..schmokljane, evo sidi tu do nas..
..znaci, iskoristio si moderatoricu za vise ciljeve samo zato jer je gabor? nisam mislio na zsa zsa gabor..schmokljan » wrote:Unda, ako smijem primijetiti, pomiješao si podatnost i podređenost. Podatnost podrazumijeva određenu razinu vanjštine, molit ću lijepo.
..o, kako ces bit nategnut..o, samo kako..
- schmokljan
Nisam valjda ja kriv što moderatorice nemaju pojavnu inteligenciju? 
..da, shvacam. ako ti ne dodje za opalit pojavnu inteligenciju, onda je barem iskoristis kao nizi oblik komunikacijskog lanca..schmokljan » wrote:Nisam valjda ja kriv što moderatorice nemaju pojavnu inteligenciju?
schmokljane, aj sad, pusti tim price, forum ovaj, forum onaj..nesto drugo ja vidim. ti se jebote ponasas kao da oces osjetit vjetar zivota na licu..pa ko telma i lujiz si, ali u jenoj osobi..pa koji ti je..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Eno je i jopet permalo Schmokljana 
Pa jebaga cuk jel nije dosad shvatio da kad se zasjeda o necem tako bitnom kao sto je skidanje parcijale s nekog pdf-a da to traje duze nego plenum CK KP NR Kine...
Pa jebaga cuk jel nije dosad shvatio da kad se zasjeda o necem tako bitnom kao sto je skidanje parcijale s nekog pdf-a da to traje duze nego plenum CK KP NR Kine...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
A nije mi neki imunitet, pravo da ti rečem.ElliQuinn » wrote: Bojiš se da će na tebe prijeći perma?
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Postani moderator, čujem da to ojačava imunitet skoro kao probiotici.Zekoslawa » wrote: A nije mi neki imunitet, pravo da ti rečem.
..e, ja cu tebe zvati vojvodo, a ti mene kneze.
zasto su pedercine? i sta je na kraju ispalo sa schmokljanom? koji mu je to topik..sam sebi sve i naj?
..di je to sa strikalicom?
ono sto sam tamo shvatio jest da je strile na placi, profesionalac. zatim sam shvatio da ne zele rec da jos vijecaju, nego su se odmah uvrijedili da su priglupi.
valjda je trebalo ponudit jos koji izbor, pa nek se zaokruzuje.
zatom sam shvatio da je schmokljan ovisan o tome da ih jebe.
eto, ako neko ima neki apdejt, ne pratim bas dobro situaciju tamo.
zasto su pedercine? i sta je na kraju ispalo sa schmokljanom? koji mu je to topik..sam sebi sve i naj?
ono sto sam tamo shvatio jest da je strile na placi, profesionalac. zatim sam shvatio da ne zele rec da jos vijecaju, nego su se odmah uvrijedili da su priglupi.
valjda je trebalo ponudit jos koji izbor, pa nek se zaokruzuje.
zatom sam shvatio da je schmokljan ovisan o tome da ih jebe.
eto, ako neko ima neki apdejt, ne pratim bas dobro situaciju tamo.
-
jednokratni klon
Meni nikako nije jasna ta potreba komentiranja fhra ovdje. That's so 2011. Al' dobro. Valjda tome i služimo.
Trkeljanje, ogranak PŽK-a.
sta je tebi sad? jel treba objasnjenje ili si samo htjela da se vidi pitanje?Maca Bojler » wrote:Meni nikako nije jasna ta potreba komentiranja fhra ovdje. That's so 2011. Al' dobro. Valjda tome i služimo.Trkeljanje, ogranak PŽK-a.
-
jednokratni klon
To je bilo više retoričko pitanje. Nikakva objašnjenja ne trebam, imam oči.
Evo vam još jedna loptica. Ne znam, bavim se i ja koještarijama, ali baš tolikim...
Sve pet. Keep going.
Jebiga, stara, meni isto nije do naklapanja o onome tamo iz dana u dan, ali oni su ti koji su pokazali da trkeljanje nije nikakav ogranak onoga tamo, štoviše nije ni prijateljski forum, oni su ti zbog kojih se ovdje izbjegavao razgovor o onome tamo kako se ne bi tko nelagodno osjećao, da bi onda ti isti iskoristili svoje iskustvo azila na najružniji mogući način. To je što se mene tiče.
Inače je forumhaer medij ko svaki drugi i može ga se prokomentirati kao što se komentira Večernji, Jutarnji ili nešto treće. Kamo sreće da se jednom ne bude imalo potrebe za takvim komentiranjem.
Inače je forumhaer medij ko svaki drugi i može ga se prokomentirati kao što se komentira Večernji, Jutarnji ili nešto treće. Kamo sreće da se jednom ne bude imalo potrebe za takvim komentiranjem.
nema tu retorickog pitanja. nista pitanje retorika.
dakle, koji ce sad bit sljedeci schmokljanov potez? najpragmaticnije bi bilo otvorit klona i nekako zbucat aj pi, ali..to je sjeca ega na kojem sjedis, ne moze to schmokljan sam sebi dopustit.
a opet, ovisan je..i sta sad? ..kako?
dakle, koji ce sad bit sljedeci schmokljanov potez? najpragmaticnije bi bilo otvorit klona i nekako zbucat aj pi, ali..to je sjeca ega na kojem sjedis, ne moze to schmokljan sam sebi dopustit.
a opet, ovisan je..i sta sad? ..kako?
Aj naklapajte, plizZekoslawa » wrote:Jebiga, stara, meni isto nije do naklapanja o onome tamo iz dana u dan
Osjećam se kao da nešto jako važno propuštam ne prateći situaciju tamo.
Ništa ne razumin šta pričate, ustalkala sam samo malo šmokljana na pžk-u. Al isto nedovoljno.
Tračajte, tračajte, nije da imamo šta pametnije za radit ili pričat
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
kolko se ja razumedem u medicinu , šmokljan ovdje dolazi samo na visinske pripreme
kurvanjski avatar, a
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 832 times
- Been thanked: 1586 times
Nema smisla, čemu? Ništa nećemo promijeniti. Hajde, ovdje nam barem neće brisati postove, ali ne možemo utjecati na baniranje ili na kadroviranje modova.BoDerek » wrote: Aj naklapajte, pliz
Ako je komu tako lakše, neka se izjada, nemam s tim problema. No radoznalost ili ogovaranje ne čine mi se kao dobar motiv. I ja sam propustio dio o kokošima - pa što onda? Ne zanima me tko se uvrijedio, ne zanima me ni koga sam ja uvrijedio. Kod mene je ljubaznost uvijek bila recipročna. Isto tako, ne mislim da uprava treba biti ljubazna "pod moraš". Zajebi to. Ako provociraš i vrijeđaš, zaslužuješ ono što te snašlo. Ne kužim što je tu čudno.
Trkeljanje može preživjeti bez Forumhaera, to svaki dan dokazuju novi postovi. Jest, dosadno je katkad. Ali dosadan je i Forumhaer, proveo sam vikend psujući si u bradu zbog toga. I zbog stalnih tehničkih problema. I što sam onda napravio - došao sam vidjeti je li Dugouha živa.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-