje...a unda » wrote: nije to triki pitanje. svaki put kad neko postvi pitanje sa ..ili.. jel ovo il ono, odgovor je..je.![]()
ma, najveci problem svega ovoga je..perze.
..padala je kiisa, oblacno, a perze se zablesala, jer joj je bilo fino toplo..i, na radiju svirala ta pjesma od parnog valjka i ona pocela slusat tekst. ko uopce slusa sta neko piva?![]()
i onda, pocela ona razmisljat, stvarat slike kako je on dosao, a ona njemu..ma koji si kua dolazio..a tija san te vidit..a stas me koji kua gledat..a dobro te vidit..a sta tu ima dobro..i sve tako, ufurala se perze u film i sad od toga napravila problem. bilo joj je bolje da je isla oprat pjate, pomust kozu, sredit neke papire, ali..lakse je blesat kroz prozor i slusat sto kaze parni valjak. ili ko vec..
nezaposlena glava, gnijezdo djavoljevo..![]()
Ono, ajmo odvalit stavec, bilo sta, glavno da se trkelja a bez duboke osvjestenosti problema.
Prvo, nije parni valjak nego novi fosili.
Vec ti i sam naziv grupe, benda, VIS-a...sta vec, puno govori o kontradikciji.
Kontradikciji cega?...pa svega!
Pocni od imena.
Fosili su , ali novi. Nisu stari.
Kako fosili mogu bit novi?
Da su novootkriveni fosili pa bi covjek rekao...ok...fosili su to, to je staro ali je nedavno otkriveno pa eto...moze proc. Ali nazvat se novi ali fosil...meni je to u najmanju ruku jako zbunjujuce.
No, oni su time zeljeli dati pecat svojoj glazbi.
Kako im je ime tesko za shvatit onima logicnima, takvi su im i tekstovi.
Imaju pjesmu i o plavoj kosulji. To ti je kosulja od nekog muskog ili zenske koja ima svoj oltar u kutu njezine/njegove sobe i zapravo njoj ili njemu on/ona uopce ne treba nego je kosulja dosta da mirisi i spava uz nju/njega. Kako tek to shvatit?
A ovo sto kazes o besposlenom umu...pa tu se moram slozit.
Samo... ljudi smo, nismo vuci, besposlenost uma zna biti ocaravajuce privlacna.
Ono...sit si, napit si, toplo ti je i zasto bi trebao nesto radit kad ti je dobro i bez rada.
Bravura je zivit bez lavura...sta bi gekla Galileo.
Ha, možda smo ovom metaforom došli i do nekih, hm, zaključaka: rane se i ližuMargarita » wrote: Zar ti ne kopaš? Ja bar deset puta zgrebem krastu prije nego zacijeli, previše svrbi da bih mogla odoljeti.
..spoji sa kljuc je ispod otiraca. ono..tako je dobro vidjeti te opet, kljuc je ispod otiraca..drin, drinnn..taranan taranann..taran tarannnn!..taranannn taranannn!! ..kra!.. kraaakg!! ..kragabaga..aa ..kraaa!!!Euklid » wrote:Meni je ta pjesma sve bolja.
A sve zbog ovog topica.
Stavit cu si je kao zvonjavu na mobu...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Dobro, ti se zajebavas...a unda wrote: ..spoji sa kljuc je ispod otiraca. ono..tako je dobro vidjeti te opet, kljuc je ispod otiraca..drin, drinnn..taranan taranann..taran tarannnn!..taranannn taranannn!! ..kra!.. kraaakg!! ..kragabaga..aa ..kraaa!!!![]()
Al sta su se ove zenske toliko popalile oko ove teme???
Da nije ono sto Pero kaze, svak se svrbi gdje ga cese...
'if you fall, i'll be there' (floor)
mah, fosili..valjak..isto je to. hajko hasandujmicBara huda » wrote: Eto, tipicno musko nesuptilno gledanje.
Ono, ajmo odvalit stavec, bilo sta, glavno da se trkelja a bez duboke osvjestenosti problema.
Prvo, nije parni valjak nego novi fosili.
Vec ti i sam naziv grupe, benda, VIS-a...sta vec, puno govori o kontradikciji.
Kontradikciji cega?...pa svega!
Pocni od imena.
Fosili su , ali novi. Nisu stari.
Kako fosili mogu bit novi?![]()
Da su novootkriveni fosili pa bi covjek rekao...ok...fosili su to, to je staro ali je nedavno otkriveno pa eto...moze proc. Ali nazvat se novi ali fosil...meni je to u najmanju ruku jako zbunjujuce.
No, oni su time zeljeli dati pecat svojoj glazbi.
Kako im je ime tesko za shvatit onima logicnima, takvi su im i tekstovi.
Imaju pjesmu i o plavoj kosulji. To ti je kosulja od nekog muskog ili zenske koja ima svoj oltar u kutu njezine/njegove sobe i zapravo njoj ili njemu on/ona uopce ne treba nego je kosulja dosta da mirisi i spava uz nju/njega. Kako tek to shvatit?![]()
..
e, to, to..Euklid » wrote: Dobro, ti se zajebavas.
Al sta su se ove zenske toliko popalile oko ove teme???
Da nije ono sto Pero kaze, svak se svrbi gdje ga cese...
ili, ne laje pas radi sela, nego da pokrije brijeg..
-
- Information
-