Psihokauč - upomoć!!!!

Blago onom tko rano poludi
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 31 Mar 2013, 19:02

Whereabout » wrote:Reći ću samo da sam, od danas, sretna što sam živa. Baš je dobar dan za to.
..pa meni to zvuci jako, ono..odlicno? mislim, dakle..sta je bilo bilo je, nije okrenut list nego zatvorena citava knjiza i..letimo dalje. :D

..e, cuj..ako ti ne treba vise ona vudu lutka, posudis mi je..? :zubo:

:D

Whereabout

Post 31 Mar 2013, 19:22

..a unda » wrote: ..pa meni to zvuci jako, ono..odlicno? mislim, dakle..sta je bilo bilo je, nije okrenut list nego zatvorena citava knjiza i..letimo dalje. :D

..e, cuj..ako ti ne treba vise ona vudu lutka, posudis mi je..? :zubo:

Edit: ma šalila sam se prvi put, tako je kako kažeš.

Šta će ti. :kava:
.
..a unda
Undaminator

Post 31 Mar 2013, 20:17

Whereabout » wrote:
Edit: ma šalila sam se prvi put, tako je kako kažeš.

Šta će ti. :kava:
a nisi se salila. aj ponovi teks pas vidit da se nisi salila.

stacemi, stacemi.. a sta je tebi trebala?
Lord Byron

Post 31 Mar 2013, 20:37

Whereabout » wrote:reći ću samo, budući da sam danas u zen raspoloženju, da je provjereno najučinkovitija ona koja se dogodi prirodnim putem, dakle ništa ne radiš a osvetilo se.
Iskrene isprike Trkeljašima na ovom mom postu: slažem se da nije u redu da Trkeljanje bude iskorištavano kao nekakva "rezervna crta fhr-bojišnice". Ipak, molio bih da se ovaj post barem neko vrijeme ne briše.

Whereabout, ja od samih početaka Cut-and-paste priče duboko vjerujem da si Cut and Paste - ti. Imao sam dovoljno vremena za analizu tvojih brojnih postova, a postoje i drugi ozbiljni razlozi i čvrsti argumenti. Ja se ne razbacujem sa "siguran sam", ali duboko vjerujem.

Sve dok nisi zatražila i dobila permu na fhr-u, nisam htio izlaziti "van" sa svojim tvrdnjama ni s argumentima za njih. Ali, ovo što si jučer cijeli dan izvodila na fhr-u (i što sad prelijevaš ovdje) je ne samo pogrešno, nego i besmisleno, pa i ružno.

To što imaš za napisati mogla si napisati i na KzB-u bez traženja odbana manje od 24 sata nakon traženja bana.

Od takvog postupanja nema ni svrhe ni koristi. S druge strane, osim što s tim svojim "mogla bih svašta reći, ali neću ništa reći iako imam svašta za reći, ali, eto, neću...", ispadaš i neozbiljna i nevjerodostojna - a ja i dalje ostajem u banu zbog nečega s čim nemam nikakve veze.
Whereabout

Post 31 Mar 2013, 20:49

Lord Byron » wrote: Iskrene isprike Trkeljašima na ovom mom postu: slažem se da nije u redu da Trkeljanje bude iskorištavano kao nekakva "rezervna crta fhr-bojišnice". Ipak, molio bih da se ovaj post barem neko vrijeme ne briše.

Whereabout, ja od samih početaka Cut-and-paste priče duboko vjerujem da si Cut and Paste - ti. Imao sam dovoljno vremena za analizu tvojih brojnih postova, a postoje i drugi ozbiljni razlozi i čvrsti argumenti. Ja se ne razbacujem sa "siguran sam", ali duboko vjerujem.

Sve dok nisi zatražila i dobila permu na fhr-u, nisam htio izlaziti "van" sa svojim tvrdnjama ni s argumentima za njih. Ali, ovo što si jučer cijeli dan izvodila na fhr-u (i što sad prelijevaš ovdje) je ne samo pogrešno, nego i besmisleno, pa i ružno.

To što imaš za napisati mogla si napisati i na KzB-u bez traženja odbana manje od 24 sata nakon traženja bana.

Od takvog postupanja nema ni svrhe ni koristi. S druge strane, osim što s tim svojim "mogla bih svašta reći, ali neću ništa reći iako imam svašta za reći, ali, eto, neću...", ispadaš i neozbiljna i nevjerodostojna - a ja i dalje ostajem u banu zbog nečega s čim nemam nikakve veze.
Ti ostaješ u banu zato što administracija ne želi priznati svoju pogrešku, ne zbog mene. Oni su čitavo vrijeme, a pogotovo u zadnje vrijeme, i te kako svjesni da to nisi ti. Tražila sam odban zato što sam se predomislila, općenito i na što imam pravo (i ne, šest mjeseci čekanja na upit o odbanu nije praksa i nije pravilo, primijenjeno je specijalno na moj slučaj), i na taj način bih imala na raspolaganju i privatne poruke, koje bih u tom slučaju preferirala odnosno imala kao opciju uz Pitanja za administraciju. Da sam htjela javno blamirati ikog, što si ti prizivao, napravila bih to odavno.

Drugo, ne ispričavaj se Trkeljašima, da nisi htio da ovo bude javni teatar poslao bi privatnu poruku.

No da budemo praktični, zanima me odrađuješ li trenutno taj dio bana koji ti je dodan na onih mjesec dana koje si sam tražio, odnosno kad taj dio počinje, ako već nije počeo?
.
..a unda
Undaminator

Post 31 Mar 2013, 20:58

:kokice:

..ne znam kako drugima, ali meni ne smeta...stovise, svakako dapace. jedino, ako bi mi se moglo ukratko objasnit o cemu se radi.

cak bih rekao da ste ontopik.. :zubo:

..jel vas to cika strile ne samo jebe, vec vam i usi zavrce? :zubo:

Eks

Post 31 Mar 2013, 20:59

..a unda » wrote::
cak bih rekao da ste ontopik.. :zubo:

To definitivno. :D
..a unda
Undaminator

Post 31 Mar 2013, 21:00

ex anais » wrote:
To definitivno. :D
jel ti znas o cemu se radi? nesto sam uspio pohvatat da je rijec nesto o filmu? :kokice:
Eks

Post 31 Mar 2013, 21:01

..a unda » wrote: jel ti znas o cemu se radi? nesto sam uspio pohvatat da je rijec nesto o filmu? :kokice:
Jel ima ovdje banova? :zubo: Pardon, kartona. :D

Iskreno, ne znam. Ko to more shvatit/platit. :D
..a unda
Undaminator

Post 31 Mar 2013, 21:03

ex anais » wrote:
Jel ima ovdje banova? :zubo:

Iskreno, ne znam. Ko to more shvatit/platit. :D

pa nema banova. samo samobanova, kolko sam shvatio.. :D
Zekoslawa

Post 31 Mar 2013, 21:04

Ih, da nema banova, par za tebe ima, Maco. :zecoD:
..a unda
Undaminator

Post 31 Mar 2013, 21:06

Zekoslawa » wrote:Ih, da nema banova, par za tebe ima, Maco. :zecoD:
zekoslava..ajte ti i whereabout..aj, ja cu vam drzat neku krpu ili onu gumenu neku kost za pasa, a vi je grizite, rezite, vucite i pokusajte mi je izvuc iz ruke.. :zubo:

:D :D
Zekoslawa

Post 31 Mar 2013, 21:07

..a unda » wrote: zekoslava..ajte ti i whereabout..aj, ja cu vam drzat neku krpu ili onu gumnu neku kost za pasa, a vi je grizite, rezite i pokusajte mi je izvuc iz ruke.. :zubo:

:D :D
Ja ću tebe rado ugristi za čičak ako to priželjkuješ, samo ti pitaj. :zecoD:
Eks

Post 31 Mar 2013, 21:08

..a unda » wrote:

pa nema banova. samo samobanova, kolko sam shvatio.. :D
I puste te odma. :raspa:
Moš zajebavat administraciju koliko oš. :raspa: Sorry Majti. :zubo:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 31 Mar 2013, 21:09

I kakav je to doček Byrona bez brke ... :gaah:

Dobro da sam vidio, ... :cerekava: Evo. :D
..a unda
Undaminator

Post 31 Mar 2013, 21:10

..dakle, za sve vas koji imate probleme s onim tamo forumom, ima lijek..jedan jedini lijek. morate mi uredno dostavljat sve sa moderatorskog..

fino, picit skrinsotove i meni na mejl. jedino tako, nema druge.. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 31 Mar 2013, 21:12

Zekoslawa » wrote: Ja ću tebe rado ugristi za čičak ako to priželjkuješ, samo ti pitaj. :zecoD:
definiraj cicak.. :kokice:
Whereabout

..a unda » wrote::kokice:

..ne znam kako drugima, ali meni ne smeta...stovise, svakako dapace. jedino, ako bi mi se moglo ukratko objasnit o cemu se radi.

cak bih rekao da se ontopik.. :zubo:

..jel vas to cika strile ne samo jebe, vec vam i usi zavrce? :zubo:

Zar ti nije već jasno? Byrona su optužili da je on cut-and-paste, jedan novi nick koji se pojavio na PŽK onog foruma. On sad dolazi ovdje mene tražiti da priznam da sam to ja, a neovisno o tome jesam li to ja ili nisam, radi to kako bi ga se oslobodilo tih (zaista lažnih ili krivih) optužbi za kloniranje i kako bi mu se s mjesec dana bana koji je sam tražio skinulo dodatnih osam ili do četrnaest koji su mu dodani jer je optužen da je koristio klona na temi o moderiranju Filma, i ne samo to, da je sam sebi povlađivao na istoj temi i govorio sebi u prilog i to u vremenu, pazi sad, nakon što je od Nice putem privatne poruke zatražio taj spomenuti ban od mjesec dana. Aleluja.

Cut-and-paste je baniran trajno i prunan (što znači svi postovi pobrisani, uključujući i one koji su sadržavali kritiku rada jednog dijela administracije). Pod istom tom krivom ili lažnom optužbom.No neki ljudi misle da je pobrisan zato jer netko nije htio da kritika (i što konkretno je stajalo u kritici) stoji na tom podforumu. Byron ima duži staž na forumu i masu postova, a cut-and-paste je imao/la svega dvadesetak pa sad zahvaljujući ovakvim post festum prepucavanjima, potpuno krivo adresiranim i nepotrebno uvredljivim na više razina, ispada da nije ni bitno što je u tim postovima pisalo.
.
Eks

..a unda » wrote:..dakle, za sve vas koji imate probleme, ima lijek..jedan jedini lijek. morate mi uredno dostavljat sise

fino, picit sse i meni na mejl. jedino tako, nema druge.. :kokice:
:facepalm:
Karlinjo

Post 31 Mar 2013, 21:13

ex anais » wrote: :facepalm:
Ne fejspalmaj nego slušaj što ti se kaže. :kava:
Eks

Post 31 Mar 2013, 21:14

Karl Jozef » wrote: Ne fejspalmaj nego slušaj što ti se kaže. :kava:
Tiš mi reći. Šalji mu. :zubo:
Ja nemam probleme. :raspa:
Karlinjo

Post 31 Mar 2013, 21:16

ex anais » wrote: Tiš mi reći. Šalji mu. :zubo:
Smijem sve ono što sam do sada prikupio? :o
Ja nemam probleme. :raspa:
Zašto? :gaah: Što sam propustio, ... :gaah: Neki makar mali, nešto, ...
Eks

Post 31 Mar 2013, 21:17

Karl Jozef » wrote: Smijem sve ono što sam do sada prikupio? :o
Ma smiješ. Unda je star čovik, ne vidi dobro ionako. To on traži samo da bi mi mislili da to ima nekog smisla. :raspa:
Zašto? :gaah: Što sam propustio, ... :gaah: Neki makar mali, nešto, ...
Opusti se i uživaj :kokice:
Karlinjo

Post 31 Mar 2013, 21:19

ex anais » wrote: Ma smiješ.
Evo samo da uploadam tih nekoliko gigabajta. :zubo:
Koji ukus. :cerek: A odaklen je ova teta? :kava:
Eks

Post 31 Mar 2013, 21:20

Karl Jozef » wrote: Evo samo da uploadam tih nekoliko gigabajta. :zubo:

Koji ukus. :cerek: A odaklen je ova teta? :kava:
Koja teta? Tekst, a ne teta. :raspa: