Psihokauč - upomoć!!!!

Blago onom tko rano poludi
Margarita

Post 07 Feb 2013, 18:29

..a unda » wrote:..uvijek sam htio bit astronaut. ali, za razliku od vas, jos uvjek to hocu i vjerujem da cu bit. :cheer: :zubo:
I ja sam htjela biti astronaut. I Eliot Ness i Doc Holliday i da Vinci i Tesla i Bruce Lee i Tolstoj. Onda sam skužila da nikako ne mogu prestati biti žena. I tak, jako sam sretna kad se probudim i skužim da taj dan želim živjeti.

"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 07 Feb 2013, 18:35

Margarita » wrote: I ja sam htjela biti astronaut. I Eliot Ness i Doc Holliday i da Vinci i Tesla i Bruce Lee i Tolstoj. Onda sam skužila da nikako ne mogu prestati biti žena. I tak, jako sam sretna kad se probudim i skužim da taj dan želim živjeti.
na eliota nesa i doka holideja sam se samo igrao. brus li mi je bio fora, a tesla jedan od, recimo, uzora. nikad nisam htio bit nijedan od njih.
ali, jebemu, da je bilo docekat taj warp pogon.. :zubo:

to za budjenje se slazem. treba bit sretan i s novo docekanim danima. svaki novi dan, to je jos jedan novi dan mogucnosti za postat astronaut.. :D
karambol

Post 07 Feb 2013, 18:48

Huh, cuk vas vas....
Unda ovo si lijepo napisao o novom danu... Bas lijepo.
Oduvijek se veselim novom danu. Ne sjecam se da sam ikada bio mrgudan jer je dosao novi dan.
Bio sam svasta. Oduvijek sam bio impulzivan i jurio po zapovjedima intuicije, odnosno, onog malog ja na lijevom ramenu. Onaj na desnom mi je takodjer bio dosta puta savjetnik i za nicim ne zalim...
A radio sam zaista sve i svasta, bio svukuda i sa svakojakim ljudima...ponekad sam slicio na Foresta Gumpa, ono kad je na svim slikama i u svim kadrovima s poznatim facama....
Obisao sam planetu nekoliko puta i ono sto je ostalo je da je vidim iz visine...makar kao Felix RedBull Baumgartner....
Ima li koji frajer koji nije pozelio biti astronaut...keptin Kirk...?
:cerek:
Éowyn

Post 07 Feb 2013, 18:48

ex anais » wrote:Ako je ovo topic što smo htjeli biti, a gdje smo danas... well, čekajte da počnem. :zubo:

Kad sam bila mala htjela sam biti pjevačica. Ok, to se ne računa. :zubo:
A i imam sluha kao i mrtvi magarac.
Kad sam bila tinejdžerka htjela sam bit voditeljica, pa sam bila kratko. :zubo:
Kad sam bila starija tinejdžerka htjela sam biti pravnica, psiholog, profesor književnosti... i tako sam upisala ovo što jesam. :cheer: :zubo:
Najviše od svega, htjela sam biti sigurna, kao što reče Eowin, da ću imati para. Ono, baš imati.
Na faksu me opet uhvatila želja za nečim javnim, bila sam kratko novinar i nikad više.
Završila sam kao vječni student i well, pjesnik. :S Bez prebijene pare. :zubo: Dalje me živo zanima što ću bit. :zubo:
Kako nemaštovito :zubo: Ja sam kao mala htjela biti vještica (i najozbiljnije imam talenta), onda sam htjela biti doktorica, pa egiptolog :confused:, detektiv, rock zvijezda i na kraju (nikad prežaljeni san) veliki diktator :raspa:

U jednom trenutku sam htjela biti i rudar i časna sestra (ne istovremeno).

Čak sam jedno vrijeme htjela imati farmu s kravama :misli:
Desire makes slaves out of kings.
..a unda
Undaminator

Post 07 Feb 2013, 18:51

Éowyn » wrote:
Kako nemaštovito :zubo: Ja sam kao mala htjela biti vještica (i najozbiljnije imam talenta), onda sam htjela biti doktorica, pa egiptolog :confused:, detektiv, rock zvijezda i na kraju (nikad prežaljeni san) veliki diktator :raspa:

:rofl: :top:

veliki diktator je odlicno, ali kombinacija egiptologa i vjestice mi se narocito svidja.. cak vise od kombinacije rudara i casne sestre. :D
Eks

Post 07 Feb 2013, 18:52

Éowyn » wrote:

:S :rofl:

Vi Vodenjaci ste kreativni. Mi Bikovi uglavnom žudimo za slavom i parama. :rofl:
..a unda
Undaminator

Post 07 Feb 2013, 18:54

karambol » wrote: Ima li koji frajer koji nije pozelio biti astronaut...keptin Kirk...?
:cerek:
..ima. ja. naime, nisam frajer. :zubo:

odlican je kirk, ali i pikardov ingejdz je nezaboravan.. :D
..a unda
Undaminator

Post 07 Feb 2013, 18:55

ex anais » wrote:

Vi Vodenjaci ste kreativni. Mi Bikovi uglavnom žudimo za slavom i parama. :rofl:
a pohotu cemo ostavit djevicama ili rakovima? :kokice:
Éowyn

Post 07 Feb 2013, 18:55

..a unda » wrote: :rofl: :top:

veliki diktator je odlicno, ali kombinacija egiptologa i vjestice mi se narocito svidja.. cak vise od kombinacije rudara i casne sestre. :D
Htjela sam biti i astronaut i kauboj i kradljivac dijamanata.

Mislim da je bilo još toga :brukica:
Éowyn

Post 07 Feb 2013, 18:57

ex anais » wrote:

Pa zato sam htjela biti rock zvijezda :zubo: Zbog slave, para i još nekih sitnica :raspa:
Eks

Post 07 Feb 2013, 18:58

..a unda » wrote: a pohotu cemo ostavit djevicama ili rakovima? :kokice:
Čuj, ovdje govorimo o zanimanjima. Je, fascinirale su me pomalo (književno i filmski) kurve i mafijaši/ce, ali nisam baš poželjela ikad biti nešto od toga. :zubo:
Éowyn

Post 07 Feb 2013, 19:00

ex anais » wrote:
Čuj, ovdje govorimo o zanimanjima. Je, fascinirale su me pomalo (književno i filmski) kurve i mafijaši/ce, ali nisam baš poželjela ikad biti nešto od toga. :zubo:
Mafijašica :cerek:

Mislim da imam novu ambiciju :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 07 Feb 2013, 19:00

ex anais » wrote:
a kreativnost, slava i pare su zanimanja? dobro.. :ne zna: :raspa:
Eks

Post 07 Feb 2013, 19:01

Éowyn » wrote:
Mafijašica :cerek:

Mislim da imam novu ambiciju :zubo:
To nisam htjela biti jer sam smotana, ali sam se beskrajno divila. :zubo: :cerek:
..a unda wrote: a kreativnost, slava i pare su zanimanja? dobro.. :ne zna: :raspa:
Odi pravit salatu. :durica:
Éowyn

Post 07 Feb 2013, 19:05

ex anais » wrote:
To nisam htjela biti jer sam smotana, ali sam se beskrajno divila. :zubo: :cerek:
A smotana sam i ja :tuzna: Ali i dalje mislim da bih bila dobar diktator :raspa: Ja i sestre smo jednom prilikom pitale brata koju bi od nas vodio na pusti otok.
Rekao je da mene ne bi zato što bih ga prvo nagovorila da mi napravi ležaljku, onda se izvalila na nju i počela izdavati zapovijedi. Nakon što bi po mojim naputcima sagradio čitavo selo, onda bih se proglasila kraljicom i zapovijedala njemu kao jedinom podaniku (to su njegove riječi, ne moje ambicije :durica: ).
Eks

Post 07 Feb 2013, 19:07

Éowyn » wrote:
A smotana sam i ja :tuzna: Ali i dalje mislim da bih bila dobar diktator :raspa: Ja i sestre smo jednom prilikom pitale brata koju bi od nas vodio na pusti otok.
Rekao je da mene ne bi zato što bih ga prvo nagovorila da mi napravi ležaljku, onda se izvalila na nju i počela izdavati zapovijedi. Nakon što bi po mojim naputcima sagradio čitavo selo, onda bih se proglasila kraljicom i zapovijedala njemu kao jedinom podaniku (to su njegove riječi, ne moje ambicije :durica: ).
I ja sam htjela biti Prašid. :tuzni:

Image
Éowyn

Post 07 Feb 2013, 19:11

Tko ili što je Prašid? :zubo:
Eks

Post 07 Feb 2013, 19:13

Éowyn » wrote:Tko ili što je Prašid? :zubo:
Ovaj što spokojno leži. Kalif. Strip Iznogud, jedan od meni dražih. :cerek: Iako, ruku na srce, nije on diktator, Iznogud jest, ali nema vlast.

Vjerojatno mi fali sna pa je to prvi vladar koji mi je pao na pamet. :rofl:
Margarita

Post 07 Feb 2013, 19:16

Éowyn » wrote: Ja sam kao mala htjela biti vještica
Ja nisam. Ali sam postala.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 07 Feb 2013, 19:42

Jebemu sve. Nisam imao nikakvih zelja. Jedini mi je cilj bio ljencariti i uzivati.

Sta nije u redu sa mnom?
'if you fall, i'll be there' (floor)
elma

Post 07 Feb 2013, 20:52

Zec nemam savjeta :grli: Jedino ako te tjesi, a ne tjesi te :D -cesto se slicno osjecam, ali iz razlicitih razloga...
elma

Post 07 Feb 2013, 20:57

Margarita, što si ti završila? Meni se cini da nesto gdje se puno racuna :zubo: :o
elma

Post 07 Feb 2013, 21:13

:krivi topic :tuzni: :
Margarita

Post 07 Feb 2013, 21:14

..a unda » wrote:
to za budjenje se slazem. treba bit sretan i s novo docekanim danima. svaki novi dan, to je jos jedan novi dan mogucnosti za postat astronaut.. :D
To je još jedan dan s puno obaveza i odgovornosti i važnosti koje si pridajemo, iluzija koje nas sprečavaju da prestanemo postojati.
elma » wrote:Margarita, što si ti završila? Meni se cini da nesto gdje se puno racuna :zubo: :o
Hihi, zvučim proračunato? ETF.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 07 Feb 2013, 21:17

Margarita » wrote:
Hihi, zvučim proračunato? ETF.
E.T. Fakultet? :misli:

Dosta blizu onim astronautskim željama iz mladosti moram priznat...
'if you fall, i'll be there' (floor)
  • Information