stvarno nikad neću udatAdMulica » wrote: psihotično-manipulativni plan
dejzi, imaš čitavu akciju
psihotično manipulativan my ass
stvarno si poremećenaAdMulica » wrote: psihotično manipulativan my ass
baš je romantična prišica!
dejzi, jel ti se sviđa plan?
meg, za tebe nema nade! sorry
..uzas.Ashtaroth » wrote:'Do kad radiš danas? Voljela bih otići s tobom na piće/cugu večeras <smajl>'
Uostalom, sasvim je legitimno da - kad izađeš van, se vratiš i pitaš, ako ti je bed baš odmah
Ljudi vole vidjeti da je netko skupio muda
ili 'e, zaboravila sam, je bi tebe vodila na kavu, kad ti paše?'
Ne zaboraviti da uvaljivanje ekipi iz uslužnih djelatnosti - mora obaviti klijent, jer, oni ne smiju prijeći crtu. No, smiju reagirati
Ili 'imaš cigaretu? hoćemo skupa zapaliti?'
dejzi » wrote: Sigurno će radit neki drugi.
ukuracdejzi » wrote:Plan kiksa na prvom koraku, neće me zvat jer je laptop gotov. Moram samo doći po njega.
Dakle, sad slaži novi plan kad imaš tu informaciju. Hvala.
Dekolte ću imat, ali bez crvenog srca, bit će plavi cvijet.
Kužim ove sise i seksi autfit (što god uključivao) ali motanje kose i guranje prstiju u usta mi više spadaju pod tikove nego zavođenje.AdMulica » wrote: ne slušaj ash, sve ove gluposti koje ne uključuje sise na dobar dan, seksi autfit ili motanje kose oko prsta su sranje
nisam rekla da gura prste u usta, ne stavljaj mi riječi u usta!Margarita » wrote: Kužim ove sise i seksi autfit (što god uključivao) ali motanje kose i guranje prstiju u usta mi više spadaju pod tikove nego zavođenje.
Ma to s prstima sam vidjela u filmovima. Malo malo pa teleća faca i prst u usta. A meni je diranje kose i lizanje prstiju gadljivo. Sva sreća da nisam muško.AdMulica » wrote: nisam rekla da gura prste u usta, ne stavljaj mi riječi u usta!
ako hoće, može ih stavljat međ sise, kao da joj je upalo nešto...al nipošto u usta!
mislim, jel iko od vas ima dečka?
I štaš sad?dejzi » wrote:Bio je krasan.
I laptop je krasan.
Baš smo se fino porazgovorili, ali nisam ga mogla zvat na kavu jer je šefica bila tamo.
A gledao mi je u sise i sve.
Sudbo kleta.![]()
![]()
Je, stara je. Sigurno ima više od trideset.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 2 guests