Radno vrijeme i vrijeme za sebe

Mjesto za mrvu ozbiljnije rasprave
Blesava

Post 17 Mar 2013, 13:21

Pješčana » wrote: :D
ok, meni je to nepotrebna stvar ali kužim da ti smeta
jednostavno ne reagiram na trag juhe.
Meni smeta jedino ako iza juhe dolazi nesto slatko poput knedli od sljiva ili slatkog strukli..., inace ne.
ali meni ne smeta ni dolijevanje kave u šalicu u kojoj sam već popila prvu kavu, kad pijem jednu za drugom.
To ne smeta ni meni...

Stitch
Head Honcho
Has thanked: 794 times
Been thanked: 1512 times
Post 17 Mar 2013, 18:32

Meni su ljudi koji stoput odu piti vode iz stotinu čistih čaša - čudni. :zec:
Potpisi su za budale.
Zekoslawa

Post 17 Mar 2013, 19:00

Stitch » wrote:Meni su ljudi koji stoput odu piti vode iz stotinu čistih čaša - čudni. :zec:
A da, zaboravila sam reći - nekad se naprosto napijem sa špine, da ne bih šporkala baš sve čaše koje posjedujem, a nema ih puno. :zubo:

Nedavno sam tako dok sam pila repom pomela svu mast i ulje sa suđa iz druge polovine sudopera. :facepalm:

E i nikad ne stavljam u frižider bocu ako sam pila iz nje. Šta se popilo, popilo se, boca ide u smeće. :zecoD:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 17 Mar 2013, 20:01

Zekoslawa » wrote: E i nikad ne stavljam u frižider bocu ako sam pila iz nje. Šta se popilo, popilo se, boca ide u smeće. :zecoD:
To su ti mladi, ekološki osvješteni naraštaji...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Zekoslawa

Post 17 Mar 2013, 22:05

Euklid » wrote: To su ti mladi, ekološki osvješteni naraštaji...
U tvoje vrijeme ni bakterije nisu bile toliko promiskuitetne. Onda si mogao i kondom okrenuti i prosušiti na žici, pa koristiti drugi put. Danas je to malo drugačije. :zecoD:
Euklid
old school

Post 17 Mar 2013, 22:58

Zekoslawa wrote: U tvoje vrijeme ni bakterije nisu bile toliko promiskuitetne. Onda si mogao i kondom okrenuti i prosušiti na žici, pa koristiti drugi put. Danas je to malo drugačije. :zecoD:

Šta? Danas ga koristite drugi put bez pranja i sušenja?

Jel to ko narkomani iglu? S kite na kitu pa u bužu?

Mislim, znam da je recesija ali...
Beau

Post 18 Mar 2013, 10:21

Pješčana » wrote: ali meni ne smeta ni dolijevanje kave u šalicu u kojoj sam već popila prvu kavu, kad pijem jednu za drugom.
Ako pijem jednu za drugom, ne smeta ni meni.
Da ne bi ispalo, ne smeta meni masa stvari koja stvarno jest gadljiva :o

Ko što unda reče, ispast ćemo na kraju sve šporkulje :D
Zekoslawa wrote: E i nikad ne stavljam u frižider bocu ako sam pila iz nje. Šta se popilo, popilo se, boca ide u smeće. :zecoD:
Moj frižider OBAVEZNO mora imati bocu hladne vode.
Pa kad mi se ne šporkaje nova čaša, ja potegnem iz boce :o :zubo:
elma

Post 07 May 2013, 23:54

Čime se baviti u kući, stanu, nakon radnog dana, na recimo dva sata, a da nije gledanje televizora ili internet, i da je pomalo pasivno (npr ugošćivanje frendova ne dolazi u obzir)? Jeidno se mogu sjetiti čitanja knjige ili recimo učenja novog jezika... :misli:
Fala :)
Eks

Post 07 May 2013, 23:56

elma » wrote:Čime se baviti u kući, stanu, nakon radnog dana, na recimo dva sata, a da nije gledanje televizora ili internet, i da je pomalo pasivno (npr ugošćivanje frendova ne dolazi u obzir)? Jeidno se mogu sjetiti čitanja knjige ili recimo učenja novog jezika... :misli:
Tko si ti i što si učinila s elmom? :ceka:

Šta fali tv-u i netu ako je dan bio radni? :misli:
elma

Post 07 May 2013, 23:58

Radim na sebi :rofl: :D
Eks

Post 07 May 2013, 23:59

elma » wrote:Radim na sebi :rofl: :D
:lux:

I, kako ide? Moš plest. :misli: Ili crtati. :ex:
elma

Post 08 May 2013, 00:02

Ne ide, dobro je netko napisao tu negdje, da je taj izraz izmislio netko kako bi mogao "raditi" na drugima :zubo:

Plesti ne znam, a i nisam za to zagrijana, crtati bih mogla, da, toga se nisam sjetila :)
Éowyn

Post 08 May 2013, 07:39

Kupi loncarsko kolo :raspa: ako ne mozes ugostiti frendove, zasto se ti ne ugostis kod njih? Ili odes prosetati ili se provozati biciklom?

Mozes i smisljati plan kako osvojiti svijet :zubo: Ili igrati pasijans :misli:
Vjezbati, svirati (ili uciti svirati) neki instrument, uciti bilo sto (ja sam jednom u trenutku inspiracije ucila popravljati vesmasinu), igrati sah sama sa sobom, sjediti i razmisljati, slusati muziku, sivati odjecu...

Da li imas kakav komad zemlje? Mozes uzgajati kakvo povrce :ne zna:
Desire makes slaves out of kings.
Bara huda

Post 08 May 2013, 09:33

elma » wrote:Čime se baviti u kući, stanu, nakon radnog dana, na recimo dva sata, a da nije gledanje televizora ili internet, i da je pomalo pasivno (npr ugošćivanje frendova ne dolazi u obzir)? Jeidno se mogu sjetiti čitanja knjige ili recimo učenja novog jezika... :misli:
Kupi vibrator. Dalje ces se vec nekako snac. :D
Pješčana

Post 09 May 2013, 01:06

Bara huda » wrote: Kupi vibrator. Dalje ces se vec nekako snac. :D
odličan rad na sebi :top:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Euklid
old school

Post 09 May 2013, 08:44

Pješčana wrote: odličan rad na sebi :top:
Onda bolje da si nadje decka koji ce raditi na njoj... :misli:
blue
Asgard

Post 09 May 2013, 14:30

Onda ne mora kupovati vibrator; ok, može, al nije nužno :ne zna: Bolje da idu na izlet za te pare.

Zgodno :zubo:
Ne recikliram nikakvo posuđe, ni čaše od vode :mirko: Bakterije... :mama:
Ne kuham puno, ne peglam uopće, čistim povremeno :zubo:

U 2 sata se puno stigne:
Možeš npr. spavati :S kako to meni fali Image
ili
sredit se skroz, spa popodne :raspa:
ili
slušati glazbu, plesat po sobi, pogledat film
ili
pravit kolače
ili
slagat Rubikovu kocku (ako nisi prirodni lumen ili ako ne znaš princip, ili ako znaš princip samo donekle, može to i puno dulje trajat :o )
ili
vježbat uz Renatu Sopek. Ili samo gledati kako Renata Sopek vježba, a ti odmarat na kauču :zubo:
ili
čisit kuću - 2 sata je taman neko brzinsko čišćenje :visi:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 09 May 2013, 14:33

Pješčana » wrote: odličan rad na sebi :top:
..to nije rad na sebi, to je rad po sebi. :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 09 May 2013, 14:36

Euklid » wrote: Onda bolje da si nadje decka koji ce raditi na njoj... :misli:
..e, ovo je vec nesto tocnije. ne bas potpuno tocno, ali tocnije.

ipak, nista nisi, euklide, shvatio. uopce ne razmisljas proaktivno. citav problem je u tome, ako je problem, ne da ona nadje decka, nego da decko nadje nju. tj, decko kao simbol nekog seksa jer..samo joj jos neka veza u koju ce zasrljat fali.
vidis da ona ima dovoljno i svojih problema.

:D
..a unda
Undaminator

Post 09 May 2013, 14:45

blue » wrote:Onda ne mora kupovati vibrator; ok, može, al nije nužno :ne zna: Bolje da idu na izlet za te pare.

Zgodno :zubo:
Ne recikliram nikakvo posuđe, ni čaše od vode :mirko: Bakterije... :mama:
Ne kuham puno, ne peglam uopće, čistim povremeno :zubo:

U 2 sata se puno stigne:
Možeš npr. spavati :S kako to meni fali Image
ili
sredit se skroz, spa popodne :raspa:
ili
slušati glazbu, plesat po sobi, pogledat film
ili
pravit kolače
ili
slagat Rubikovu kocku (ako nisi prirodni lumen ili ako ne znaš princip, ili ako znaš princip samo donekle, može to i puno dulje trajat :o )
ili
vježbat uz Renatu Sopek. Ili samo gledati kako Renata Sopek vježba, a ti odmarat na kauču :zubo:
ili
čisit kuću - 2 sata je taman neko brzinsko čišćenje :visi:
rubikova kocka. :facepalm:

dakle, ako je neko potpuni svjetski antitalent za to, onda sam to ja. jos uvijek vjerujem da postoji neki algoritam, neka matrica, neki ritam, slijed pomocu kojeg se moze slozit tubikova kocka. ono, treci red lijevo za devedeset szupnjeva, okrenes kocku natrag za 90 stupnjeva, srednji red vodoravno fiknes lijevo za 180, onda srednji red okomito za tri kvarta kruga, onda okrenes citavu kocku devedeset desno, onda ..sve nesto tako, nadje se neki slijed, vozas taj slijed i kocka se sama nekako slozi. :D

nista to nece ic kod nje ovako daljinski, sve ovo sta joj govorimo, ona vec to zna, u glavi joj je jasno, ali..ne ide. mislim da znam koje je tu rjesenje, a pod tim mislim relativno brzo ili najbrze rjesenje, ali..ne usudim se ovako..ovdje rec.. :zubo:
Euklid
old school

Post 09 May 2013, 15:03

..a unda » wrote: ..e, ovo je vec nesto tocnije. ne bas potpuno tocno, ali tocnije.

ipak, nista nisi, euklide, shvatio. uopce ne razmisljas proaktivno. citav problem je u tome, ako je problem, ne da ona nadje decka, nego da decko nadje nju. tj, decko kao simbol nekog seksa jer..samo joj jos neka veza u koju ce zasrljat fali.
vidis da ona ima dovoljno i svojih problema.

:D
Jebeš mi mi sve ak ima šta ljepše nego zasrljat :zubo: u neku vezu koja ti trenutno uopće ne treba... :raspa:
Zekoslawa

Post 09 May 2013, 15:17

Imam ideju! Prvo nađeš posao koji radiš od kuće, dakle ne moraš se ničim baviti u kući ili stanu nakon posla jer si i dalje na radnom mjestu. :zubo: Onda još nađeš posao koji nema radno vrijeme, pa si riješila i problem "što nakon radnog vremena". I treće, nađeš posao od kojega ti ne ostaje vremena za sebe, pa se nemaš šta mislit. Eto, sve riješeno, ja te mogu i preporučiti ako oš. :zubo:
Euklid
old school

Post 09 May 2013, 15:20

Zekoslawa » wrote: Imam ideju! Prvo nađeš posao koji radiš od kuće, dakle ne moraš se ničim baviti u kući ili stanu nakon posla jer si i dalje na radnom mjestu. :zubo: Onda još nađeš posao koji nema radno vrijeme, pa si riješila i problem "što nakon radnog vremena". I treće, nađeš posao od kojega ti ne ostaje vremena za sebe, pa se nemaš šta mislit. Eto, sve riješeno, ja te mogu i preporučiti ako oš. :zubo:
kažem ja, bolje 1 virtualni prijatelj nego pravih 10...
Zekoslawa

Post 09 May 2013, 15:24

..eto. :undazec:
blue
Asgard

Post 09 May 2013, 15:40

..a unda » wrote: rubikova kocka. :facepalm:

dakle, ako je neko potpuni svjetski antitalent za to, onda sam to ja. jos uvijek vjerujem da postoji neki algoritam, neka matrica, neki ritam, slijed pomocu kojeg se moze slozit tubikova kocka. ono, treci red lijevo za devedeset szupnjeva, okrenes kocku natrag za 90 stupnjeva, srednji red vodoravno fiknes lijevo za 180, onda srednji red okomito za tri kvarta kruga, onda okrenes citavu kocku devedeset desno, onda ..sve nesto tako, nadje se neki slijed, vozas taj slijed i kocka se sama nekako slozi. :D
Naravno da postoji algoritam, i Youtube filmići, samo ih treba pažljivo pratit :zubo:
Ja sam, naravno, probala bez toga, jer nisam tip od priručnika i uputa - nije išlo :o

Za sad mogu složit boju i ćoškove :mirko: :rofl:
Zekoslawa wrote: Imam ideju! Prvo nađeš posao koji radiš od kuće, dakle ne moraš se ničim baviti u kući ili stanu nakon posla jer si i dalje na radnom mjestu. :zubo: Onda još nađeš posao koji nema radno vrijeme, pa si riješila i problem "što nakon radnog vremena". I treće, nađeš posao od kojega ti ne ostaje vremena za sebe, pa se nemaš šta mislit. Eto, sve riješeno, ja te mogu i preporučiti ako oš. :zubo:
Ili to :S :zubo:
  • Information