A ne, ne kako god okrenes...a unda » wrote: dakle, kako kod okrenes, okres je hepijend.
Samo kad se dobro svrsi.
A ne, ne kako god okrenes...a unda » wrote: dakle, kako kod okrenes, okres je hepijend.
ma ne zanima me uopce, samo primjecujem.Bara huda » wrote: A sta...zanima te kako sam gadila nju i njega ili kako je doslo do promjene stava?
![]()
Makar nema veze, oboje je nezanimljivo.
Sto se tice zenskih sinapsi....to se zove multitasking.
Nema te zene koja moze behandlati muskog a da ne koristi sve moguce tehnike koje joj omogucuju da ne zavrsi u norhausu. Ne-ma.
Ona koja drugacije kaze...ajd, necu rec da klevece i laze, ali se ocito nije jos posteno uvalila.
Onako...do grla. I malo preko.
Ja nisam ni glatka a jos manje samostojeca ali nisam golub na grani, prije vrabac u ruci.Blesava » wrote: Hm... Vjerujem da oni vole sve glatko i samostojece, pa opet...nit' stoji samo dovijeka nit' smo proslost s prvim naznakama utjecaja gravitacije
..pa eto, to i govorim. a sad, detalji me ne zanimaju..
Lažeš. Zanimaju te. Zapravo te to najviše zanima...a unda » wrote: ..pa eto, to i govorim. a sad, detalji me ne zanimaju..
Ma tocke su bile tipfeler ali mi je bilo glupo objasnjavat da su tipfeler. Kad ionako nije bitno a ni zanimljivo. Bilo je to mlado doba kad se jos trazis a ne nalazis...a unda » wrote: ma ne zanima me uopce, samo primjecujem.
ma koji multitasking i multiasking..nema to veze s tim. to ikma veze..ne znam, s hormonima, s necim..ne znam..niko to ne zna..
eto, sad ja lazem. dobro ti citas taj neverbalni forumski jezik..Perzefona » wrote: Lažeš. Zanimaju te. Zapravo te to najviše zanima.
Jašta, samo da je tebi lajat. Ko bi još i druge saslušao, život je kratak za to...a unda » wrote: eto, sad ja lazem. dobro ti citas taj neverbalni forumski jezik..
stvarno me ne zanima. sta ja znam ko sta misli pod cime..i na cemu.![]()
ja sam samo rekao bit ili princip, a sad, zensko otaljavanje u detaljima..ko ce to slusat i koga to moze zanimat..zivot nije tolko dug.
..cuj, moje digresije i oftopici nisu nikako gubljenje u detaljima. je to svasta, al udetaljavanje nije. tolko sizan jos nisam..
Nisu, da. To je samo rasulo suštine...a unda » wrote: ..cuj, moje digresije i oftopici nisu nikako gubljenje u detaljima. je to svasta, al udetaljavanje nije. tolko sizan jos nisam..
prodano. ali nes me nac da cu cimavicavit..
A šta ti trebaju uopće ove usporedbe? Trta te da bi netko pomislio da zvučiš... kao mi?..a unda » wrote: prodano. ali nes me nac da cu cimavicavit..
nisu to usporedbe, to je to. sta me ima bit trta..glas razuma, pa da me ima bit trta.ex anais » wrote:
A šta ti trebaju uopće ove usporedbe? Trta te da bi netko pomislio da zvučiš... kao mi?
Aj, aj, došli smo do srži. Nitko te ništa nije pita. Sam si počeo izvrdavat da nisi ti kao mi, da ti ovo ono... kao, dobri smo si, ali ako ko pita- nisam ja s njima...a unda » wrote: nisu to usporedbe, to je to. sta me ima bit trta..glas razuma, pa da me ima bit trta.

ne trebas niko pitat, to se odma vidi. ali, aj, dobro, sve je kako ti kazes, sve ce bit u redu..ex anais » wrote:
Aj, aj, došli smo do srži. Nitko te ništa nije pita. Sam si počeo izvrdavat da nisi ti kao mi, da ti ovo ono... kao, dobri smo si, ali ako ko pita- nisam ja s njima.
Sram te bilo i stid.
Jebate, pa to je to!
Zato ja čuvam Undu kao zjenicu oka svog.ex anais » wrote:teško je naći osobu koja će ti parirati. I koja će te kvalitetno nervirati
Emericzy » wrote: Zato ja čuvam Undu kao zjenicu oka svog.
Bara huda wrote: Jebate, pa to je to!![]()
Rasulo sustine.![]()
Ali ja volim undu citat, bas mi je nekako sesan.![]()
I ne, nije uvijek rasute sustine.![]()
Mene zanimaju... priznajem. Baba sam samo takva.Perzefona » wrote:Lažeš. Zanimaju te. Zapravo te to najviše zanima.
Ajde!Tea Tree » wrote:Polako, od početka kreni tj. od sebe pa ćeš onda tek na druge.
Prvo vidi zašto svaki put otvaraš novi profil kad hoćeš nešto ovdje napisati. Jel možda zaboraviš kako se zvao prethodni ili zaboraviš pass?
Nikako.Ne bastard kao Tarr » wrote:Kako doznati što ona misli..?Ja mogu nagađati do trenutka kada ispadnem budala..Mislim da mislim da znam...Ughrrr!
Users browsing this forum: ClaudeBot and 5 guests