Ne vjerujem u takve generalizacijePerzefona » wrote: Maločas sam ti to boldano demantirala.
Ili imaš životne strasti ili nemaš. U svemu.
Jebežljiv ili vjeran, pitanje je sad
A ja ne vjerujem u fantastične transformacije u postelji. Ne vjerujem da je inače stisnut, sebičan i škrt čovjek u krevetu davajući. Ne vjerujem da je bahata i razmažena žena među plahtama podatna. Ne vjerujem da je inače zanimljiva osoba u krevetu dosadna. I obratno.
Nodens - making women's period comfortable (by ex anais)
Ne, cure su počele govoriti općenito o frajerima koji švrljaju i koji su vjerni, a ne o Euklidova dva primjera iz ankete.Perzefona » wrote:
Ja ne želim da se trudi. Ako mu je lijeganje sa mnom trud, nek se trudi nekoj drugoj. U tome bi sa mnom trebao uživati.
Povezujemo ga s dosadom u krevetu. Jer je Euklid tako rekao. To moraš njega pitati. Vjeran je loš u krevetu.
Budući da se slažem s poštovanim kolegicama trkeljašicama da tu ne traba bogznakakvog znanja ni umijeća, nego da je potreban interes i želja za ženom, zaključit je lako da je Vjeran toga nema. Ergo, dosadan je u postelji.
Nadalje, buduć da vjerujem da ljudi u postelji nisu bitno drugačiji nego u drugim aspektima života, usuđujem se reći da je dosadan generalno. Nestrastven, mlitav, letargičan, inertan, apatičan, pasivan i bez inicijative. TO se ne da naučiti.
Kolko su koji veseljaci i šarmantni i tako dalje.
Ili želiš reći da su svi vjerni frajeri dosadni u krevetu?
A ovaj zadnji pasus....pa šta da ti kažem, vjeruj
Takvi kvazirabadzije su najgori, em im zena doma nezadovoljena em se ni ostale posteno ne ofajde. Rasprseni na puno strana, misle da su obdareni snagom a vecinom se precjenjuju.
Pogotovo ako bi taj los seks trebao trajati desetljecima.Chilimama wrote:
kakve veze ima i da su čule i da nisu? ako su čule ne bi vjernog ili ne bi nevjernog?
glede vjernosti
poštujem i uvažavam
u određenim uvjetima, napominjem da sam on topik, vjernost bi mi bila manje bitna osobina u odnosu na zadovoljavajući seks
Na kraju bih popizdila i na njega i njegovu vjernost.
Sjecam se jednog barbe iz djetinjstva, taj je bio 'lak na obaracu' stono bi se reklo.
Nisam ja to onda kuzila nego tek kasnije saznala iz prica o njemu ali se sjecam da mi je bio strasno sarmantan. On i zena su bili kucni prijatelji sa mojima pa smo znali ic zajedno na obiteljske izlete...janje na raznju i tako to. Uvijek je bio raspolozen i duhovit, zezao se s nama klincima a zenu je drzao ko princezu. Kad je bio s njom. Kad nije...onda je neka druga bila princeza.
Da li je zena znala za njegove nestasluke,
a i lijeni su za ulozit trud u posao.iz mog životnog iskustva, vjerni samo jednoj ženi, ali apsolutno jednoj ženi ikad, ne spadaju baŠ u napete, poželjne i priželjkivane mužjake
To je sve vrlo individualno i relativno.Perzefona » wrote:A ja ne vjerujem u fantastične transformacije u postelji. Ne vjerujem da je inače stisnut, sebičan i škrt čovjek u krevetu davajući. Ne vjerujem da je bahata i razmažena žena među plahtama podatna. Ne vjerujem da je inače zanimljiva osoba u krevetu dosadna. I obratno.
A za dobar/loš seks potrebno je dvoje. Tako da....
Dosadan s jednom ženom, s drugom vatren. Ukratko rečeno.
Nipošto. Štoviše, obratno. Ja moram vjerovati da su dobri u krevetu vjerni. I obratno.BoDerek » wrote: Ili želiš reći da su svi vjerni frajeri dosadni u krevetu?
Samo kažem da ako je loš u krevetu.... well... puno mu je lakše biti vjeran.
Što da ti kažem, ne uspijevam.A ovaj zadnji pasus....pa šta da ti kažem, vjeruj
Ne mogu zamisliti da sam žensko, niti mogu zamisliti seksualni interes prema muškarcima. Stoga ne vidim kako mogu odgovoriti.Euklid » wrote:nodenše, da si žensko, za kog bi glasovao od ove dvojice?
Naravno, draga. Isto vrijedi i za jebača. Vara jednu ženu, vjeran drugoj.BoDerek » wrote: To je sve vrlo individualno i relativno.
A za dobar/loš seks potrebno je dvoje. Tako da....
Dosadan s jednom ženom, s drugom vatren. Ukratko rečeno.
ne trebaš ti ništa razumjeti. drži se pravila ili ćeš dobit karton
oprosti. ti si moderator?BoDerek » wrote: ne trebaš ti ništa razumjeti. drži se pravila ili ćeš dobit karton
aa, da, obrazloženje: dobro je biti dobro jeban. nije dobro ne biti dobro jeban, pa čak iako taj koji ne jebe dobro tebe ne jebe ni dobro ni loše druge.
Nek(v)arljiva.
Možeš odgovoriti za žene. Hvala što si me podsjetio.nodens » wrote:
Ne mogu zamisliti da sam žensko, niti mogu zamisliti seksualni interes prema muškarcima. Stoga ne vidim kako mogu odgovoriti.Karikiram malo, no to je kao da pitaš nekoga - da si bik, bi li radije naskakao na šarene ili jednobojne krave.
Odakle da znam?
Biste li vi bile počašćene što je on s vama zato što ste vjerne, premda loše u krevetu? I možete li biti i dobre u krevetu i vjerne? Ako možete, zašto on ne bi mogao?
Previše pitanja postavljaškukuriku » wrote:
oprosti. ti si moderator?![]()
aa, da, obrazloženje: dobro je biti dobro jeban. nije dobro ne biti dobro jeban, pa čak iako taj koji ne jebe dobro tebe ne jebe ni dobro ni loše druge.
Izjednačila si Vjerana s Rabadžijom
Ma imaš pravo, sve je to isto sranje...
Zapravo ne mogu ni za žene jer mi nije jasno što je to 'loš', tj. 'dobar' seks.Perzefona » wrote: Možeš odgovoriti za žene. Hvala što si me podsjetio.
Ni inače mi nije jasno što je to 'loš' seks, je li to nešto 100% individualno, ili ima nekih generalnih smjernica; na ovakvim seks-forumima se često spominje ta sintagma no iznimno rijetko netko napiše što, na koncu, znači 'loš' seks. (A što 'dobar').
nodens » wrote:
Zapravo ne mogu ni za žene jer mi nije jasno što je to 'loš', tj. 'dobar' seks.Jebiga. Ako je ona meni privlačna, a nemam dojam da sam ja njoj dosadan - teško mi zamisliti da meni bude 'loše', kako god okreneš.
Eto, to je to. Mora biti dobro. To je sve što je potrebno da bude dobro.
I sad zamisli kakav mora biti taj Vjeran kad je loše. Znači da ti nije privlačan ili da si ti njemu dosadna.
Naravno, pocascena sam sto je on sa mnom bez obzira na razlog.Perzefona » wrote: Možeš odgovoriti za žene. Hvala što si me podsjetio.
Biste li vi bile počašćene što je on s vama zato što ste vjerne, premda loše u krevetu?
Ipak je tu, jelte, musko u pitanju.
pa moze, zasto ne bi mogao?I možete li biti i dobre u krevetu i vjerne? Ako možete, zašto on ne bi mogao?
Ali tema nije da li biste radije ovce i novce , nego...biste li radije bili zadovoljena ovca ( uz rabadziju) ili bi bogatstvom vjernosti kompenzirali nezadovoljstvo.
Idealan je onaj koji je privlacan, zabavan, seksualno talentiran i pozeljan od svih zena, a on ima oci, srce i dusu samo za jednu.
Ali takav nije u ponudi ankete.
Sto ne znaci da je anketa realni odraz stanja u drustvu. Valjda se nadje i takvih.
Nisam ja postavio tu anketu.Perzefona » wrote: Eto, to je to. Mora biti dobro. To je sve što je potrebno da bude dobro.
I sad zamisli kakav mora biti taj Vjeran kad je loše. Znači da ti nije privlačan ili da si ti njemu dosadna.
Enivej, u doslovno analognoj anketi vjerojatno bih rekao 'ništa od ponuđenog'.
Ne vjernog nego ovog koji je vjeran i dosadan u krevetu, a otaj je ponuđen gore.BoDerek » wrote: Pa ne znam baš.
Ne znam zašto vjernog frajera povezujete s dosadom, niti zašto pretpostavljate da je onaj jebežljiviji zabavniji i šarmantniji..
Moji RL primjeri ne idu tome u prilog.
Ali, generalno, da, zaista mislim da su ženskari sposobniji napraviti filmski ugođaj ženi i da se s njima bolje provedeš na kratko nego s prosječnim vjernim tipom. Jednostavno znaju iskreirati štimung jer su navikli to raditi, daju ti holivudskog tača, ono kad sve ide ko po loju, cvijeće i proljeće itd. S tim da je to na malo veću potenciju nego kad sve ide po loju s prosječnim tipom. Njima je "posao" osvajanje žena, stoga su u tome prvaci, a prosječan tip je u tome amater. A ovisi što je kome bitnije. Meni je bitnija iskrenost. Valjda.
Ima ona scena u Bridget Jones kad ona kaže: Dobri dečki se ne ljube tako, a on kaže: Dobri dečki se upravo tako ljube.BoDerek » wrote: Ne, cure su počele govoriti općenito o frajerima koji švrljaju i koji su vjerni, a ne o Euklidova dva primjera iz ankete.
Kolko su koji veseljaci i šarmantni i tako dalje.
Ili želiš reći da su svi vjerni frajeri dosadni u krevetu?
A ovaj zadnji pasus....pa šta da ti kažem, vjeruj
Jest to film, ali govori ponešto o rijetkosti toga.
Ovo s trudom ste me krivo shvatili. Mislim na drvene ljude u krevetu. Koji se ne žele truditi oko partnera. Ono, ekvivalent ženi koja leži i raširi noge i to je to.
A sad, dal je moguće da takav bude turbozabavan u životu, hm, ne znam, vjerojatno ne. Ali možda ima neke druge kvalitete u koje se žena zaljubi.
A sad, dal je moguće da takav bude turbozabavan u životu, hm, ne znam, vjerojatno ne. Ali možda ima neke druge kvalitete u koje se žena zaljubi.
Dašta!Bara huda » wrote:
Naravno, pocascena sam sto je on sa mnom bez obzira na razlog.
Ipak je tu, jelte, musko u pitanju.![]()
Znam. Zato i nisam glasala u anketi.Ali takav nije u ponudi ankete.![]()
[nodens]Mene međutim zanimaju psihološki mehanizmi[/nodens]
Kad anketa bude pokazivala da vodi jebežljiv i nevjeran, ja ću zastupati Vjerana.
Ovisi s čim je lakše živjeti. Meni bi bilo lakše živjeti s vjernim i dosadnim. Iako, nisam sigurna da bih ja u tom slučaju bila monogamna.Perzefona » wrote:Dašta!![]()
Znam. Zato i nisam glasala u anketi.
Mene međutim zanimaju psihološki mehanizmiprema kojima one opredjeljene za vjernost smatraju da je moguće postići da vjeran i loš u krevetu postane dobar jebač, a nemoguće ukrotiti jebača i učiniti ga vjernim.
Kad anketa bude pokazivala da vodi jebežljiv i nevjeran, ja ću zastupati Vjerana.
edit: ovdje je nešto pisalo, ja više ne znam što.ex anais » wrote: Dosadno je uvijek lakše, slažem se. Samo, nije fora da ti bude lakše, nego ljepše.
Ovisi s čim je lakše živjeti. Meni bi bilo lakše živjeti s vjernim i dosadnim. Iako, nisam sigurna da bih ja u tom slučaju bila monogamna.
-
- Information
-