radim u smjenama pa je radno vrijeme i vrijeme za sebe svakako.
potpisujem da, kad imaš slobodnog vremena, najmanje napraviš.
ali tjeram se da to liči na nešto. ja kuham svaki dan, pa se tog suđa skupi previše, i pranje suđa je uvjerljivo najgori dio kućanskih aktivnosti. uopće nisam nabrijana na čisti stan, i prednost pred čišćenjem poda ima i san, i kave, i druženje i sve. jebo stan, ta prašina se ionako vrati idući dan.

ali izorganiziram se. kad sam ujutro, poslijepodne većinu dana imam par sati za drage ljude, pa doma net dok paralelno kuham večeru i ručak za sutra, pa malo pospremam i/ili primim goste na čašu nečeg prije spavanja.
kad radim popodne onda ujutro idem i u ribarnicu i kuham i šećem se i pregledi po bolnicama i svašta nešto.
na primjer, imam cunning plan da sašijem/prekrojim par stvari, i šivaća mi stoji na jednom stolu već 2 mjeseca, ništa nisam napravila. onda mi je jedan dan puko film, i malo prije posla sam krenula šiti.
što je manje slobodnog vremena, više mi stavri pada na pamet što bih mogla raditi.
ili, radiš ujutro, onda se zahaltaju za sastanak na kraju posla, pa dođeš doma, napraviš večeru, samo malo legneš na kauč, i probudiš se u jedan u noći i preseliš u krevet, bez večere, bez umivanja i zubiju, bez piđame, ko sinoć.
spavala sam od 8 do 1, onda sam se natjerala popiti tablete, i preseila u sobu spavati do6. u 6 sam bila pospana ko i svako drugo jutro kad radim ujutro
dobra je stvar što vikende dobro koristim, jer radim i vikende. onda se ide na izlete i u toplice i svašta nešto
veliki minus u svemu tome je poslovni mobitel i očekvanje da sam dostupna sve sate života svoga.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.