Psihokauč - upomoć!!!!

Blago onom tko rano poludi
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 01 Apr 2013, 23:59

ex anais » wrote:Hm, ja bih bila zahvalna da sam dobila psihologicu umjesto napuhane cijenjene tuke koja mi je prepisala antidepresive i rekla da izmišljam sve da izbjegnem faks. :serek:
O psihijatrima imam mišljenje ... a bolje da mučim. :zubo: Psihoterapeuti su druga priča.
..a cuj, ima svakavih svugdi. ima i dana ovakvih i onakvih.. a i ne znaci da ako nekom pise da je psihijatar, da sad zna sve i da ima neke carobne stapice..

sad, ne znam, da se bas tako olako antidepresivi prepisuju.. a mozda je, ono, americki djir. ali, ne treba bas bit tolko puno protiv antidepresiva, iako mislim da su oni samo jedan dio te neke terapije ili cega vec.
kemija sama za sebe ne znaci puno. moze ona nesto olaksat u tim situacijama, osovit na noge nekog da funkcionira bez njih, ali..kamo srece kad bi se sa antidepresivima covjek mogao rijesit problema zbog kojih je postao depresivan :D

Eks

Post 02 Apr 2013, 00:03

..a unda » wrote: ..a cuj, ima svakavih svugdi. ima i dana ovakvih i onakvih.. a i ne znaci da ako nekom pise da je psihijatar, da sad zna sve i da ima neke carobne stapice..

sad, ne znam, da se bas tako olako antidepresivi prepisuju.. a mozda je, ono, americki djir. ali, ne treba bas bit tolko puno protiv antidepresiva, iako mislim da su oni samo jedan dio te neke terapije ili cega vec.
kemija sama za sebe ne znaci puno. moze ona nesto olaksat u tim situacijama, osovit na noge nekog da funkcionira bez njih, ali..kamo srece kad bi se sa antidepresivima covjek mogao rijesit problema zbog kojih je postao depresivan :D
A gle, to je bilo doslovce ovako. Ja sam dobila taj prvi žestoki napad te nedjelje i onda još dva na faksu, ono znala sam da je to panični, ali isto osjećaj da ću umrijet, naprosto simptomi su takvi, prepala sam se, otišla kod nje, ona mi je automatizmom prepisala Seroksat, inače poznat po tome da se daje za ta sranja i za ptsp-ovce, ja upala u depru od njega (bilo mi je ravno do mora, sreća pa sam dala ispite prije nego je počeo djelovat i otad sam bila prestala davat ispite, odjebala sam sve i bilo je sve gore i gore, a ja na AD-u :cheer:) i ne, nije ga htjela mijenjat. I tak sam si sjebala faks, a i tijelo :D i to je moja priča. Kasnije je to otišlo u nekom drugom smjeru kad sam budaletini rekla zbogom, ali kemija je vrag i kad se jednom s tim počneš zajebavat nema više nazad.
Eh da, tad sam imala 20. :D
..a unda
Undaminator

Post 02 Apr 2013, 00:23

ex anais » wrote:
A gle, to je bilo doslovce ovako. ..
..ma ok, ok, dobro, dobro..ima ja i svojih problema.. :facepalm:

:D :D
Eks

Post 02 Apr 2013, 00:24

..a unda » wrote:
..ma ok, ok, dobro, dobro..ima ja i svojih problema.. :facepalm:

:D :D
:D
..a unda
Undaminator

Post 02 Apr 2013, 00:25

..a cuj, kako meni izgelda..taj serokstat..pa valjda se mora davat za takva sranja, samo ime mu to kaze.. :D
..a unda
Undaminator

Post 02 Apr 2013, 00:29

..nu..ti serostatici..to je bilo onda..kazes..imala sam dvajst godina.

dakle..proslo, bogu vala, ali sad vise nemas dvasjt godina i nema serostatika i nema prenapuhane psihijatrice u samostojecim cvikama..sta cemo onda s tim faksom, a? sad, sad..sta cemo sad..ne onda, a? :kokice:

Eks

Post 02 Apr 2013, 00:29

..a unda » wrote:..a cuj, kako meni izgelda..taj serokstat..pa valjda se mora davat za takva sranja, samo ime mu to kaze.. :D
Ja sam htjela Prozac.. tad sam čitala ono Stakleno zvono, ne, ne to ono drugo Prozac nation.
Pilule za lilule, jel. A štaš, svatko ima svoje. :D
Btw, ne valja ni Prozac.

Ja sam samo trebala odselit od ludih ljudi. Ali poše moj, to bi bilo prejednostavno. :rofl:
Eks

Post 02 Apr 2013, 00:31

..a unda » wrote:..nu..ti serostatici..to je bilo onda..kazes..imala sam dvajst godina.

dakle..proslo, bogu vala, ali sad vise nemas dvasjt godina i nema serostatika i nema prenapuhane psihijatrice u samostojecim cvikama..sta cemo onda s tim faksom, a? sad, sad..sta cemo sad..ne onda, a? :kokice:

Prošlo je da, s posljedicama od kojih su neke trajne. :D
Kako bi rekao moj ćaća, sjebala sam cilu mladost.

No ajd, da, faks, da, treba to završit.
..a unda
Undaminator

Post 02 Apr 2013, 00:34

ex anais » wrote:
Ja sam htjela Prozac.. tad sam čitala ono Stakleno zvono, ne, ne to ono drugo Prozac nation.
Pilule za lilule, jel. A štaš, svatko ima svoje. :D
Btw, ne valja ni Prozac.

Ja sam samo trebala odselit od ludih ljudi. Ali poše moj, to bi bilo prejednostavno. :rofl:
..pa..ima tu istine, maknit se od situacije. ne znam zasto ljudi misle da to neko ludilo ili sta vec, ne moze bit zarazno.. :D

a opet, s druge strane..pa i nie bas to tako jednostavno, ne uvijek. mislim, jest, ali opet..svaka cast onom koji to prepozna, koji se pokupi i otprasi..
bijeg nije bas uvijek onaj bijeg za sramit se. bijeg zna bit spasonosna akcija, mehanizam..ono pobignes i nadjes, gle..sebe. :D
..a unda
Undaminator

Post 02 Apr 2013, 00:35

ex anais » wrote:
Prošlo je da, s posljedicama od kojih su neke trajne. :D
Kako bi rekao moj ćaća, sjebala sam cilu mladost.

No ajd, da, faks, da, treba to završit.
ma, nisu to posljedice. to je zivot. :D

..a nista, sad kreni u drugu mladost. jos je na vrime.. :D
Eks

Post 02 Apr 2013, 00:36

..a unda » wrote: ..pa..ima tu istine, maknit se od situacije. ne znam zasto ljudi misle da to neko ludilo ili sta vec, ne moze bit zarazno.. :D

a opet, s druge strane..pa i nie bas to tako jednostavno, ne uvijek. mislim, jest, ali opet..svaka cast onom koji to prepozna, koji se pokupi i otprasi..
bijeg nije bas uvijek onaj bijeg za sramit se. bijeg zna bit spasonosna akcija, mehanizam..ono pobignes i nadjes, gle..sebe. :D
A čuj, ja sam tek nakon dvi godine razgovora s psihologicom ukapirala da neću ništa bolje napravit svojim ostankom. Tad sam imala 27. 26. Ne znam više. :zubo: Trebalo je dokopat se nje, ono, trebalo je štošta dotle, ohoho toga.
Moglo je i gore proć. Jedino me to tješi. :zubo: Mogla sam postat psihotična il neš.. ne znam. :D Neuroze su još i ok, tu i tamo, kako kad.
Eks

Post 02 Apr 2013, 00:36

..a unda » wrote: ma, nisu to posljedice. to je zivot. :D

..a nista, sad kreni u drugu mladost. jos je na vrime.. :D
Jest... zadnji voz štono bi se reklo.
..a unda
Undaminator

Post 02 Apr 2013, 00:39

ex anais » wrote:
A čuj, ja sam tek nakon dvi godine razgovora s psihologicom ukapirala da neću ništa bolje napravit svojim ostankom. Tad sam imala 27. 26. Ne znam više. :zubo: Trebalo je dokopat se nje, ono, trebalo je štošta dotle, ohoho toga.
Moglo je i gore proć. Jedino me to tješi. :zubo: Mogla sam postat psihotična il neš.. ne znam. :D Neuroze su još i ok, tu i tamo, kako kad.
ma jebo neuroze..ko ih nema.

ili jos bolje.. jebo onog ko neuroza nema.. :zubo:

..a unda
Undaminator

Post 02 Apr 2013, 00:40

ex anais » wrote:
Jest... zadnji voz štono bi se reklo.
..i? ..kad se mislis naljutit i pocet ucit za sljedeci ispit? :mad: :mad:

:kokice:

Eks

Post 02 Apr 2013, 00:40

..a unda » wrote:
ma jebo neuroze..ko ih nema.

ili jos bolje.. jebo onog ko neuroza nema.. :zubo:

Pa to mi je i rečeno, da su svi ljudi u nekom stupnju neurozni. Al ono, hendlaju to. Ma hendlam i ja to, kako je nekad bilo, ali moram jako pazit što radim. Kao da imaš neki alarm koji će te razjebat svaki put kad doneseš krivu odluku. Sve mora ić po špagi da ne bih hiperventilirala. :D Jebiga, trebala bih ja i spavat ko čovjek i štošta, al sam glupava.
Eks

Post 02 Apr 2013, 00:41

..a unda » wrote:
..i? ..kad se mislis naljutit i pocet ucit za sljedeci ispit? :mad: :mad:

:kokice:

Sutra. Tj. sutra ću napravit raspored šta sve trebam... zlo mi je od ovog razmišljanja o prošlosti danas. :puke:
A ono, engleski i talijanski, standard. I tila sam ugurat i marketing.
..a unda
Undaminator

Post 02 Apr 2013, 00:42

ex anais » wrote:
Pa to mi je i rečeno, da su svi ljudi u nekom stupnju neurozni. Al ono, hendlaju to. Ma hendlam i ja to, kako je nekad bilo, ali moram jako pazit što radim. Kao da imaš neki alarm koji će te razjebat svaki put kad doneseš krivu odluku. Sve mora ić po špagi da ne bih hiperventilirala. :D Jebiga, trebala bih ja i spavat ko čovjek i štošta, al sam glupava.
..ja bih vise pazio na ono sto ne radim. :D
Eks

Post 02 Apr 2013, 00:42

..a unda » wrote: ..ja bih radje pazio na ono sto ne radim. :D
Da. :zubo: :facepalm:
..a unda
Undaminator

Post 02 Apr 2013, 00:43

ex anais » wrote:
Sutra. Tj. sutra ću napravit raspored šta sve trebam... zlo mi je od ovog razmišljanja o prošlosti danas. :puke:
A ono, engleski i talijanski, standard. I tila sam ugurat i marketing.
pa eto, nemoj onda razmisljat o proslosti..

aj, raspored, organizacija i orat..sta drugo? ..a sta drugo? :D
Eks

Post 02 Apr 2013, 00:44

..a unda » wrote: pa eto, nemoj onda razmisljat o proslosti..

aj, raspored, organizacija i orat..sta drugo? ..a sta drugo? :D
To je to. Rok počinje od dvaistdrugog.
..a unda
Undaminator

Post 02 Apr 2013, 00:50

ex anais » wrote:
To je to. Rok počinje od dvaistdrugog.
..uf, pa to je sad skoro. ko jucer da smo ovdje polagali tvoj talijanski.. :zubo:

ali, s druge strane to znaci da..ako sad zapnes i to u kontinutetu, ne zapet dva dana i onda pet se odmarat, to znaci da bi mogla na ta tri ispita, negdje u sestom mjesecu gledat kao na dio proslosti, obavljenih obaveza i to ovdje, na trkeljanju bi mogli pricat..a kad si ono polozila ona tri ispita, i zaboravili smo.. :D
Eks

Post 02 Apr 2013, 00:51

..a unda » wrote: ..uf, pa to je sad skoro. ko jucer da smo ovdje polagali tvoj talijanski.. :zubo:

ali, s druge strane to znaci da..ako sad zapnes i to u kontinutetu, ne zapet dva dana i onda pet se odmarat, to znaci da bi mogla na ta tri ispita, negdje u sestom mjesecu gledat kao na dio proslosti, obavljenih obaveza i to ovdje, na trkeljanju bi mogli pricat..a kad si ono polozila ona tri ispita, i zaboravili smo.. :D
Ali unda, ja nemam samo tri ispita. :zubo:
Kad bih dala ta tri, ostala bi mi četiri za lipanj. :tuzni:
..a unda
Undaminator

Post 02 Apr 2013, 01:00

ex anais » wrote:
Ali unda, ja nemam samo tri ispita. :zubo:
Kad bih dala ta tri, ostala bi mi četiri za lipanj. :tuzni:
..dakle sad tri, a onda cemo na jesen gledat kako si ti to sve ocistila. u odnosu na iduci rujan, iduci lipanj je proslost.. :zubo:

ali, korak po korak..sad najprije ova tri, pa cemo onda vidjet sta i kako dalje.. :D
Eks

Post 02 Apr 2013, 01:01

..a unda » wrote: ..dakle sad tri, a onda cemo na jesen gledat kako si ti to sve ocistila. u odnosu na iduci rujan, iduci lipanj je proslost.. :zubo:

ali, korak po korak..sad najprije ova tri, pa cemo onda vidjet sta i kako dalje.. :D
Kakav rujan. Uf. Uf. Dobro, ova tri sad. I zmaj iz marketinga. I seminar. :horor:
elma

Post 02 Apr 2013, 15:16

Jel jako loše htjeti nekome reći da imaš F dijagnozu samo da se makne od tebe
  • Information