Bilo bi zanimljivo napraviti komparativnu usporedbu bivanja na forumu i jebstvovanja. Osjećam da je odnos binaran.
S.R.E.
- schmokljan
Što se ne sjećaš one ovce što je nestala?Karl Jozef » wrote: Ovo je sigurno nešto prosto.
Ajme, moram ić nabrzinu petat se jer inače ću morat ujutro pa ko će opet bojler grijat.
Ja sam bivajuć na onom forumu imala osjećaj da svi jebu.schmokljan » wrote:
Bilo bi zanimljivo napraviti komparativnu usporedbu bivanja na forumu i jebstvovanja. Osjećam da je odnos binaran.![]()
Ovdje mi je ok.
- schmokljan
Mogla bi se i zarediti.
Sad da.
Maca Bojler.Ajme, moram ić nabrzinu petat se jer inače ću morat ujutro pa ko će opet bojler grijat.
Idem i ja, laku noć.
tebi samo da je na utjeravanjima radit..Zekoslawa » wrote:Vi se naždrite, netko ovdje treba prevoditi utjere poreza.
Zekoslawa » wrote:I molim da se na ovaj važan dan pravimo da se eks redovno ševi. Eto, pristajem da ja budem jedina nejebičarka na njezin dan. To joj je još jedan poklon od mene.
..ma, tio to digitalno. ja bih vise rekao da se radi o nekoj vjerojatnosti. kvantovskoj ono.. ne vidimo, ali je vjerojatno tu negdje, dakle..je.schmokljan » wrote:
Bilo bi zanimljivo napraviti komparativnu usporedbu bivanja na forumu i jebstvovanja. Osjećam da je odnos binaran.![]()
-
Whereabout
Zato mene ne žele natrag, nisam se iskazala.
Nisam znala da je ovdje topić za ćestitanje.
.
..a il je tebe..Whereabout » wrote:
cek, ovo je exacin topik..idem na onaj drugi..
Whereabout » wrote:
Jeste, jeste, stavljaju se janjci i bunari.
Šuti...a unda wrote: zohari kao glagol? ono..joj sta me kosa pece, zohari..?![]()
Zaključila sam da sam preumorna za pranje kose. Ujutro ću. Dok bi ja to osušila, evo 4. Sad treba raskrčit krevet. Osjećam se kao ti s mačkama, s tim da sam ja nagomilala knjiga. A one neće da se same maknu.
..ma pusti sad, briga te..polizi sta i mirno zaspi..ex anais » wrote:
![]()
Jeste, jeste, stavljaju se janjci i bunari.![]()
Šuti.![]()
Zaključila sam da sam preumorna za pranje kose. Ujutro ću. Dok bi ja to osušila, evo 4. Sad treba raskrčit krevet. Osjećam se kao ti s mačkama, s tim da sam ja nagomilala knjiga. A one neće da se same maknu.
Jebi se.
Idem. Provjerit ću vas s tača, skužila sam da me i to uspavljuje.
Ica i pica i materijalnih poklona si dobila dosta, red je da se i dusa nahrani pohvalama.
Drugi su proucili sto i kako ter napisali, a ja mogu potpisati. Bold je moj izbor hajlajtova.
I zazeljeti zdravlja i jos ponesto sto ce ciniti da se osjecas dobro u svojoj bikovskoj nutrini.
Sretan rodjendan uz veliku kitu....po vlastitom izboru.
Kada je ljubav u pitanju, bikovi osvajaju ležernošću. Njihova osećanja su duboka i mirna, romantični su i senzualni, prosto neodoljivi. Mogli bi ih nazvati idealnim partnerima, jer daju srce, dušu i sva svoja zemaljska blaga onima koje vole. U priličnoj meri su verni, a mogu biti jako posesivni i ljubomorni.
Pošto im je materijalna sigurnost preokupacija, odlično će se snaći u svim poslovima koji su vezani za ekonomiju i finansije, kao i za ishranu. Vole umetnost, naročito muziku, i među njima ima dosta pevača.
Najlepša i najzanosnija planeta, Venera, vlada ovim znakom, zato su njeni pripadnici senzualni, zanosni, duboko osećajni i nežni....bar kada je ženski deo populacije u pitanju. Meka, topla i podatna koža je njihov zaštitni znak, kao i sočne i nabubrele usne, pa će dame uživati u maženjima i poljupcima, protezati se kao mačke i odlagati do krajnjih granica seksualni odnos, uživajući u nestvarno dugoj predigri. Isto važi i za muški deo, s tim što nemojte zaboraviti seksualnu simboliku Bika....kada vas ovaj gospodin odvede u krevet, on će vam pokazati svu svoju snagu i moć – jer ipak, on je gazda....April i maj 2013-e su vaše vreme, kada niko neće moći da vam kaže „ne“.
Žena praktična duha, traži sigurnost, važna joj je podjednako materijlana kao i emotivna. Ona ima «ono nešto» što bi sve žene trebalo da poseduju u svom držanju ili karaketru, a što se ne ume definisati, osim kao prava, iskosnska ženstvenost koja se ne može ničim sakriti. neprevaziđena. Nikada ne odustaje od ljubavi. i kada je sama, ona je u mislima sa nekim, ona pothranjuje čežnju, ona non -stop mora da se oseća kao žena inače se oseća loše. Ona mora nekoga da voli, i svoju ljubav usmerava i ka porodici i ka kućnim ljubimcima, manje prema prijateljima, prema kojima je u dubini duše uzdržana iako ih ima na pretek. Mnogo polaže na svoju lepotu, i može biti u bukvalnom smislu opterećena svojim izgledom. Ona je sujetna.traži pažnju. Više joj je stalo do mišljenja muškaraca, manje do žena sa kojma u komunikaciji može biti slatkorečiva ali ne i uvek iskrena.
Najbolje se slaže sa -Rakom,Devicom, Škorpijom, Jarcem i Ribma.
-
- Information
-